Ben benBayanlar benim gibi mide ekşimesi ve gümbür gümbür bağırsak hareketleri yaşayan varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben benBayanlar benim gibi mide ekşimesi ve gümbür gümbür bağırsak hareketleri yaşayan varmı?
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun, taze zencefil içine limon doğra bal koy hatta propolisli ballardan falan varsa daha iyi bol bol iç eşimi böyle iyileştirdim gecen
Kızlar meryemana otu nasıl kullanılıyor bilen kullanan var mi
Ben hamilelikte içmedim çocuğum olmuyordu o yüzden içmiştim kayinvalide hacdan getirmiştiCanım doğumu kolaylaştırıyor diyolar ya olmazsa deneyeyim dedim, 2 cm açıklık varmış düzensiz sancılar cıktı bende de, ne zaman başlar bilmiyorumşuan için iyiyim,
Sanci baslayinca koyulacak suya dimi cnmBen 5 yıl önce ilk çocuğuma kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam 1.5 litre sürahiyi hazır suya koymuştum her akşam bir bardak içmiştim Meryem Ana duası da vardı onu da okuyordum
Tatlım ben hamilelik olsun diye içmiştimSanci baslayinca koyulacak suya dimi cnm
Tamam canim benim tesekkurlerTatlım ben hamilelik olsun diye içmiştim
Niye seni o kadar üşütmüşler hiç mi farketmediler titrediğiniAmeliyathanede dondumtirtirtiriyordum. Kesin üşüttüm.
Sağlığı da yerin çok şükür. İşitme testinde bi kulaktan geçemedi ama norml dediler.cuma tekrar bakacaklar. Sütüm gelmez diyordum sütüm hemen geldi ama benimki tembel çıktı.hç emmiyor. Şırıngayla vermekten harap oldum.memeyle savaşıyor. Ağlıyor. Bugün baktık şırıngayı bi emmiyor anlatamam. parmağı denedim emiyor. Memeyi emmiyor.
2 gündür toplasanız 3 saat uyumuşumdır.
Hç halim yok ama bi ağlıyor diye acı çeke çeke neler yapılıyormuş. Annelik muhteşem bi şey.bakıp bakıp şükrediyorum.çok güzel![]()
Rabbim kolaylıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım. Sağlıkla kavuş inşallah meleğine. Sen de bize dua etKızlar iyi akşamlar yarın sabah 6.30da hastanede olacaz 8 de doğuma alacak doktor içimde heyecan tedirginlik korku var dualarınızda bana da yer verir misiniz lütfen bebeğimi hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarimiza alalım İnşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen arkadaşlar![]()
Benimde 3. Doğum olacak aynı kaygılar bende de var ilki zor 2. Çok daha kolay ve hızlı olmuştu, bakalım bu nasıl olacak?İlk doğumum suni sancıyla ikinci doğumum kendi sancımla olmuştu, ilk doğumun acemiliği sancım başlar başlamaz hastaneye gitmiştim tabi doktorda beklemeyip suni sancı vermişti, ikinci doğumum da gitmedim son ana kadar kendi sancımla Doğum yaptım ama şimdi mesafe var şimdiki doktorum da sancın tutunca hemen gel beklemeden dedi ama dediğim gibi erken gidince de suni sancı veriyorlar geç kalmaktan da korkuyorum hayırlısıyla atlatırım inşallah
Anestezist hareket etme dyordu bnm bacaklarım tirtirdi.Niye seni o kadar üşütmüşler hiç mi farketmediler titrediğiniEmme problemi Ocak annelerinde hala devam ediyor ama vazgeçme sakın illaki alışacak inşallah. Minnacık bi ağzı var yavrucuğun ne zordur onun için kim bilir ☺ Ağrısız sızısız günlerin çabuk gelsin bebişinin herşeyinden bol bol zevk al inşallah
Darısı da bize olsun
![]()
Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla acısız ağrısız doğumlar yaşarız İnşallah canım Allah'ım evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla huzurla kucaklarimiza almayı nasip etsin İnşallahRabbim kolaylıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım. Sağlıkla kavuş inşallah meleğine. Sen de bize dua et![]()
Sancı başlayınca suya koyun okuyabilecek olan varsa meryem suresi okunsa suya iyi olur o ot açıldıkça rahimde açılır derler doğum yapınca mutlaka sudan çıkarılmalı yalnız bu işi sizin yerinize biri yapsın ilk doğumumda kullanmıştım açılmam çok hızlı ve güzel ilerledi ancak yüz geliş olunca sezeryana alındımSanci baslayinca koyulacak suya dimi cnm
Oğlum olacak inşallah niyetim 7 günlükken yaptırmak dinen sünnetmiş 7 gün 7 ay ya da 7 yaşında yaptırmak bakalım hayırlısıKızlar aranızda sünnet yaptıranınız oldu mu? Yarın bizim sarılık düştüyse inşallah yarın öğleden sonra sünnet ettiricez.
Çok sağol canım kayinvalidem yapacak inşallah, anlattım güzelce, okunacak başka dua falan var mı,Sancı başlayınca suya koyun okuyabilecek olan varsa meryem suresi okunsa suya iyi olur o ot açıldıkça rahimde açılır derler doğum yapınca mutlaka sudan çıkarılmalı yalnız bu işi sizin yerinize biri yapsın ilk doğumumda kullanmıştım açılmam çok hızlı ve güzel ilerledi ancak yüz geliş olunca sezeryana alındım
Doktor 3.ayında getir sünnet yaptır sen de kurtul bebekte kurtulsun dedi canım. biraz toparlansın miniğim öyle yaptıracağız. Sağlıkla sünnet operasyonunu atlatsın kuzun inşallah kolayca biter.Kızlar aranızda sünnet yaptıranınız oldu mu? Yarın bizim sarılık düştüyse inşallah yarın öğleden sonra sünnet ettiricez.