2021 Şubat Anneleri

Bebeğimde enfeksiyon değeri yüksek çıktı. Hastanenin yoğun bakımında yer yokmuş başka hastaneye sevk ediyorlar 😭 Hastanemi seçme nedenlerimden biriydi Bebek yoğun bakım ünitesi 😠 Dua edin kızlar bir saate bebeğimi alıp eve gidicem derken bebeğimi benden alıp götürdüler 😭
Hamileliğinizde idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorsanız da sakın ihmal etmeyin. Sizden bebeğinize geçebiliyormuş 😔
Rabbim şifasını versin tez vakitte sağlıjla kavuşun inşallah

Kızlar bugun kontrole gittim çatı muayenesi yaptı dar dedi 🙄 birde bebeğin boynuna kordon dolanmış bugun sezeryana alalım dedi ben de kararsz kaldım normal istiyorum bu sebepten sezeryan olan var mı

Kızlar bugun kontrole gittim çatı muayenesi yaptı dar dedi 🙄 birde bebeğin boynuna kordon dolanmış bugun sezeryana alalım dedi ben de kararsz kaldım normal istiyorum bu sebepten sezeryan olan var mı
Uzman doktorlar sadece bu sebepten sezaryen olmaz diyor ama başıma gelse sanırım doğum yapardım korkudan

Allah ın izni ile bir şey olmaz canım. Yıkamayınca da insan rahat edemiyor ama ben garantileyip beklicem çok yıprattı bizi göbek bağı. Annemler yıkarmış. Benim 3.çocuğum annem hepsine hastaneden gelince yıkadın demi diye ısrarcı
Yikamistim dün bugün düşmüş şükür🤲

Kizlar sezeryan olan arkadaşlar kanama durumunuz nasıl ben ağrı kesici yi almayınca su gibi geliyor normal mi ya

Canım sende enfeksiyon var mıydı ki? Çok çok geçmiş olsun üzülme canım Allahım tedavisi olan hastalıklar versin yine de... Birazcık sabır dua hemen toparlar bebeğin inşallah...Bende bugün tüm tahlillerimi verdim bende de enfeksiyon kesin çıkar diye düşünüyorum..geçen ay olmuştu tedavi oldum ama sürekli tekrar eden bisey sanırım bu özellikle de gebelikte.. mantar ve enfeksiyon...
Hamileliğimde sürekli yaşadığım bir sorundu idrar yolu enfeksiyonu. Hep de tedavisini gördüm ama yetmemiş demekki.

Canım öncelikle geçmiş olsun, neden enfeksiyon kapmış o belli mi bide nerden anladılar? Dualarımız bebeklerinizle Allahım bekleyen annelerin yardımcısı olsun , bebeklerimize de şifa versin 🙏 hangi hastaneye götürüyorlar?
Benim hamilelikte yaşadığım idrar enfeksiyonundan diyor çocuk doktoru. Doğum öncesi bir sürü soru sordular şeker çıktı mı, tansiyonun var mı gibi sorular.. O zaman idrar yoku enfeksiyon geçirdiniz mi hamilelikte diye de sordular ben de geçirdim dedim. Bu sabah kan tahlili yaptılar bebişime enfeksiyon değeri yüksek çıkınca direk benden kaptığını düşündüler.
Rabbim şifa versin inşallah çok uzamadan hemen iyi olur bebeğin. Hem sana hem bebeğine güç kuvvet versin canım. Moralini bozma sütünü sağ bol bol üzülme ki sütün kesilmesin. Hemen sağlık bulsun dua edelim.
Çok sağol canım inşallah kavuşurum tez zamanda 🤲🏻

Kızlar bugün tam 7 günlük olduk işitme testine gittik geçemedik testten haftaya tekrar gelin dediler 🥺😔

Eğer mantıklı sebepler sunmadan direkt sezeryan yapalım deseydi o zaman düşünebilirdin ama şu an iki önemli riskin mevcut. Hekimin sezeryan öneriyorsa bence onu dinlemelisin. Sonuçta ameliyatı yapacak olan o. Doğumu en sağlıklı nasıl yapabileceğini bilen ve seni tanıyan da o. Çatı darlığı da varmış. Normal doğum esnasında bebeğin hipoksik kalabilir. Kanala giren bebeği sezeryana döndürmekle uğraşırlar bu sefer de. Bu hem seni hem bebeği strese sokar. Hem boşuna sancı çekmiş olursun. Ben kendim böyle düşünürdüm.

Bu saatte uyanık olma sebebim😑Bunun pek kaçarı yok 15. Güne yakın başlıyor, umarım çabuk atlatırsın, atlatırız😑 kış sebzelerinin çoğu gaz yapıyor ve sütle geçiyor maalesef😔yemeklerime bol bol kimyon döküyorum, rezene çayı içiyorum. Dereotu yiyorum... Hepsi hem gaza iyi geliyor hem de süt yapıyor, ama yetmiyor. Göbeğini etrafına saat yönünde döndürerek masaj yapıyorum. Bacaklarını karnına bastırarak hareket ettiriyorum. Sıkıca kundaklıyorum, iyi geliyor sancısı varken. Uyanıkken yüzü koyun yatırıp sırtına masaj yapıyorum bir de. Damla olarak biogaia alıcam yetmiyor bunlar bize. İlk bebeğimde ondan şifa bulmuştuk, içinde canlı bakteri var diğer damlalar nazaran daha başarılı bu konuda.

Iste benm 16 gun.oldu.basladik.sanrm.napicaz blmiyorm
Ben de.dereotu.kimyon rezene.kullaniyorm resmen 2.gundur aglamaktan helal.oldu.cocgm
Bi.de.tecrubesizm.ne.yapcam. blmiyorm.doktor.bize.biogaia verdi zaten d vitamni.olarak ama.ise.yaramiyo sanrm
Napcam.blmiyorm😔😔😔

Merhaba anneler, ben 40+3 te pazartesi günü doğum yaptım. Önce suni sancıyla normal denedik. 6 saat sonunda kasılmalarım düzenli olmasına rağmen hiç açılma olmayınca doktorumun da ortak görüşüyle sezaryen oldum. Doğum esnasında rahmimde miyom olduğunu farketmiş doktorum onu da aldı. Hem sezaryen hem miyom ameliyatını bir arada çıkarmış oldum. Ama sanırım miyom sebebiyle ağrılarım çok. Hala toparlanamadım. Yataktan kalkmak, yürümek, geri yatmak, tuvalete gitmek bunların hepsi ayrı ayrı ölüm geldi iki gündür. Ağrı kesicilerle duruyorum. Ama bebişim çok şükür çok iyi. Pazartesi sabah doktorum usg sonrası 3800 demişti kilosuna, oğlum 3770 gram ve 52 cm doğdu. Çok şükür emzirmeyi başardık ama meme uçlarım yara oldu ilk günden. Kuş gibi cıyaklıyorum emzirirken 🤦🏻‍♀️ Sabah taburcu olucam inşallah. Bu süreçte doğumunu kaçırdığım varsa bebişleri hoş gelmiş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah 🤗 Henüz doğum yapmamış anneler inşallah sizler de bebeklerinizi sağlıkla, ağrısız sızısız alırsınız kucaklarınıza 🤲🏻

Gozum.aydn.canm.nuran.hanima.gdiitodn.dmi.sen de

Kevser hanım. Kontrol için nuran hanıma gittiğimde kevser hanımın da yanına uğradım. Olanları anlattım mama vermekle iyi yapmışsın dedi. E sen verme dedin??
Neyse ki bugün kavuştum yavruma. Çıktı yoğun bakımdan. Sarılığı devam ediyor. Değeri 13. Sık sık emziriyorum. Mama da veriyorum.
Dualarınız için Allah razı olsun 🥰
Insallah cokcok.ii.olur daha da duser walla anlamadm.doktorlardan bisi.gercekten

Benim hamilelikte yaşadığım idrar enfeksiyonundan diyor çocuk doktoru. Doğum öncesi bir sürü soru sordular şeker çıktı mı, tansiyonun var mı gibi sorular.. O zaman idrar yoku enfeksiyon geçirdiniz mi hamilelikte diye de sordular ben de geçirdim dedim. Bu sabah kan tahlili yaptılar bebişime enfeksiyon değeri yüksek çıkınca direk benden kaptığını düşündüler.

Çok sağol canım inşallah kavuşurum tez zamanda 🤲🏻
Çok geçmiş olsun canım, ama hastane herkese farklı uygulama yapıyor demekki bana hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirdin mi diye sormadılar. En yakın zamanda bebeğine kavuşursun inşallah ❤

Iste benm 16 gun.oldu.basladik.sanrm.napicaz blmiyorm
Ben de.dereotu.kimyon rezene.kullaniyorm resmen 2.gundur aglamaktan helal.oldu.cocgm
Bi.de.tecrubesizm.ne.yapcam. blmiyorm.doktor.bize.biogaia verdi zaten d vitamni.olarak ama.ise.yaramiyo sanrm
Napcam.blmiyorm😔😔😔
D vitaminini ayrı verdi dimi canım biogai probiyotik damla çünkü aynı şey değil diye biliyorum.

Back
X