2021 Şubat Anneleri

Bu çatı darlığı olayını anlamıyorum benim doktorum özellikle çatı muayenesi yapmıyor doğumda herşey farklı oluyor doğumda anlarız olup olmayacağını diyor gittiğim doktorda konyanın iyi doktorlarından

Bencede öyle olması daha iyi insanın psikolojisini de etkiliyor şimdiden tahmin yapılması
Doğumum kendiliğinden başlamasını çok istiyorum
37+2 yiz ama hemen hemen 39 haftayla uyumluyuz o yüzden doğsa diyorum artık 🙄

Çok dua ediyorum inşallah bi an evvel sağlıkla çıkar ve kavuşursunuz. Gerçekten düşüncesi bile üzüyor Rabbim sabır versin. Ama onun sağlığı için o yüzden tevekkül etmek gerekiyor hiç kolay olmasa da.
Hem senin hem de seyyav seyyav ın dualarına amiiin 🤲 inşallah bir an önce ikinizin bebeği de sağlığına kavuşur canım Rabbim bebeklerimizi korusun.

Bende beklemedeyim belki yarın protein çıkarsa idrarda doğum kararı alabilir doktorum
Normal doğumda başlatılabilir mi acaba ?
Çatıma dar dedi doktor ama ben yapabilirim diye hissediyorum normali😐
Tabiki sağlık herşeyden önde ama denemek istiyorum
Dur hemen kötüye yorma da tansiyon çıkarsa normal doğum sırasında stresten dolayı sapıttığı için herhalde sezaryen yapıyorlar. Önce bir sonucun çıksın hele

Ben şuan iyiyim ağrılarım azaldı ayağa kalktım elhamdülillah gaz çıktı yürüyünce kahve içtim belden uyuşma oldu biraz zordu ama geldi geçti her güzelliğin zorluğu var ama kucağıma emzirmek için aldığımda dikişlerimin acısını unuttum resmen. Tez vakitte kavusuruz inşaallah şimdiden burnumda tütüyor kokusu öyle guzelki gül bahçesi gibi
İnşallah güzel mis kokulu bebeğin bir an önce toparlayıp annesine kavuşur 🥰

Ohh ohh bir ara dedim ki herhalde marttakiler bize yetişecek şimdiden 😅 neyse ki az değilmişiz şükür :)
Ben de bugün sabah doktora gideceğim alttan muayene yapacak. Ama benim bir sıkıntım daha var 2-3 gündür gözlerim bir değişik gibiydi. Göz doktoruna da muayene aldım. Ama şimdi yatmadan önce bir yüz temizliğimi yapayım derken gözlerimi teker teker kapatıp bakayım dedim. Sol gözümde görme baya azalmış şok oldum 😳 En son 1 sene falan önce göz muayenesi olmuşumdur gözlerim sapasağlamdı canım çok sıkıldı 😥 Yarın doktorun geçici demesini umuyorum.

Ohh ohh bir ara dedim ki herhalde marttakiler bize yetişecek şimdiden 😅 neyse ki az değilmişiz şükür :)
Ben de bugün sabah doktora gideceğim alttan muayene yapacak. Ama benim bir sıkıntım daha var 2-3 gündür gözlerim bir değişik gibiydi. Göz doktoruna da muayene aldım. Ama şimdi yatmadan önce bir yüz temizliğimi yapayım derken gözlerimi teker teker kapatıp bakayım dedim. Sol gözümde görme baya azalmış şok oldum 😳 En son 1 sene falan önce göz muayenesi olmuşumdur gözlerim sapasağlamdı canım çok sıkıldı 😥 Yarın doktorun geçici demesini umuyorum.

Bende perşembe günü ilk kez oldum alttan muayeneyi biraz gerildim ama dpktorum rahatlattı şüküt kendini tamamen rahat bırakmak gerekiyor inşallah bi sonrakinde daha iyi olurum 🙄

Göze gelince benimde gözlerim çok iyi görürdü 3 sene önce aynı senin fatkettiğin gibi baktım sol gözüm diğerine göre bulanık
Doktora gittim 1.25 ayarında sola 0.75 de sağa gözlük verdi meğer sağda da sıkıntı varmış 🙄

kızlar patır patır doğurdular zaten çoğu şubat başıydı :) bir kısım zaten uzun zamandır buraya yazmıyor o yüzden bilemiyoruz tabi aaaa bide Mugolata Mugolata var beklemede aklıma geldi :)
Sağlıkla hayırla büyütsünler inşallah darısı başımıza💃🏻

Ay takip ettiğim bir uygulamada yazıyordu. Hamilelikte göz içi basınç artar bulanık görme olabilir diye. Ama o uygulama felaket tellalı gibi ölüyosunuz ama normal hamilelikte olur yazacak nerdeyse 😅 belki de gerçekten bu yüzdendir.

Bencede öyle olması daha iyi insanın psikolojisini de etkiliyor şimdiden tahmin yapılması
Benim de seninle yakın günlerim. Normal bekliyorum senin gibi ve ilk bebek o yüzden heyecanlıyım. Teorik bilgi var bende ama tecrübem yok 🤷‍♀️

Bu arada bende ödem falan yok. Alyansımı takıyorum ayakkabılarımı giyiyorum. Kilo aldım almasına ama sadece göbek ve memeye gitti galiba 🙈 çook su içiyorum ve her gün yürüyüş yapıyorum sanırım bununla ilgili. Yürüyüş dediğim parça parça köpeği gezdiriyorum site içinde. Sitede yürümemiz 15 dk sürüyor. Günde 3 kere o var. Onun dışında evde koridorda yürüyorum. Dışarı çıkamıyorum diyenler lütfen evde yürümeye çalışın. Doğum sonrası da tam gazz kilo vericezz hazırlanın

Bu arada bende ödem falan yok. Alyansımı takıyorum ayakkabılarımı giyiyorum. Kilo aldım almasına ama sadece göbek ve memeye gitti galiba 🙈 çook su içiyorum ve her gün yürüyüş yapıyorum sanırım bununla ilgili. Yürüyüş dediğim parça parça köpeği gezdiriyorum site içinde. Sitede yürümemiz 15 dk sürüyor. Günde 3 kere o var. Onun dışında evde koridorda yürüyorum. Dışarı çıkamıyorum diyenler lütfen evde yürümeye çalışın. Doğum sonrası da tam gazz kilo vericezz hazırlanın
Bnde aynıydım. Hiç ödevimi olmadı sadece göbek ve meme.52 ile hamile kaldım 65 ile doğuma girdim Sabah tartıldım 58,5 kiloyum. Kızlar hiç dert etmeyin kiloyu. Bebişinizi sağlıkla kucağınıza almak gibisi yok. Yüzünüzü yıkamk bile gelmiypr aklınıza nasıl akşm oluyor anlmıyorsunuz

Merhaba güzel anneler ben de bugün doğum yapan anneler kervanına katıldım. Doğumum ilk dogumuma ve sanırım pek çok doğuma göre kolay oldu. İlk dogumum suni sancı ile olmuştu. Bunda hastaneye erken gitmek istemedim o yüzden. Saat 14 gibi hafif sancılarım başladı. Ama çok hafifti. Ertesi sabah hastaneye giderim diye düşündüm. Derken saat 17 gibi birden sıklığı ve şiddeti arttı. Ama yine dayanilmayacak gibi ağrılar değildi ilk doğumumu düşününce. Hastaneye gitmem için esim ve annem ısrar etse de 17. 30 a kadar bekledim bana kalsa 19 da giderdim 😅 iyi ki bana kalmamış çünkü hastaneye 18 de giriş yaptım. Suyum geldi tamamen girer girmez. 6 cm açılma vardı. Yatırıp nst ye bağladılar. Sancılarım birden şiddetlendi acilma tamamlandı 18.45 de dogum masasindaydim. 18.52 de 3-4 kez ikindiktan sonra kızım doğdu. Cok hızlı oldu her şey. Epizyotomi küçük ama biraz yırtılmam oldu maalesef. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Bebeğine kavuşan tüm annelerin gözü aydın bekleyenler de umduklarindan çok daha kolay bir doğumla kavussunlar inşallah evlatlarina😊
Tebrik ederim.Tam gününde gelmiş kuzucugun.saglikla analı babalı büyüsün canım.

Maşallah ne güzel bende son 2 hftadır birden şiştim yürüyüş yapıyorum 30 dk ama 2 haftafır ayaklarım çok şişiyor bunu doktoruma söyledim kilodan dedi yani ödem yok gibisinden ama kendimi biliyorum japon balığı gibiyim sonra kaşıntı başladı her yerimdee 😣 onun hürmetine tahlil yapıldı ve protein çıktı bundada bi hayır vardır diyorum 🙄

Aynen bende biran önce doğmasını istiyorum çatı muayenesinide dediğiniz şekilde uygun bulmuyorum zaten doğum anında ağrının şiddetiyle hissetmiyorsun bile inşallah çok bekletmez bizi kuzular kızım 42 de doğdu bakalım benzeyecek mi 😃

Back
X