2021 Şubat Anneleri

Kızlar merabalar herkes iyidir umarım.. doğuma diren arkadaşlar a kolay sağlıklı doğumlar diliyorum öncelikle...Bende kontrol e geldim dr 3650 olmuş dedi.. ilk çocuğunun kg sini geçerse zorlanirsin dedi yine.. Alttan açıklığa baktı yok.. biraz kurcalyayyim doğum u başlatalım mi dedi biraz kurcaladı... şimdi nst ye yolladı.. nst de de kasılmalar çıkıyor 4 tane oldu hala nst deyim..nst den sonra değerlendirelim dedi.. Ne yapayım yaa şimdi görüşeceğiz acele mi ediyor doğrusunu mu yapıyor.. Bende kendi başlasa istiyorum ne yapayım bilemedim😩😩
Bilmiyorum ben sabırsızlandığım için mi böyle düşünüyorum ama bence doğum başlayabiliyorsa başlasa iyi. Doğum haftasında ve kilosu da gayet güzel. Doktorunuza güveniyorsanız rahat olun.

Kızlar meryemana otu nasıl kullanılıyor bilen kullanan var mi

Kızlar merabalar herkes iyidir umarım.. doğuma diren arkadaşlar a kolay sağlıklı doğumlar diliyorum öncelikle...Bende kontrol e geldim dr 3650 olmuş dedi.. ilk çocuğunun kg sini geçerse zorlanirsin dedi yine.. Alttan açıklığa baktı yok.. biraz kurcalyayyim doğum u başlatalım mi dedi biraz kurcaladı... şimdi nst ye yolladı.. nst de de kasılmalar çıkıyor 4 tane oldu hala nst deyim..nst den sonra değerlendirelim dedi.. Ne yapayım yaa şimdi görüşeceğiz acele mi ediyor doğrusunu mu yapıyor.. Bende kendi başlasa istiyorum ne yapayım bilemedim😩😩
Açıklık mı yok? Evde biraz daha beklemek iyi olabilir. Kilosu korkutmasın, Allah’a sığının. Kolay bir doğum olur inşallah

Kızlar meryemana otu nasıl kullanılıyor bilen kullanan var mi
Doğum sancıları başladığında suya koyuyorsun, o zaten küçük bir çalı gibi. Sonra suyun içinde yavaş yavaş açılıyor. O açılırken rahimde esniyor açılıyor. Suyundan da içebilirsiniz hatta. Doğumu kolaylaştırıyor. Doğum olunca da sudan çıkarıp geri toplanmasını bekliyorsun, bu da rahmin tekrar toparlanması küçülmesini sağlıyor/yardımcı oluyor. Her şeyden önce manen güç kuvvet veriyor

Doğum sancıları başladığında suya koyuyorsun, o zaten küçük bir çalı gibi. Sonra suyun içinde yavaş yavaş açılıyor. O açılırken rahimde esniyor açılıyor. Suyundan da içebilirsiniz hatta. Doğumu kolaylaştırıyor. Doğum olunca da sudan çıkarıp geri toplanmasını bekliyorsun, bu da rahmin tekrar toparlanması küçülmesini sağlıyor/yardımcı oluyor. Her şeyden önce manen güç kuvvet veriyor
Öyle mi Çok sağol canım, ben direkt suya koyup icicez sanıyordum, içsem zararı olmaz değil mi,

Bilmiyorum ben sabırsızlandığım için mi böyle düşünüyorum ama bence doğum başlayabiliyorsa başlasa iyi. Doğum haftasında ve kilosu da gayet güzel. Doktorunuza güveniyorsanız rahat olun.
Ya sadece korkum suni sancı ile başlatması ya da sezeryan yapması...suni sancıyı da normal sancıyı da gördüm suni sancı işkence resmen😩

Canım ne yapacaksın ne ki o ot doğum için mi.. sancin mi var🙈
Canım doğumu kolaylaştırıyor diyolar ya olmazsa deneyeyim dedim, 2 cm açıklık varmış düzensiz sancılar cıktı bende de, ne zaman başlar bilmiyorum 🤷‍♀️ şuan için iyiyim,

Canım doğumu kolaylaştırıyor diyolar ya olmazsa deneyeyim dedim, 2 cm açıklık varmış düzensiz sancılar cıktı bende de, ne zaman başlar bilmiyorum 🤷‍♀️ şuan için iyiyim,
Ya doğum a etkisi varsa bende kullanayim.. Bende hastanedeyim dr yarın gel suyunu açalım doğumu başlatalım dedi yaa.. Bende bekleyelim dedim.. bebek uyuyormuş.. tekrar nst istedi biseyler yiyip yeniden gireceğim

Merhaba güzel anneler. Geçmişi ve alıntıları okuyamadım müsait olunca bakacağım inş. Ben Doğum yaptım. Hem de çok kolay oldu. Allah hepinize benim doğumumdan nasip etsin inş.
Gece saat 22 de sancım başladı ama adet sancısı gibiydi. Uyudum hatta sabah 10 da ağrım şiddetlendi. Saat 12 de hastaneye geldik. 13 gibi epidüral yapıldı 14.30 gibi doğdu kızım. Yalnız son günlerim olduğu için kaka yutmuş hemen temizlediler. İyi şimdi çok şükür. Kesi yapılmadı, üzerime basılmadı. Biz iyiyiz çok şükür
Maşallah subhanAllah darısı başımıza kaç haftalıktınız acaba

Ya doğum a etkisi varsa bende kullanayim.. Bende hastanedeyim dr yarın gel suyunu açalım doğumu başlatalım dedi yaa.. Bende bekleyelim dedim.. bebek uyuyormuş.. tekrar nst istedi biseyler yiyip yeniden gireceğim
Hadi inşallah canım ya, bence sende yap inşallah kolay doğumlarımız olur hepimizin

Kızlar çok şükür yavrum kucağımda..bu duygu anlatılmaz gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin..iyim çok şükür ilk doğum um daha zordu bunda rahatım🤲🤲darısı sizlere inşallah❤️❤️❤️
Maşallah bizlerede nasip olsun inşallah doğum öncesi belirtileriniz varmıydı kaç haftalıktınız acaba

Ya sadece korkum suni sancı ile başlatması ya da sezeryan yapması...suni sancıyı da normal sancıyı da gördüm suni sancı işkence resmen😩
Ben ne suni ne doğal sancı yaşadım o yüzden çok dikkate almayın beni ☺️. İlk çocuğum olacak inşallah. Ben de sezaryen korkusu nedeniyle bi şekilde başlasa diye düşünüyorum kendi adıma. Kendi kendine başlar sancılarınız inşallah ve kolayca alırsınız kucağınıza bebeğinizi.

İlk bebeğiniz kaç kilo doğmuştu? Benim de 10 gün önce doktor doğum başlasın diye kurcaladı ama gelen giden yok😀

Doğum yapan arkadaşlar tansiyonlarınız ne durumda ? Benim normalim 11/7 , 10/6 ama doğumdan sonra 12/8 , 13/8 leri görüyorum. Benim gibi olan var mı? Birde sağ omuz ve sırtımda inanılmaz ağrı oluyor doktoruma sordum gaz sancısı yapar dedi ama tuvalete de çıkıyorum geçmedi ameliyat yerimde sıkıntım yok ama o beni mahvediyor

Back
X