2021 Şubat Anneleri

Hey maşallah sana ya 🥰 süper vallahi. Hayalimizi yaşamışsın 🤩 gözün Aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini.
Ya çok teşekkür ederim. Evet şükür anlamadan oldu. Biraz alt dikişlerim var ama benim durumum için sezeryandan daha doğru bi yöntem oldu. Çünkü 2,5 yaşındaki kızım full şuan bile tepemde. Asla koruyup kollayamazdım kendimi.

Ayy amiin ammiin 🤲

ben geceleri çıldırıyorum yaa bide kaşınırken artık neler yapıyorsam karnım ona kasılıyor 🥲
yine bir kaşınma krizine uyandım 1 saat önce. ne zaman geçecek de uykuya geçebileceğim acaba 😟 testler sonuçlansın diye bekliyorum ama bence bu hastalığın adı PUPPP
Bende de hamileyken kızıma kaşıntı olmuştu. Sonuçlardan birşey çıkmadı. Birşeye alerjin olabilir dedi. Zyrtec diye bir ilaç var onu kullandım. Bebeğe zararı yok allerji doktoru vermişti. Kaşıntıyı kesiyor. Ben de uykudan uyanıp kaşınıyordum ve vücudum kabarıyordu. (2.çocuğa hamileyim ağustos annesiyim. Gezerken gördüm çok çektiğim için kaşıntıdan yazmak istedim)

Kızlar merhaba bugün doktora gittim moralim bozuldu biraz. Çatı muayenesi yapalım dedi ben kendimi çok fazla kastım yapamadı doktor. Doğum için de şöyle konuştuk Cumartesi günüm 40 hafta doluyor eğer bu hafta kendiliğinden gelmezse sezaryen olacağım. Suni sancı deneyebilir miyiz deyince doktor bu şekilde senin için zor olur yapını çok uygun görmedim kendini çok kasıyorsun zorlanırsın dedi. Napıcağımı bilemiyorum sizce sezeryana odaklanıp kafaya çok fazla takmamalı mıyım
Suni sancı deneyebilirsin ben ilk gebeliğimde 40+2 suni sancıyla normal doğurdum. 40+1 de suyum gelmişti. 40 hafta dolar dolmaz ne bu doktorların aceleciliği. Benimki 41 haftaya kadar bekleyip doğumu başlatmak için suni sancı gibi yollar deniyordu. Doktor sezeryan yanlısı gibi geldi.

Çok teşekkür ederim canım.amin dualarına... biz bugün kültür sonucunu aldık çok şükür temiz çıktı. Omuzlarımdan bir yük kalktı ki doktor beynine kasa tenekesiyim ulaşır belirti vermez ilk etapta dediği için hayat bizim için durmuştu.
S SkyAsteR canım senin kuzunun ki gibi benimkine de iğne yapıldı iki gündür göbek bağında kanama var diye. İnşallah şifa bulalım.
İnşallah kuzum şifa olsun yapılan iğne, gözünüz aydın🥰🥰

Suni sancı deneyebilirsin ben ilk gebeliğimde 40+2 suni sancıyla normal doğurdum. 40+1 de suyum gelmişti. 40 hafta dolar dolmaz ne bu doktorların aceleciliği. Benimki 41 haftaya kadar bekleyip doğumu başlatmak için suni sancı gibi yollar deniyordu. Doktor sezeryan yanlısı gibi geldi.
Merhaba peki suyun geldiğinde mi suni sancı verildi? Su gelmeyince de verilebilir mi? Bebeği strese sokuyormış diye duydum. Kendi doğal sancından çok daha acılıymış diyorlar öyle mi? Benimki de suyum azalmış diye sezeryana almak istedi ama başka dr az değil dedi. Suni sancıyla denemek istiyorum aslında ben de.

Merhaba peki suyun geldiğinde mi suni sancı verildi? Su gelmeyince de verilebilir mi? Bebeği strese sokuyormış diye duydum. Kendi doğal sancından çok daha acılıymış diyorlar öyle mi? Benimki de suyum azalmış diye sezerayne almak istedi ama başka dr az değil dedi. Suni sancıyla denemek istiyorum aslında ben de.
Evet suyum geldiğinden dolayı verdi. Ben 40 hafta dolunca sancın hiç olmucak heralde dedim sonra 40+1 de suyum geldi arkasından hafif sancılar başladı. Ben verilir diye biliyorum gelmeseydi suyum o şekilde başlatcaktı çünkü propess gibi birşeyden bahsediyordu. Suni sancı doktorun söylediğine göre aynı kendi sancımla ama ben normal sancıyla suni sancı arasındaki farkı bilmiyorum. Zordu ama 4 santimde epidurali vurunca uyudum bile sancı devam ederken. Bir de suni sancıdan mıdır bilmem açılma çok hızlı gerçekleşti. Zorlanırsanız epidural isteyin. Başka bir neden çıkar sezeryana dönmek zorunda kalır ama başta hemen türlü bahnelerle sezeryana çevirmelerini anlamıyorum. Ya da anlıyorum gebenin başında çok beklememek. Normal doğum onları yoruyor çünkü.

Merhabaa guzel annelerr ve hamile anne adaylari 🙂🙂benimde doguma 1 Ay var nasipse merak ettigim seyler var sormak istedim burda bebis dogar.dogmaz sut geliyormu hemen ?? Sezaryen olanlar varmi aranizda nasil oluyor cok agri sizi ayaga kalkmak zor oluyormu dogum sonrası??
Çok sabirsizim.zaman geçmiyor sizde durumlar nasill birde belinde ağrı olan oldumu acaba benim.belimde odem oldugunu soyledi doktorum agrinin yerini gosterdigimde . Oturup kalkarken yatarken dönerken yatakta çok canim yaniyorr belimden dolayı.. dogum sonrasi gecer mi acaba ??

Merhaba peki suyun geldiğinde mi suni sancı verildi? Su gelmeyince de verilebilir mi? Bebeği strese sokuyormış diye duydum. Kendi doğal sancından çok daha acılıymış diyorlar öyle mi? Benimki de suyum azalmış diye sezeryana almak istedi ama başka dr az değil dedi. Suni sancıyla denemek istiyorum aslında ben de.

Direkt sezeryan olmaktansa suni sancı denenebilir bence de. Açıklığın artması doğumun hızlanması için veriliyor suni sancı, olmasa tabi ama doğumu başlatmak için de bir çare. Dozunu güzel ayarlarlarsa neden olmasın. Ben ilk doğumumda aldım, gerçekten farklı bir ağrı ama sebebini biliyorsun ve bi müddet sonra kesiyorlar. İnşallah gerek kalmaz kendi sancınızla doğurursunuz canım

Direkt sezeryan olmaktansa suni sancı denenebilir bence de. Açıklığın artması doğumun hızlanması için veriliyor suni sancı, olmasa tabi ama doğumu başlatmak için de bir çare. Dozunu güzel ayarlarlarsa neden olmasın. Ben ilk doğumumda aldım, gerçekten farklı bir ağrı ama sebebini biliyorsun ve bi müddet sonra kesiyorlar. İnşallah gerek kalmaz kendi sancınızla doğurursunuz canım
Ben de 40 larda olsam suni sancı daha uygun olurdu, 38 deyim Şu an. Suyum azmış, Yoksa beklerdim hala da beklemek istiyorum ama sanki plasenta da yaşlanmaya başlamış falan dedi korkuttu beni. Dr a kalsa şu an hastanedeydim sezeryan olmuştum bugün.

Ben de 40 larda olsam suni sancı daha uygun olurdu, 38 deyim Şu an. Suyum azmış, Yoksa beklerdim hala da beklemek istiyorum ama sanki plasenta da yaşlanmaya başlamış falan dedi korkuttu beni. Dr a kalsa şu an hastanedeydim sezeryan olmuştum bugün.
Doktora da kalmadıysa çok ciddi değilmiş. Yoksa hastahane sizi bırakmazdı öyle değil mi???

Evet sezeryan yanlısı gibisi fazla. Daha doğrusu bize bırakıyor tercihi ben de 40ı geçmesini istemiyorum, bugün de canım çok yandı çatı muayenesinde doktor da uygun görmedi işte suni sancıyla gelmesini o yüzden cumartesiye kadar bekliycez kendisi gelirse gelecek

Kızlar selam, bugun kontrolum vardı en son 10 gün önce gitmiştim 2950 gramdı bebiş bugun 3050 gram çıktı, doktor kilo almaması iyi 3200 doğsa yeter dedi. Çatı muayenesi yaptı 38+1 deyim çatı muayenesi olacak kim varsa hiç korkmasın ilişkiden farksız ve 10 sn sürüyo. Açılma belki yarım santim dedi yani daha vaktimiz var, nst de de sancı 60 larda çıktı çok az dedi doktorum. Bende gelişmeler bunlar. Buarada çatın uygun normal doğurursun dedi İnş oyle olur

O kadar kendi yerime koydum ki yazdığınızı. Geçtiğimiz hafta bu ihtimal yüzünden saatlerce ağladım. Rabbim çabucak iyileşip kavuşmanızı nasip etsin inşallah çok dua edeceğim.

Ne yapılması gerekiyormuş canım tutması için. Bebeği sol kolunun altından memeye doğru tutmak işe yarar mı acaba
Teşekkür ederim canım amin Allah razı olsun. O kadar kötü birşey ki! Yine de bizden daha kötü olanları görünce şükrediyorum. Ben şurda 2 gündür göremiyorum ve o kadar özledim ki 😔

Back
X