2021 Şubat Anneleri

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Maalesef bu sabah bebeğimi sarılık dolayısıyla zeynep kamile yatırdık. Foto terapi mavi ışık alıyor şuan. Derecesi yüksek. Ne zaman çıkacak belli değil ve çıkana kadar göremeyeceğim yavrumu.
Artı not normalde doğduktan 2 gün sonra sarılık değerine hastanede bakılması gerekirmiş. Benim bebeğime bu test yapılmadı.
Gözün aydın canım bebeğini doğum yapmışsın.. çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte de sarılıktan kurtulur kavuşursunuz..🤲

Cnm hayırlı olsun dogum yapmışsın Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin 🤲 ben kavusamadim daha maalesef hala yoğun bakimdayiz entubeden çıktı cok şükür ams yine hutta oksijen destegi aliyor bekliyoruz kendi başına nefes alabilsin diye
Allahım en yakın zamanda kavuşmak nasip etsin canım dualarimdasiniz hepiniz.. 🤲🤲🤲

Teşekkürler canım denndr bebişin hayırlı olsun bnde sütle ve bebekle uğraşmaktsn yazamadım mama destekli devam ediyoruz ,200 Gr verince bı de sütüm hemen gelmeyince Dr mamaya başlattı şimdi iyi arttı şükür bn de humana su incir devam bakalım hakkımızda hayırlısı
Kapsül şeklinde çörek otu yağı satılıyor tavsiye ederim. Sütü baya artırıyor.

Ayy amiin ammiin 🤲

ben geceleri çıldırıyorum yaa bide kaşınırken artık neler yapıyorsam karnım ona kasılıyor 🥲
yine bir kaşınma krizine uyandım 1 saat önce. ne zaman geçecek de uykuya geçebileceğim acaba 😟 testler sonuçlansın diye bekliyorum ama bence bu hastalığın adı PUPPP

Benimde çok fena her yerim iz.iz oldu 😣
Ne testleri verdin canım sen
Doktor benim direk karaciğerlerime baktı onlar normal çıktı ama protein yüksek çıktı tansiyon takibindeyiz

Öğleden sonra sezaryen olur dedi istersen suni sancıyla da deneyebilirsin dedi. Eşim de yarın sabah olsa bari dedi. O zamana kadar bekleyemez mi?

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Maalesef bu sabah bebeğimi sarılık dolayısıyla zeynep kamile yatırdık. Foto terapi mavi ışık alıyor şuan. Derecesi yüksek. Ne zaman çıkacak belli değil ve çıkana kadar göremeyeceğim yavrumu.
Artı not normalde doğduktan 2 gün sonra sarılık değerine hastanede bakılması gerekirmiş. Benim bebeğime bu test yapılmadı.
Geçmiş olsun, çabucak kavuş evladına inşallah canım.

Kızlar suyum 3,5 a düşmüş yatış yapmak istiyor dr. Sizce doğru mu yapıyor? 38 haftalığım

Canım suyun tamamen gelmesinden sonra 24 saat içindr doğumun gerçekleşmesi gerekiyor diye biliyorum enfeksiyon kapılmaması için ama aynı su mu bu anne karnında ki acaba 🤔

Hakkında hayırlısı olsun telaş yapma bol bol dua et

Benimde çok fena her yerim iz.iz oldu 😣
Ne testleri verdin canım sen
Doktor benim direk karaciğerlerime baktı onlar normal çıktı ama protein yüksek çıktı tansiyon takibindeyiz
Benimde karaciğere bakıldı neredeyse 2 hafta önce normaldi. Sonra aynı kanla bir de safra asitlerine bakalım dedi. O da normal çıktı. Şimdi tekrar bakacağız safra değerine ama bence birşey çıkmayacak. Tansiyon arada yükseliyor ama hep değil. Doktorum takip et dediğinden beri çok normal tersi olması gerekirdi halbuki stresten 😂

Benimde karaciğere bakıldı neredeyse 2 hafta önce normaldi. Sonra aynı kanla bir de safra asitlerine bakalım dedi. O da normal çıktı. Şimdi tekrar bakacağız safra değerine ama bence birşey çıkmayacak. Tansiyon arada yükseliyor ama hep değil. Doktorum takip et dediğinden beri çok normal tersi olması gerekirdi halbuki stresten 😂

Bende her gün tansiyonumu ölçüp.gönderiyorum öyle dedi
Benim vücudum aşırı ödemli şuan o yüzden gerildi annemde diyor bu ani gerilmeden dolayı kaşınıyorsun 🤔

Canım suyun tamamen gelmesinden sonra 24 saat içindr doğumun gerçekleşmesi gerekiyor diye biliyorum enfeksiyon kapılmaması için ama aynı su mu bu anne karnında ki acaba 🤔

Hakkında hayırlısı olsun telaş yapma bol bol dua et
Benimki azalmışmış 3,5 cm e düşmüş, geçen hafta iyi demişti. Apar topar Bizi almak istediler sezeryane. Birgül bekleyemez mi acaba? 3,5 cm ile birkaç hafta bekleyen görmüştüm bu forumda, kimdi acaba?

Benimki azalmışmış 3,5 cm e düşmüş, geçen hafta iyi demişti. Apar topar Bizi almak istediler sezeryane. Birgül bekleyemez mi acaba? 3,5 cm ile birkaç hafta bekleyen görmüştüm bu forumda, kimdi acaba?

Açılman mı var canım tam anlayamadım ben doktoruna güveniyorsan dinle bence
Ama ilk doğumun mu
Eğer mümkünse önce normali dene olmazsa sezeryana geçersiniz

Kaşıntı benim ilk hamileliğimde yaşadığım bir şeydi ve maalesef doğum olunca da bir kaç ay sürmüştü. Bozuk parayla kaşıyordum artık elim yetmediği yerde. Değerlerimde de sorun yoktu ama son 3 ay giderek artmıştı. Bu gebeliklerim de yaşamadım, korktum ama yaşamadım elhamdulillah. Sebebi de olmayabilir yani, ya da bulunana kadar siz doğum yapabilirsiniz. Belki çok mide bulantılı ilk aylarla ilgili bir durumdur. Geçmiş olsun arkadaşlar

Amin canım inşallah. Evet yapmadı ve bu ihmal yüzünden ben şuan bebeğimden ayrıyım. Beşiği boş kaldı daha 4 günlükken

Canım dua edeceğim senin ve bebeğin için. Kendini bırakma, çok şükür geçici. Tekrar kollarında olacak inşallah.

Back
X