- 7 Temmuz 2020
- 636
- 1.003
- 63
- 33
Gözün aydın canım. Doğurmayan kişiler tek tük herhaldeSelam kızlar çok şükür bende bugün 13 30 da normal doğum yaptım.. biraz sıkıntılı oldu ama çok şükür ikimiz de iyiyiz...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım. Doğurmayan kişiler tek tük herhaldeSelam kızlar çok şükür bende bugün 13 30 da normal doğum yaptım.. biraz sıkıntılı oldu ama çok şükür ikimiz de iyiyiz...
Cok iyyms hepsi gitmis resmen darısı bana insallahMaşallah, Rabbim bütün mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin.
66 kilo hamile kaldım, 76 ile doğum ve şuan da 68 kiloyum![]()
Acayip az almissin vLla süper ben 20 ile tamamliycm sanrm5 kilo aldim,, 7 kilo gitti 3 gunde :)
Muhtesem bende 20 ile tmamliycm sanrm giddrmi acaba11-12 kg almıştım son bir kg kaldı :) iki haftada gitti hepsi.
Bende 20 ile bitircem sanrm en son 15 idi aldigim kilo 2 haftadır bakmiyorum gidermi acaba ya kilolar ne kdr.giddr cok merak ediyorum bebiskonun tipini merak ediyorum herşeyi merak ediyorumSağol beybisi bende 17 kilo aldım![]()
Canım aynen koku sebebiyle gittik doktora göbek bağı düşmemişti henüz. İlk hastanede yoğun bakıma yatıracaz damardan antibiyotik tedavisi olacak dediler. İkinci hastanede enfeksiyon yatıracak kadar yok,alkollü swap mendillerle temizleyi önerdiler. O gün düştü göbeği çok hırpalandığı için. Sonra kanama başladı götürdük k vitamini yapıldı. İki gün sonra kanama bitti sarı akıntı başladı 3. Hastaneye götürdük. Göbek polipi dedi. Gümüş nitratla yaktı. İki tane pomad yazdı,alkolle günde 2defa temizlemeye devam dedi. beş gün onları kullanıcaz işte. Enfeksiyon olsa göbek bağının etrafı kıpkırmızı olur, akıntısı iltihap şeklinde yoğun görünür dedi.bebek beslenmeyi reddedermiş. Öyle olsa hemen yatırırdım tahlile bile gerek duymazdım dedi. Seni de korkutmasınlar bana yaptıkları gibi ama tedbiri elden bırakma canım gerekirse iyi bir doktor araştır direkt oraya götür. Biz en son bi profesör önerildi ona götürdük çok şükür yaktıktan sonra sıvı akıntı durdu koku hiç kalmadı. Kanda enfeksiyona tekrar baktı,karaciğer enzimlerine baktı içimiz iyice rahatladı. İnşallah doktor ehildir ve sizi üzmeden uğraştırmadan en doğru kararla sağlıklı sonucu alırsınız.insanbuL canım selam nasılsım? Senin bebişte de göbek bağı enfeksiyon sorunu vardı sanırım değil mi? Durum nedir evde mi tedavi uyguluyorsun ne kullanıyorsun? Bende kızımda daha önce karşılaşmadığım koku duydum. Fotoğrafını dr a attım am enfeksiyon gibi değil dedi. Alkollü fıs fıs kullan dedi. Yeni doğan hemşiresi yakınımızda koku varsa direkt yoğun bakıma alırlar dedi damardan antibiyotik için. Yarın sabah dr a gidiyoruz ama içim pır pır sana danışmak istedim
Normalde bünyeniz nasılsa öyle ilerliyor sanırım. İlk gebeliğimde 16 kg aldım o da ilk haftalar gitti.Muhtesem bende 20 ile tmamliycm sanrm giddrmi acaba
Merhabalar benimde mthfr 1298c homozigot çıktı gebe kalmadan önce kan sulandırıcı verdi mi doktorunuz acaba?Doğuma kadar dedi canim Dr bana bnmde pai 4g/4g, mthfr 1298c homozigot genelde doğuma kadar ya da 7.haftaya kadar kullandiriyorlar erken değil mi kesmek icin
Benim minik geceleri yarım yamalak emmeye başladı. O yüzden çok sertleşiyor ağrı yapıyor. Mastitden korkuyorum o yüzden saat başı az da olsa zorla emziriyorum. Şunu öneriyor ebe ve emzirme danışmanı. Ben henüz lahana alamadım.Kızlar göğüslerinizde şişlik ve ağrı oluyor mu sizin de? Sanırım kanallar tıkanmış süt de damla damla geliyor![]()
Maşallah canım gözün Aydın. Sağlıkla büyüt kuzucuğunuSelam kızlar çok şükür bende bugün 13 30 da normal doğum yaptım.. biraz sıkıntılı oldu ama çok şükür ikimiz de iyiyiz...
Ayy bende een çok tipini merak ediyorum babasına benzesin diye çok baktım çok dua ettim inşallah öyle de olurBende 20 ile bitircem sanrm en son 15 idi aldigim kilo 2 haftadır bakmiyorum gidermi acaba ya kilolar ne kdr.giddr cok merak ediyorum bebiskonun tipini merak ediyorum herşeyi merak ediyorum![]()
Merhaba canım öncesinde kullandım gebeliği öğrenir öğrenmez de iğneye basladikMerhabalar benimde mthfr 1298c homozigot çıktı gebe kalmadan önce kan sulandırıcı verdi mi doktorunuz acaba?
Bir doktor basla dedi baska doktor gebe kalınca direk igneye gec dedi kafam karıştı.Gebe kalmadan nekadar önce kullandın canımMerhaba canım öncesinde kullandım gebeliği öğrenir öğrenmez de iğneye basladik
3 ay öncesinden başladım da sen düşünüyorsan başla sorun şu ki benim yumurtlamam erken oluyor ben gebeliği öğrenene kadar kese yerleşiyor o yüzden tedbiri elden bırakmadıkBir doktor basla dedi baska doktor gebe kalınca direk igneye gec dedi kafam karıştı.Gebe kalmadan nekadar önce kullandın canım
Adetkende kullandın mı kanamayı artırdı mı3 ay öncesinden başladım da sen düşünüyorsan başla sorun şu ki benim yumurtlamam erken oluyor ben gebeliği öğrenene kadar kese yerleşiyor o yüzden tedbiri elden bırakmadık
Adetkende kullandım canim biraz sivilastiriyor 6 gün sürüyorsa 7. Gün de leke geliyor sadece coraspin ile gebelikte görülen kanamanın ilgisi yok dedi benim de o yüzden korkma,benim kanamam da oldu 3 haftalıkken hiçte çoğalması coraspin i de kestirmedi proluton Depot vurundum her haftaAdetkende kullandın mı kanamayı artırdı mı
Sağol canım benim çok şükür sonunda kucagimiza aldık.. Allahım bekleyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsinGozunaydin canim gecmis olsun, girip girip bakiyodum bende sanasaglikla buyusun minik
![]()