2021 Şubat Anneleri

Kızlar selam nasılsınız ben nezleydim doktor tylolhot icebilirsin demişti suda eriyen ilaç bileniniz fikri olan var mı acaba
Geçmiş olsun, taze zencefil içine limon doğra bal koy hatta propolisli ballardan falan varsa daha iyi bol bol iç eşimi böyle iyileştirdim gecen

11günlük oldu. hamd olsun yine iyiyiz ya🤣 ben sadece altını değişmeye alışamadım, sürekli bi çiş faciası yaşıyorum, sonra onu temizlemek uğraşıyorum🤣🤣
Hahaah oğlan çocuğu anında çöğdürür 🤣 belçikanın her yerindeki şu çocuk aklıma geldi 😂

Eklentiler

• 8FCED115-6ECC-4710-80F1-6959411E92C7.webp
    8FCED115-6ECC-4710-80F1-6959411E92C7.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar yarın ilk kez çatı muayenesi yaptıracağım. Alt tarafı komple çıkarmak mı gerekiyor? Ne giysem giyip çıkarırken rahat ederim orada uğraşmayayım şiş göbekle. Bi de çatalda mı bakıyor? Yoksa normal ultrason baktığı sedyede mi?

Etek tarzı biseyse iç çamaşır çıkarıyorsun sadece catalda bakıyorlar kendini kasma acılı bişey değil 🤗🤗pantalon varsa çıkarıyorsun üstüne bişey otuyorlar yani benim öyleydi 3sene önce 🤭
Kızlar yarın ilk kez çatı muayenesi yaptıracağım. Alt tarafı komple çıkarmak mı gerekiyor? Ne giysem giyip çıkarırken rahat ederim orada uğraşmayayım şiş göbekle. Bi de çatalda mı bakıyor? Yoksa normal ultrason baktığı sedyede mi?

Çatalda bakılıyor. Benim eşofman vardı herşeyi çıkardım uzun tshirt vardı ama, zaten 1-2 dkka sürüyor.

Etek tarzı biseyse iç çamaşır çıkarıyorsun sadece catalda bakıyorlar kendini kasma acılı bişey değil 🤗🤗pantalon varsa çıkarıyorsun üstüne bişey otuyorlar yani benim öyleydi 3sene önce 🤭
İnşallah kasmam 😅 Üstüme uzun bir şey giymekte fayda var o zaman 😅 Teşekkür ederim canım 🥰🙏
Çatalda bakılıyor. Benim eşofman vardı herşeyi çıkardım uzun tshirt vardı ama, zaten 1-2 dkka sürüyor.
Ben de üstüme uzun bir şey giyeyim. Teşekkür ederim canım 😍🙏

İnşallah kasmam 😅 Üstüme uzun bir şey giymekte fayda var o zaman 😅 Teşekkür ederim canım 🥰🙏

Ben de üstüme uzun bir şey giyeyim. Teşekkür ederim canım 😍🙏
Normal doğumsa alisman gerek böyle durumlara bebek doğum günü gelip açıklığa bakıyorlar belki iki belki üç kere hicbisey düşünme akışına bırak zaten o bebisi kucağına alınca İnan ki herşeyi unutuyorsun sağlıkla gelsin kuzun annesi ❤️

Normal doğumsa alisman gerek böyle durumlara bebek doğum günü gelip açıklığa bakıyorlar belki iki belki üç kere hicbisey düşünme akışına bırak zaten o bebisi kucağına alınca İnan ki herşeyi unutuyorsun sağlıkla gelsin kuzun annesi ❤️
Haklısın canım. Nelere alışmadık ki bebiş için. Buna da alışacağız mecbur 😅 inşallah hepimizinki sağlıkla gelir 💜

Babamla abim de çok kişiyle görüşmüyor ama yinede dışarı çıkıyor tedirgin oluyorum bugün söyledim dikkat edin bu işin şakası yok ameliyatlıyım biraz daha sabredelim diye biraz anladılar üzülüyorum ama napıyim:/

Eczanede yoktu canım arayıp istettik aynı gün geldi faydasını da gördüm Allah razı olsun ilk gunden çok daha iyi. Yine mama takviyesi yapıyorum ama anne sütünü daha çok aliyor.
Bol sütün olsun inşallah, depoda yok dedi eczane umarım buluruz inşalalh

Girip soru sorup kaçıyor gibi oldu kusuna bakmayın kızlar gaz işinizhallettim ama hala tuvalet işi olmadı, hurma dut gün kurusi yiyorum su hoşaf içiyorum tık yok napmam lazım

Kızlar merabalar herkes iyidir umarım.. doğuma diren arkadaşlar a kolay sağlıklı doğumlar diliyorum öncelikle...Bende kontrol e geldim dr 3650 olmuş dedi.. ilk çocuğunun kg sini geçerse zorlanirsin dedi yine.. Alttan açıklığa baktı yok.. biraz kurcalyayyim doğum u başlatalım mi dedi biraz kurcaladı... şimdi nst ye yolladı.. nst de de kasılmalar çıkıyor 4 tane oldu hala nst deyim..nst den sonra değerlendirelim dedi.. Ne yapayım yaa şimdi görüşeceğiz acele mi ediyor doğrusunu mu yapıyor.. Bende kendi başlasa istiyorum ne yapayım bilemedim😩😩

Kızlar merabalar herkes iyidir umarım.. doğuma diren arkadaşlar a kolay sağlıklı doğumlar diliyorum öncelikle...Bende kontrol e geldim dr 3650 olmuş dedi.. ilk çocuğunun kg sini geçerse zorlanirsin dedi yine.. Alttan açıklığa baktı yok.. biraz kurcalyayyim doğum u başlatalım mi dedi biraz kurcaladı... şimdi nst ye yolladı.. nst de de kasılmalar çıkıyor 4 tane oldu hala nst deyim..nst den sonra değerlendirelim dedi.. Ne yapayım yaa şimdi görüşeceğiz acele mi ediyor doğrusunu mu yapıyor.. Bende kendi başlasa istiyorum ne yapayım bilemedim😩😩
Hakkınızda hayırlısı olsun ya içinizi ferah tutun inşallah kolayca kendisi gelir

Back
X