2021 Şubat Anneleri

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, daha yapmamış olanlara Rabbim istedikleri şekilde sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin 🤗
Doğumdan beri annem yanımda arada kaynanamlar geliyor çift maske takıp bebeği kucağına almıyorlar en fazla yarım saat durup gidiyorlar. Bazen de bizimkiler geliyor ama maske takmıyorlar annemden bekliyorum takin desin kaynanamlari görüyor sonuçta ama annem de hiç bişey demiyor. Bende alınırlar diye diyemiyorum en fazla virüs yayiliyor dışarda çift maske takın diyorum ama anlamiyorlar. Eşim bişey demiyor ama mahçup oluyorum. Napcağımı bilemiyorum :/
Canım bizde de annem kalıyor, kayinvalidemle de her gün geliyor ama çok dikkat ediyorlar maske takıyorlar bazen de takmıyorlar çocuğu kucağına aldığında. Ben takıntı yapmıyorum çünkü devamlı evdeler ve korunuyorlar. Ama dışarda çok gezen biri olsa ya da riskli grupta olsa ben rahatsız olurdum.

Bana demişti ki son kontrolde hiç kilo almamış gibi görünüyor ama Doğum yaklaştığı için hazırlanıp kemikler iç içe giriyor merak edicek birşey yok 3200 civarı dedi. Neyse 4 gün sonra 3800 gr doğdu. Bence bir sorun yoktur ben pek takmamıştım açıkçası. Boyunu da bir kere bile söylemedi ben de sormadım MaşAllah 57 cm doğdu
57 cm mi hey maşallah🧿🧿🧿🧿, ailede çok uzun biri mi var. Baya uzun olacak bence normali 50-51 cm demişti cünkü doktor bana

Bana demişti ki son kontrolde hiç kilo almamış gibi görünüyor ama Doğum yaklaştığı için hazırlanıp kemikler iç içe giriyor merak edicek birşey yok 3200 civarı dedi. Neyse 4 gün sonra 3800 gr doğdu. Bence bir sorun yoktur ben pek takmamıştım açıkçası. Boyunu da bir kere bile söylemedi ben de sormadım MaşAllah 57 cm doğdu
Maşallah basketbolcu olcak 🤭

Cok az mama takviyesi yâpiyordum sarilik oldu oglum sinirdaymis. Mamayi arttırdım. Diretmemek lazimmis mama vermicem diye. Bende bunu gormus oldum sutum azalmasindan korktum hep ama anlamadim da 1 haftada dogum kilosuna da ulastigi halde sarilik oldu

Kızlar benim göğüslerim çok ağrıyor bı de içi çekiliyormus gibi oluyor neden acaba daha çıkarmadılar hastaneden iki gün kalmak mecburi olmus

Sürekli mi kullanmak gerekiyor, nasıl kullandınız. Bir de krem de kullandınız mı sanırım beraber kullanmak gerekiyor
Canım benim ilk kızım 3 yaşında 6 aylıkken dişleri çıkarken kullandım. Bayağı kötü olmuştu kan akıyordu benim uçlarımdan. O yüzden ben doktorun önerdiği kremler ile birlikte kullanmıştım. Avent'in hem kalkanını hem de göğüs ucunu o dönem kullanmıştım. ama aklımda kaldığı kadarıyla çok uzun süre kullanmadım iyileşince bırakmıştım.

Canım bizde de annem kalıyor, kayinvalidemle de her gün geliyor ama çok dikkat ediyorlar maske takıyorlar bazen de takmıyorlar çocuğu kucağına aldığında. Ben takıntı yapmıyorum çünkü devamlı evdeler ve korunuyorlar. Ama dışarda çok gezen biri olsa ya da riskli grupta olsa ben rahatsız olurdum.
Babamla abim de çok kişiyle görüşmüyor ama yinede dışarı çıkıyor tedirgin oluyorum bugün söyledim dikkat edin bu işin şakası yok ameliyatlıyım biraz daha sabredelim diye biraz anladılar üzülüyorum ama napıyim:/
İyi dileklerinizi dualarınızı hep okudum allah razı olsun rabbim tüm evlatrımıxı anne babalarına bağışlasın, 37+3 de 3220 doğdu sağlıkla kavuşucaz inşalalh, H heyecanli_anneee canım sez solgarı kolay buldun mu faydasınızgördün mü
Eczanede yoktu canım arayıp istettik aynı gün geldi faydasını da gördüm Allah razı olsun ilk gunden çok daha iyi. Yine mama takviyesi yapıyorum ama anne sütünü daha çok aliyor.

Kizlar bende bugün dr.a gittim.nst de 20 dk da 3 tane sancım çıktı dr.her an gelebilir yavaştan sancilarin başlamış dedi suyu iyi kilosu 8 günde yarim kilo almış 3 kilo olmuş ve çok şükür dönüp normal doğum pozisyonu almış ona çok sevindim stres yapiyodum dönmezse diye

Kizlar bende bugün dr.a gittim.nst de 20 dk da 3 tane sancım çıktı dr.her an gelebilir yavaştan sancilarin başlamış dedi suyu iyi kilosu 8 günde yarim kilo almış 3 kilo olmuş ve çok şükür dönüp normal doğum pozisyonu almış ona çok sevindim stres yapiyodum dönmezse diye
Açıklık var mı peki? Kontrol etti mi dr?

Ben kullanmıştım Kızımda memnun kalmıştım özellikle ilk başlarda çok işe yaradı göğüs ucunun bir yere dememesi yara olursa çabuk geçmesini sağlıyordu
Faydasının olmasına sevindim ilk bebeğim olacağı için önlem olarak aldım bakalım umarım ben de memnun kalırım

Back
X