2021 Şubat Anneleri

Kızlar göğüslerinizde şişlik ve ağrı oluyor mu sizin de? Sanırım kanallar tıkanmış süt de damla damla geliyor 😔

insanbuL insanbuL canım selam nasılsım? Senin bebişte de göbek bağı enfeksiyon sorunu vardı sanırım değil mi? Durum nedir evde mi tedavi uyguluyorsun ne kullanıyorsun? Bende kızımda daha önce karşılaşmadığım koku duydum. Fotoğrafını dr a attım am enfeksiyon gibi değil dedi. Alkollü fıs fıs kullan dedi. Yeni doğan hemşiresi yakınımızda koku varsa direkt yoğun bakıma alırlar dedi damardan antibiyotik için. Yarın sabah dr a gidiyoruz ama içim pır pır sana danışmak istedim
Canım aynen koku sebebiyle gittik doktora göbek bağı düşmemişti henüz. İlk hastanede yoğun bakıma yatıracaz damardan antibiyotik tedavisi olacak dediler. İkinci hastanede enfeksiyon yatıracak kadar yok,alkollü swap mendillerle temizleyi önerdiler. O gün düştü göbeği çok hırpalandığı için. Sonra kanama başladı götürdük k vitamini yapıldı. İki gün sonra kanama bitti sarı akıntı başladı 3. Hastaneye götürdük. Göbek polipi dedi. Gümüş nitratla yaktı. İki tane pomad yazdı,alkolle günde 2defa temizlemeye devam dedi. beş gün onları kullanıcaz işte. Enfeksiyon olsa göbek bağının etrafı kıpkırmızı olur, akıntısı iltihap şeklinde yoğun görünür dedi.bebek beslenmeyi reddedermiş. Öyle olsa hemen yatırırdım tahlile bile gerek duymazdım dedi. Seni de korkutmasınlar bana yaptıkları gibi ama tedbiri elden bırakma canım gerekirse iyi bir doktor araştır direkt oraya götür. Biz en son bi profesör önerildi ona götürdük çok şükür yaktıktan sonra sıvı akıntı durdu koku hiç kalmadı. Kanda enfeksiyona tekrar baktı,karaciğer enzimlerine baktı içimiz iyice rahatladı. İnşallah doktor ehildir ve sizi üzmeden uğraştırmadan en doğru kararla sağlıklı sonucu alırsınız.

Kızlar göğüslerinizde şişlik ve ağrı oluyor mu sizin de? Sanırım kanallar tıkanmış süt de damla damla geliyor 😔
Benim minik geceleri yarım yamalak emmeye başladı. O yüzden çok sertleşiyor ağrı yapıyor. Mastitden korkuyorum o yüzden saat başı az da olsa zorla emziriyorum. Şunu öneriyor ebe ve emzirme danışmanı. Ben henüz lahana alamadım.

Eklentiler

• 89492F48-6BBB-4BA9-AD33-D48E524CB310.webp
    89492F48-6BBB-4BA9-AD33-D48E524CB310.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 69
Bende 20 ile bitircem sanrm en son 15 idi aldigim kilo 2 haftadır bakmiyorum gidermi acaba ya kilolar ne kdr.giddr cok merak ediyorum bebiskonun tipini merak ediyorum herşeyi merak ediyorum🙂
Ayy bende een çok tipini merak ediyorum babasına benzesin diye çok baktım çok dua ettim inşallah öyle de olur😍 kilolar gider canım fazlam yoktu benim baya verip bi deri bi kemik hamile kaldım zaten vermemeyi bile düşünüyorum eşim de çok sevdi bu halimi bende😀

Bir doktor basla dedi baska doktor gebe kalınca direk igneye gec dedi kafam karıştı.Gebe kalmadan nekadar önce kullandın canım
3 ay öncesinden başladım da sen düşünüyorsan başla sorun şu ki benim yumurtlamam erken oluyor ben gebeliği öğrenene kadar kese yerleşiyor o yüzden tedbiri elden bırakmadık

Adetkende kullandın mı kanamayı artırdı mı
Adetkende kullandım canim biraz sivilastiriyor 6 gün sürüyorsa 7. Gün de leke geliyor sadece coraspin ile gebelikte görülen kanamanın ilgisi yok dedi benim de o yüzden korkma,benim kanamam da oldu 3 haftalıkken hiçte çoğalması coraspin i de kestirmedi proluton Depot vurundum her hafta

Selamlar herkesee 🤗 sayfakarı okudum anca bitirdim yeni doğum yapan anneler gözünüz aydınn Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin hepinizinkini inşallah

Bebeği hasta olan ayrı olanlara da Rabbim biran önce şifa ve kavuşmak nasip etsin

Bende henüz doğurmayanlardanım 🙄 beklemedeyiz heyecalıyız

Back
X