Benim göguslerimde de sertlik var ama kitle gibi değil, süt damarları gibime geliyorMemesinde sertlik hisseden var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim göguslerimde de sertlik var ama kitle gibi değil, süt damarları gibime geliyorMemesinde sertlik hisseden var mı?
Bizim evde ortalama o sıcaklıkta. Sifir kollu zibin. Bi alt Bi ust giydiriyorum ince. Bi de penye yelek giydiriyorumBence kalın giydiriyorsun. Bizim ev de 24-25 derece içine sıfır kollu çıtçıtlı üstüne tulum veya alt üst takım giydiriyorum. Üstüne penye ince bir yelek. İçine külotlu çorap falan giydirmiyorum. Bi keresinde yün yelek giydirdim isilik oldu. Zaten doktpr da 22-24 derece olsun ev dedi. Kendin ne giyiyorsan bir kat fazla giydir dedi
Aynen ben de öylee. Göğsü sırtı sıcak üşümüyor demekkiBizim evde ortalama o sıcaklıkta. Sifir kollu zibin. Bi alt Bi ust giydiriyorum ince. Bi de penye yelek giydiriyorum
Mrb ayni durum bizde de var ayrica cok kalin giydirmeyin bebisi sizin kiyafeyinzden 1 kat kalin giyridin eviniz kaloriferliyse bol bol havalandirin iceridrki hava kurudugu icin burnu tikaniyordur bebisinKizlar ben şeyi merak ediyorum, evim 24 25 derece, 49 gunluguz, burnu hep tikali ve genizde hiriltili, serum fizyoyu damlatiyorum, aspiratorle cekiyorum ama bisey cikmiyo, anlik rahatliyor ama yine hiriltili, sadece banyo sonrasi tamamen aciliyo 4 5 saat sonra yine tikali, tikali oldugu icin meme istemiyor, uyuyamiyor, sirf bunun icinde dra gitmek istemiyorum, bir de acaba kalin mi giydiriyorum diye dusundum, icine bir uzun kollu, bir kisa kollu badi ve penye tulumunu giydiriyorum, ayaginda corabi ve kulotlu corabi var , siz ev icinde nasil giydiriyorsunuz?
Aynen öyle, çok sıcağa da alistirmamak lazım bence, çabuk hastalanabiliyorlar ilerdeAynen ben de öylee. Göğsü sırtı sıcak üşümüyor demekki
Çok teşekkür ederimBenimki 5.5 kgya yaklaştı 3 aylık olacak, 3e geçtim dün. ama büyük oluyor, sızma yaptı çünkü sabah. Herhalde babaya 2 no aldırıcam yine. Bence en az 3.5 aylık olana kadar 2 no kullanabilirsin. Ne kadar bez gider sorusu, benim için muamma evet gittikçe bez sayısı azaldı ama günde 4 5 kez kaka yaptığı oluyor hala.
Bana kalın geldi, ben çıtçıtlı atlet üstüne de tulumu giydiriyorum. Bazenn üstüne yelek, 26 derece civarında tutuyoruz 24, 25 e de düşüyo bazen de 27Kizlar ben şeyi merak ediyorum, evim 24 25 derece, 49 gunluguz, burnu hep tikali ve genizde hiriltili, serum fizyoyu damlatiyorum, aspiratorle cekiyorum ama bisey cikmiyo, anlik rahatliyor ama yine hiriltili, sadece banyo sonrasi tamamen aciliyo 4 5 saat sonra yine tikali, tikali oldugu icin meme istemiyor, uyuyamiyor, sirf bunun icinde dra gitmek istemiyorum, bir de acaba kalin mi giydiriyorum diye dusundum, icine bir uzun kollu, bir kisa kollu badi ve penye tulumunu giydiriyorum, ayaginda corabi ve kulotlu corabi var , siz ev icinde nasil giydiriyorsunuz?
Eviniz sıcak olduğu için de terliyorsundur. Ben de öyleydim 24 derecede terliyordum düşürdüm 21e rahatladım ben de.Ben cok terliyorum , tshirt yazlik pijama ve pikeyle yatiyorum onda bile cok terliyorum, uzerini inceltmeyi deniycem cok tesekkur ederim
Kolik değildi bebeğim ama bazen gaz sancısı vuruyordu kıyamıyordum da 3-4 haftası arasındayken keşfetmiştim bu yöntemi ve başladığımızda gerçekten gaz olayı neredeyse bitti bebekte. Çünkü bazen ne kaka ne çiş yapıyor ama gazlar çıkıyorduAynen ben de üşütmesin diye emzirme öncesi sonrası ve uyku öncesi sonrası çişe tutuyorum. Diğer çişler bezehava ısınınca full moda geçicem inşallah
bir de sen de görmüşsündür gqz problemi kalmadı çünkü tuvalet pozisyonunda rahatla çıkartıyor
Bende de var o terleme 7 hafta olmamıza var birkaç gün bizim deKizlar size yeni tartışma konusu ben ve aşırı terlemem
Yine lohusaligim ve yine terlemem her gece kalktığımda terleyip bir güzel üşüyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum var mı bir çözümü. Usuttum hatta kendime bakıyorum ilerlemesin diye ama yok yok korkuyorum. Sizler ne yapıyorsunuz? Biz tam 7 haftaligiz![]()
Canım bence fazla giydiriyorsun..ben hep tek kat giydoriyorum..içine bir sıfır kollu zıbın birde ayakli takım içine de bir çorap.. ev biraz serinse yelek takıyorum olmadı kadife tulum yine içine sadece bir zıbın..Kizlar ben şeyi merak ediyorum, evim 24 25 derece, 49 gunluguz, burnu hep tikali ve genizde hiriltili, serum fizyoyu damlatiyorum, aspiratorle cekiyorum ama bisey cikmiyo, anlik rahatliyor ama yine hiriltili, sadece banyo sonrasi tamamen aciliyo 4 5 saat sonra yine tikali, tikali oldugu icin meme istemiyor, uyuyamiyor, sirf bunun icinde dra gitmek istemiyorum, bir de acaba kalin mi giydiriyorum diye dusundum, icine bir uzun kollu, bir kisa kollu badi ve penye tulumunu giydiriyorum, ayaginda corabi ve kulotlu corabi var , siz ev icinde nasil giydiriyorsunuz?
Kız biz terliyoruz bizimkinin bir kat fazlası az olur ama bende evin sıcaklığını takip ediyorum 23-24 dereceBence kalın giydiriyorsun. Bizim ev de 24-25 derece içine sıfır kollu çıtçıtlı üstüne tulum veya alt üst takım giydiriyorum. Üstüne penye ince bir yelek. İçine külotlu çorap falan giydirmiyorum. Bi keresinde yün yelek giydirdim isilik oldu. Zaten doktpr da 22-24 derece olsun ev dedi. Kendin ne giyiyorsan bir kat fazla giydir dedi
o hırıltı bizde de var ve arkadaşların dediği gibi giyiniyor. bugün huysuz baya sabahtan beri. Ateşi de 37.1-37.2 civarında tetikteyiz. uyurken sanki balgamı varmış gibi geliyor bize sesiKizlar ben şeyi merak ediyorum, evim 24 25 derece, 49 gunluguz, burnu hep tikali ve genizde hiriltili, serum fizyoyu damlatiyorum, aspiratorle cekiyorum ama bisey cikmiyo, anlik rahatliyor ama yine hiriltili, sadece banyo sonrasi tamamen aciliyo 4 5 saat sonra yine tikali, tikali oldugu icin meme istemiyor, uyuyamiyor, sirf bunun icinde dra gitmek istemiyorum, bir de acaba kalin mi giydiriyorum diye dusundum, icine bir uzun kollu, bir kisa kollu badi ve penye tulumunu giydiriyorum, ayaginda corabi ve kulotlu corabi var , siz ev icinde nasil giydiriyorsunuz?
Ya seninkinde de var mı uyumamaKolik değildi bebeğim ama bazen gaz sancısı vuruyordu kıyamıyordum da 3-4 haftası arasındayken keşfetmiştim bu yöntemi ve başladığımızda gerçekten gaz olayı neredeyse bitti bebekte. Çünkü bazen ne kaka ne çiş yapıyor ama gazlar çıkıyordu
Bende de var o terleme 7 hafta olmamıza var birkaç gün bizim de
Merhaba, mor calpol en zararsız olanı 1 günlük bebeğe bile içirilebilirmiş. Ama aşı öncesi önerilmiyor ateş 37 üzeri olunca 1 çay kaşığı verirsiniz sağlıkla büyütünBiz daha 2. Ay aşımızı olmadık evde de calpol veya başka bir ateş düşürücü yok. Alsam mı evde dursa? Aşıdan önce içiriyormuş annem zamanında ama 30 sene önce tabi şimdi pek önerilmiyor. Öncesinde içiren var mı? Doktora sordınuz mu?
Hamileyken oluşan ödemi atıyorsunuz maalesef çözümü yok gibi ama hızlıca atmak istiyorsanız bol suKizlar size yeni tartışma konusu ben ve aşırı terlemem
Yine lohusaligim ve yine terlemem her gece kalktığımda terleyip bir güzel üşüyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum var mı bir çözümü. Usuttum hatta kendime bakıyorum ilerlemesin diye ama yok yok korkuyorum. Sizler ne yapıyorsunuz? Biz tam 7 haftaligiz![]()
TeşekkürlerMerhaba, mor calpol en zararsız olanı 1 günlük bebeğe bile içirilebilirmiş. Ama aşı öncesi önerilmiyor ateş 37 üzeri olunca 1 çay kaşığı verirsiniz sağlıkla büyütün![]()
Benimde 3.2. Olduğunda sen de kendine inanamayacaksın cnm. Bence hepimiz iyi işler çıkarıyoruz. Allah hepimize güç kuvvet sabır versin inş![]()
Merhaba bugün bendede gebelik şekeri çıktı hemde yüksek şekilde ,süreci nasıl atlattınız ,uyabildiniz mi diyete ,sanırım bebeğinizde kucağınıza almışsınız gözünüzaydın olsun inş. Doğumda şekerinizin olması size bir sıkıntı yarattı mı bunları çok merak ediyorum, şimdiden teşekkür ediyorumBende de şeker çıktı canim başta doktor suphelenmisti diyetisyen e gidip diyete başlamıştım ama arada yine şekerli şeyler yiyordum hani içimden diyordum çıkmaz ya sınırda felan çıkar ama sınır üstü çıktıbende de biraz moral bozukluğu oldu ama alışmaya çalışıyorum 1 ayı geçti diyet yapıyorum kilo almadan ilerliyorum bı çay kaşığı bal reçel gibi tatlı yiyeyim hemen 170-180 lara çıkıyor şeker yani baya baya şeker var dikkatli olmam gerekiyor sende dikkatli ol canım evladımizi sağlıklı bir şekilde kucağımiza alalım inşallah
az kaldı sabredecegiz çok zor ama Rabbim mükâfatını verir inşallah
![]()