2021 Şubat Anneleri

İnşallah kuzucum.🙏
Bebiş ters duruyor 2 hafta bekleyeceğiz dönmezse sezaryen olacak 39da alırız dedi doktorum🙈
Canim netten bakip normal pozisyona döndürme hareketleri yap .benimde 36 da tersti dr. Sezeryan olur dedi iki çocuğumda da ben ikisinde de eve gelip o hareketleri yaptim 1 hafta ve gittiğimde normal doğum pozisyonuna dönmüştü.evin içinde emekleyerek yürü,kanepeye uzan ayaklarını duvara dayayip kalçana yastıkları koy başın asagida kalçan yukari da bekle,karanlık ortamda tlfnun flaşını ac göbeğinin alt kismina tam kasiklarinn ortasına koy öyle ayakta bekle,yapabiliyosan kanepede bacaklarini altina alarak otur ve yavaşça ellerini halıya koy yani kalça kısmın kanepede dursun ellerin ve başın yerde halinin üzerinde olsun ben gecen hafta yine 1 hafta boyunca bunlari ara ara yaptim çok şükür döndü bebeğim.inşallah sana da faydasi olur

Canim netten bakip normal pozisyona döndürme hareketleri yap .benimde 36 da tersti dr. Sezeryan olur dedi iki çocuğumda da ben ikisinde de eve gelip o hareketleri yaptim 1 hafta ve gittiğimde normal doğum pozisyonuna dönmüştü.evin içinde emekleyerek yürü,kanepeye uzan ayaklarını duvara dayayip kalçana yastıkları koy başın asagida kalçan yukari da bekle,karanlık ortamda tlfnun flaşını ac göbeğinin alt kismina tam kasiklarinn ortasına koy öyle ayakta bekle,yapabiliyosan kanepede bacaklarini altina alarak otur ve yavaşça ellerini halıya koy yani kalça kısmın kanepede dursun ellerin ve başın yerde halinin üzerinde olsun ben gecen hafta yine 1 hafta boyunca bunlari ara ara yaptim çok şükür döndü bebeğim.inşallah sana da faydasi olur
Şu son anlattığınızı izlemistim bende ama korktum sanırım onu yapamayacağım 😔😔 ama diğer yazdıklarınızı deneyebilirim en azından çabalamış olurum. Sizinki 1 hafta sonra mı dönmüştü? Ben de pazartesi kontrole gideceğim 37+2 oluyorum ama hâlâ ters gibi kafası yukarıda sert sert elime geliyor belli. Herşeye rağmen sezaryen olursam da nasip artık hayırlısı buymuş 🤗

Şu son anlattığınızı izlemistim bende ama korktum sanırım onu yapamayacağım 😔😔 ama diğer yazdıklarınızı deneyebilirim en azından çabalamış olurum. Sizinki 1 hafta sonra mı dönmüştü? Ben de pazartesi kontrole gideceğim 37+2 oluyorum ama hâlâ ters gibi kafası yukarıda sert sert elime geliyor belli. Herşeye rağmen sezaryen olursam da nasip artık hayırlısı buymuş 🤗
Yani bende normal istedigim icin en azından çabalarım olmazsa nasip dedim ikisinde de cok şükür döndüler evet 36+4 de gittim ters demisti 37+4 de gittim dönmüş dedi 1 hafta bu dediklerimi yaptim evde sende yap olursa olur olmazsa nasip dersin

Canim.annem var esim.de.daha gtmedi ama.agladikca surekli ac diyolar ve emzirtiyolar anlatamiyorm.gaz birikiyo diyorm. O anlik susuyo die ac saniyolar deliricem.gercekten
Evet cnm biliyorum bu durumu çocuk ağladıkça aç diyip emzir diyorlar halbuki gazi oluyor. Biz 5 günlükken çocuk kardiyologu prof dr. a götürdük. Bana 3 saatte bir emzir dedi. Ben kilo.alsin diye habire emzirmeye çalışıyordum. Saat 12-3-6-9 da emzir hep dedi. Böyle düzen kur ayrıca çocuğun karnı şiş siz hiç gaz çıkartmamışsınız dedi. Çocuğu kontrollü olarak yüzüstü yatırıp sırtına pat pat vurun gazi çıksın dedi. Gerçekten de o 2 gün gazdan kıvranıyordu ve 48 saattir kaka yapmamıştı. Ertesi gün kaka da yaptı.Simdi yibe gazi oluyor ama o günkü gibi çılgınca ağlamıyor. O günler perişan olmuştuk

Evet cnm biliyorum bu durumu çocuk ağladıkça aç diyip emzir diyorlar halbuki gazi oluyor. Biz 5 günlükken çocuk kardiyologu prof dr. a götürdük. Bana 3 saatte bir emzir dedi. Ben kilo.alsin diye habire emzirmeye çalışıyordum. Saat 12-3-6-9 da emzir hep dedi. Böyle düzen kur ayrıca çocuğun karnı şiş siz hiç gaz çıkartmamışsınız dedi. Çocuğu kontrollü olarak yüzüstü yatırıp sırtına pat pat vurun gazi çıksın dedi. Gerçekten de o 2 gün gazdan kıvranıyordu ve 48 saattir kaka yapmamıştı. Ertesi gün kaka da yaptı.Simdi yibe gazi oluyor ama o günkü gibi çılgınca ağlamıyor. O günler perişan olmuştuk
Aslnda hep emzrme.saatleri.olmali haklisin
Nasl yuzustu yatrcaz peki altni elmzle.tutcakmyz

Yani bende normal istedigim icin en azından çabalarım olmazsa nasip dedim ikisinde de cok şükür döndüler evet 36+4 de gittim ters demisti 37+4 de gittim dönmüş dedi 1 hafta bu dediklerimi yaptim evde sende yap olursa olur olmazsa nasip dersin
Yaa çok sevindim dönmelerine 🤗 inşallah ben de döndü diye yazarım size 😄 Hayırlısı olsun herşeyin.🌸

Yaaa benimde kanamam durdu akintiya döndü canım neden acaba

Ya senin yanlışın var yada doktor yanlış bilgi verdi sana canım. İkisi farklı şeyler d vitamini ayrı veriliyor biogai ayrı onu bence bi daha sor. Burda bilen arkadaşlarda yazsın çünkü ben oğlum da öyle kullandım.
Doktorum normal dedi bana ama tam doğru düzgün kanamam da olmadı açıkcası

Yaaa benimde kanamam durdu akintiya döndü canım neden acaba

Ya senin yanlışın var yada doktor yanlış bilgi verdi sana canım. İkisi farklı şeyler d vitamini ayrı veriliyor biogai ayrı onu bence bi daha sor. Burda bilen arkadaşlarda yazsın çünkü ben oğlum da öyle kullandım.
I insaatci bende öyle biliyorum biogai ve d vit damlası ayrı canım

Özele gittim canım yarın eşimin hastanesine tekrar gidcem bakalım onlar ne diyor
Canım doktoruna çok çok güveniyorsan sözünü dinleyip sezaryan olabilirsin sebeplerin var. Ama malesef görüyoruz ki doktorlar aklımızla oynuyorlar binbir sebep uydurup hemen sezaryana alma peşindeler. Istersen başka doktora gidip fikir alabilirsin bi daha normal doğum yapma sansın baya azalıyor en azından için rahat eder doktorunu teyit etmiş olu

Wonria Wonria Allah yardımcın olsun. Yusuf olgaç geçenlerde kordonu 3-4 tur dolanmış bebeği paylaşmıştı ama ben şok tabi 🤯 ben de korkardım ne yalan söyliyim. Benim doktorum bana gösterdiğine göre taaa ayaklarının orada kordonu gidip de şimdi kanala yol almış kafasına sokamaz inşallah 🙏
Boynuna dolanmıştı gösterdi bana maalesef 😔 sezeryan olmam için 3 sebep söyledi kordon dolanması çatı darlığı gebelik şekeri olduğu için bebeğin omzu da geniş olur dedi zor olur sezeryan öneriyorum dedi

Yazarsın canım bizede önemli değildir inşallah
İnşallah canım yazarım.
Özele gittim canım yarın eşimin hastanesine tekrar gidcem bakalım onlar ne diyor
Özel ne dedi ? Bir gözük canım fikir olsun sanada riskli bir durum varsa tabiki sezaryan olursun ama gerçekten var mı bakılsın.

Eğer mantıklı sebepler sunmadan direkt sezeryan yapalım deseydi o zaman düşünebilirdin ama şu an iki önemli riskin mevcut. Hekimin sezeryan öneriyorsa bence onu dinlemelisin. Sonuçta ameliyatı yapacak olan o. Doğumu en sağlıklı nasıl yapabileceğini bilen ve seni tanıyan da o. Çatı darlığı da varmış. Normal doğum esnasında bebeğin hipoksik kalabilir. Kanala giren bebeği sezeryana döndürmekle uğraşırlar bu sefer de. Bu hem seni hem bebeği strese sokar. Hem boşuna sancı çekmiş olursun. Ben kendim böyle düşünürdüm.
3 sebep söyledi kordon dolanması, çatı darlığı, ve gebelik şekerimde var bebek omzu geniş olur dedi.. Zorlanırsın dedi.. bu yüzden sezeryan öneriyorum dedi birde ilk defa gittim bu hastaneye özel diye. Normal de eşimin çalıştığı hastaneye gidiyordum üniversite hastanesine yani.. Gecen hafta gittiğimde bişi demediler ultrasonları da bozuktu. Bu sefer iyi bi hastaneye görüniyim son haftamdır diye.. 4 buçuk diyorlar o kadar butcemiz yok yarjn tekrar eşimin hastanesine görüncem hayırlısı olsun

İnşallah canım yazarım.

Özel ne dedi ? Bir gözük canım fikir olsun sanada riskli bir durum varsa tabiki sezaryan olursun ama gerçekten var mı bakılsın.
Zaten bugunki gittiğim özeldi canım en iyi hastanedir diye gittim bu şekilde konuştu doktorda.. Özele fazla girmiyordum eşimin hastanesine gidiyordum üniv. Hastanesi ama ultrasonları bozuktu bebek sağlıklı diye göndermişti beni.. 1 hafta sonra kontrol demişti bu yüzden bu sefer de özele gidiyim bakiyim onlar ne diyor diye gittim sonuç bu.. Bütçemiz yok o yüzden yarın eşimin hastanesine tekrardan gidcem bakıyım onlar ne dicek

Canim.annem var esim.de.daha gtmedi ama.agladikca surekli ac diyolar ve emzirtiyolar anlatamiyorm.gaz birikiyo diyorm. O anlik susuyo die ac saniyolar deliricem.gercekten
😔Kontrole giderseniz dra, bu emzirme rutininden bahset mutlaka, onun görüşünü dinlerler. Benim de ilk çocukta öyleydi eşim, drun laflarından sonra baskısını çekmişti üzerimden.

Back
X