2021 Şubat Anneleri

Benim de başım sütle belada. Sağıyorum iki göğüs ancak 50 milim geliyor. Ama emiyorda bebeğim. Dere otu helva tahin bulgur soğan bunlar ben de etkili oldu. Bir de Solgar brewest yeast vitamin Önermişler aldım deniyorum dünden beri bakalım nasıl olacak. Ben 1 şubatta normal Doğum yapmıştım. Sütte nasip herhald

Benim de başım sütle belada. Sağıyorum iki göğüs ancak 50 milim geliyor. Ama emiyorda bebeğim. Dere otu helva tahin bulgur soğan bunlar ben de etkili oldu. Bir de Solgar brewest yeast vitamin Önermişler aldım deniyorum dünden beri bakalım nasıl olacak. Ben 1 şubatta normal Doğum yapmıştım. Sütte nasip herhalde
Aynen oyle nasip.Rabbim bereketli versin riziklarini.Benimki emio sut gelmeyincede aglayip duruyo.Stres olmamak laizm diyo herkes ama elden gelmio.

İnşallah canım bugün üçüncü yapışım bu sefer daha çok geldi bir tatlı kaşığı olmuştur herhalde çok sevindim 🤗
Saat ayarla canım ve riayet et anahtar hamle bu... Ben böyle getirmiştim sütümü. En az 15 dk. Cekmelisin unutma.

Elektrikli çekmiyor sanırım manuele geçtim damla sayısı 4-5e çıktı. Elimle deneyeyim bir de dediğim gibi. Öyle de acemiyim ki hiçbir şey bilmiyorum videolardan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum 😒

Ya bebeğim eve gelene kadar gelen azıcık süt de kesilirse sağamadığım için 😳😔
Canım solgarın brewer yeast b12 bitaminini ve bestlak süt damlasını kullanıyorum ben. Muhakkak denemelisin farkedeceksin sütünün arttığını

Hangi hastane canım, bizimkine oksijan desteği yapıyorlarda belkide ondan izin vermemiş olabilirler, daha yeni doğum yaptır hastanede hastane tipi ile sağmaya çalıştım, ilk süt pompayla zor gelir elle sağ dediler ğerçektende öyleymiş elinle sağmaya çalış, sıcak duş iyi gelir
Doğumu Avicenna’da yaptım bebeğimi Afiyet hastanesine sevk ettiler. Doğum yaptığım yerdeki çocuk doktoru tanıdığı doktorların olduğu birkaç hastane saydı en yakını orasıydı bize oraya sevk ettirdik.
Elektrikli masaj yapar gibiydi zaten hiç damla bile gelmedi elle deneyecektim baktım manuelde deneyince geliyor devam ettim. Elle nasıl sağılır bi de ona bakayım şimdi bi duş alıcam sonra yine sağıcam inşallah.

Kizlar ben nezle oluyorum doğuma da kalmış 1 hafta ne yapsam😔

Doğumu Avicenna’da yaptım bebeğimi Afiyet hastanesine sevk ettiler. Doğum yaptığım yerdeki çocuk doktoru tanıdığı doktorların olduğu birkaç hastane saydı en yakını orasıydı bize oraya sevk ettirdik.
Elektrikli masaj yapar gibiydi zaten hiç damla bile gelmedi elle deneyecektim baktım manuelde deneyince geliyor devam ettim. Elle nasıl sağılır bi de ona bakayım şimdi bi duş alıcam sonra yine sağıcam inşallah.
Yakın olması iyi dlmuş sağlıkla çıkar inşallah, ilk aşamada bencede manuelle daha iyi geliyor, hastane tipi beni maaf etti çoçuğum emmeden yara oldu

Saat ayarla canım ve riayet et anahtar hamle bu... Ben böyle getirmiştim sütümü. En az 15 dk. Cekmelisin unutma.
3 saatte bir sağ gelmese bile demişti hemşire ben de öyle ayarladım kendimi ama düzenli saati henüz oturtamadım 15 dakikadan fazla oyalandım deneme yanılma yaparak yarın daha net oturur zamanlama büyük ihtimal.
Canım solgarın brewer yeast b12 bitaminini ve bestlak süt damlasını kullanıyorum ben. Muhakkak denemelisin farkedeceksin sütünün arttığını
Tamam canım aldırayım onları yarın inşallah artar sütüm. Teşekkür ederim yönlendirmeleriniz için 🤗

Yakın olması iyi dlmuş sağlıkla çıkar inşallah, ilk aşamada bencede manuelle daha iyi geliyor, hastane tipi beni maaf etti çoçuğum emmeden yara oldu
Benim ilk gün çocuğum emerken yara olmuştu zaten. Bebişim emmek için ilk memeyi tuttuğunda kuş gibi çırpınıyordum acısından. Lasonil krem kullandığım halde bir de gümüş kapak koyuyorum ama yine yara oldu. Pompa da halka halinde soyulma yapmış meme ucu etrafında sanırım çok bastırdım süt gelmiyor diye 🤦🏻‍♀️ Zeytinyağını ben de kullanayım.

Bnde niyet etmiştim sağlıkla kucağıma alayım kurban kesiceö diye eve gelince adağını yapaym diyordum. Ama happy momda bi bayanda akika ver dedi bnde ilk defa duydum akikayı normalde niyet eder adak adardık

Vallla bizzat sahit olmasam belki bu kadar ikna olmazdim ama bebegim cok iyi yol kat etti akikadan sonra ama adak adamakta duanin kabulüne etkili oluyor diye biliyorum Rabbim nasip etsin inşallah sağlıcakla alalım getirelim evimize

Vallla bizzat sahit olmasam belki bu kadar ikna olmazdim ama bebegim cok iyi yol kat etti akikadan sonra ama adak adamakta duanin kabulüne etkili oluyor diye biliyorum Rabbim nasip etsin inşallah sağlıcakla alalım getirelim evimize
Canım yaa Rabbim bir an önce şifasını versin bebeğinin 🥰 niyetler ameller sahih olunca Rabbim kapısından döndürmüyor biz gerçekten aciziz.

Selam kızlar şu gelmesi sızıntı şeklinde az az gelen oldu mu... bende sabah oldu sanki tam da emin değilim... dr a gittim şimdi kontrole turnusol uydu 1 saat bekle dedi turnusollar yariyariya mor a döndü dr da emin olamadı.. usg de suyu iyi gözüktü açılma da yok.. şüpheli.. yatış yapalım dedi ısrarla ama ben eve geldim..ben takip ederim tekrar turnusol kondurdum mor olursa hemen gelirim gece diye eve döndüm.. aynı şekilde başına gelen var mı?
Merhaba ben 34+5 haftaligim tam 34 de benimd camasir ve pijamaya sabah su gibi seffsf bisiy geldi sonra degstrdm yine geldi yine camasir degstrdm yine biraz islandi doktorumu aradim bi acile git dedi amniyon shure mu ole bi test vsrmis isterssn yapalim 400 tl dedi pazar günüydü doktorumda muayananesi var simdi acilw gidip alttan muayene olmak istemedim takip ettim azaldi pazartesi kendi doktoruma gittim suyu iyydi bebegin alttan muayene etti bebegin suyu gibi durmuyo dedi değilmiş akintiymis sonradan sumuksu normsl akintiya dönünce anladim zaten. Akinti olablr belki yapisina dokusuna her zmnki gibimi ona bi bak fsrk vsrmi yoksa su gibimi

Merhabalar ben 35.hafta icindeyim simdide basur olmusum çok canim yaniyor meme cikmis disari büyük bir tane boyle olan oldumu dogum sonrasi gecermi hamilelikte dd gecermiki doguma kdr surermi kanar diye korkuyorum canimi baya acitiyor krem aldim hsmilelikts kullanilirmis baktim ama umarim ise yarar

Gün geldi çattı . 9 aylık serüvenin sonuna geldik.burda iyi kötü herseyi danıştık. Yalnız hissetmedik birimizin sorunu digerinde de vardı çünkü :) göz görmesede gönülden bag kurduk. Yarın sabah sezeryan olacagım . Korku heyecan zaten panikatak lık da var ama şuan o kontrol altında.. duanızı esirgemeyin. İnşşalah hersey güzel yolunda gider bende size anlatırım hikayemi. . Allahım herkesin yardımcısı olsun evlatlarını bağışlasın . Zorumuzu kolay etsin. Amin.

Gün geldi çattı . 9 aylık serüvenin sonuna geldik.burda iyi kötü herseyi danıştık. Yalnız hissetmedik birimizin sorunu digerinde de vardı çünkü :) göz görmesede gönülden bag kurduk. Yarın sabah sezeryan olacagım . Korku heyecan zaten panikatak lık da var ama şuan o kontrol altında.. duanızı esirgemeyin. İnşşalah hersey güzel yolunda gider bende size anlatırım hikayemi. . Allahım herkesin yardımcısı olsun evlatlarını bağışlasın . Zorumuzu kolay etsin. Amin.
En kolay sekilde gecer insallah dogumunuz agrisiz sizisiz bebeginizide saglikla kucaklarsiniz ne kadar heyecanli ya yarın dogum oldugunu bilmekk kavusacaksiniz sonunds miniginizlee darisi bizr insallah benimde martin 2.Haftasi nasipse cok sabırsızlanıyorum zaman gecmek bilmiyor ayy sizin yaziyi okuyunca dahada heycanlandim simdi sizin adinizada ne kdr guzelll 🥰🥰🥰

Back
X