2021 Şubat Anneleri

Bence kalın giydiriyorsun. Bizim ev de 24-25 derece içine sıfır kollu çıtçıtlı üstüne tulum veya alt üst takım giydiriyorum. Üstüne penye ince bir yelek. İçine külotlu çorap falan giydirmiyorum. Bi keresinde yün yelek giydirdim isilik oldu. Zaten doktpr da 22-24 derece olsun ev dedi. Kendin ne giyiyorsan bir kat fazla giydir dedi
Bizim evde ortalama o sıcaklıkta. Sifir kollu zibin. Bi alt Bi ust giydiriyorum ince. Bi de penye yelek giydiriyorum

Kizlar ben şeyi merak ediyorum, evim 24 25 derece, 49 gunluguz, burnu hep tikali ve genizde hiriltili, serum fizyoyu damlatiyorum, aspiratorle cekiyorum ama bisey cikmiyo, anlik rahatliyor ama yine hiriltili, sadece banyo sonrasi tamamen aciliyo 4 5 saat sonra yine tikali, tikali oldugu icin meme istemiyor, uyuyamiyor, sirf bunun icinde dra gitmek istemiyorum, bir de acaba kalin mi giydiriyorum diye dusundum, icine bir uzun kollu, bir kisa kollu badi ve penye tulumunu giydiriyorum, ayaginda corabi ve kulotlu corabi var , siz ev icinde nasil giydiriyorsunuz?
Mrb ayni durum bizde de var ayrica cok kalin giydirmeyin bebisi sizin kiyafeyinzden 1 kat kalin giyridin eviniz kaloriferliyse bol bol havalandirin iceridrki hava kurudugu icin burnu tikaniyordur bebisin

Benimki 5.5 kgya yaklaştı 3 aylık olacak, 3e geçtim dün. ama büyük oluyor, sızma yaptı çünkü sabah. Herhalde babaya 2 no aldırıcam yine. Bence en az 3.5 aylık olana kadar 2 no kullanabilirsin. Ne kadar bez gider sorusu, benim için muamma evet gittikçe bez sayısı azaldı ama günde 4 5 kez kaka yaptığı oluyor hala.
Çok teşekkür ederim 🌺🙏 Canbebeyi de sizin sayenizde keşfetmiştim zaten. Kafamda şekillendi ona göre alışverişimi yapayım.

Kizlar ben şeyi merak ediyorum, evim 24 25 derece, 49 gunluguz, burnu hep tikali ve genizde hiriltili, serum fizyoyu damlatiyorum, aspiratorle cekiyorum ama bisey cikmiyo, anlik rahatliyor ama yine hiriltili, sadece banyo sonrasi tamamen aciliyo 4 5 saat sonra yine tikali, tikali oldugu icin meme istemiyor, uyuyamiyor, sirf bunun icinde dra gitmek istemiyorum, bir de acaba kalin mi giydiriyorum diye dusundum, icine bir uzun kollu, bir kisa kollu badi ve penye tulumunu giydiriyorum, ayaginda corabi ve kulotlu corabi var , siz ev icinde nasil giydiriyorsunuz?
Bana kalın geldi, ben çıtçıtlı atlet üstüne de tulumu giydiriyorum. Bazenn üstüne yelek, 26 derece civarında tutuyoruz 24, 25 e de düşüyo bazen de 27

Kızlar annemin mutfağı çok büyük oturma takımı falan var gündüz hep burda oturuyorlar. Kızımda gündüz hep mutfakta yemek kokusundan sıkıntı olur mu

Ben cok terliyorum , tshirt yazlik pijama ve pikeyle yatiyorum onda bile cok terliyorum, uzerini inceltmeyi deniycem cok tesekkur ederim
Eviniz sıcak olduğu için de terliyorsundur. Ben de öyleydim 24 derecede terliyordum düşürdüm 21e rahatladım ben de.
hem sen terleyince bebeğinin yüzü senin vücuduna değiyor o da sıkıntı sivilce yapar isilik yapar. Üç dört tane doktora sordum hepsi 24dereceden fazlaysa eviniz kısa kolluya geçin dedi. Benim ev şu an 22derece zıbın üstü tulum var uyurken de üstüne penye battaniye örtüyorum ona rağmen hala isilik oluyor.

Aynen ben de üşütmesin diye emzirme öncesi sonrası ve uyku öncesi sonrası çişe tutuyorum. Diğer çişler beze 🙈 hava ısınınca full moda geçicem inşallah 😀 bir de sen de görmüşsündür gqz problemi kalmadı çünkü tuvalet pozisyonunda rahatla çıkartıyor
Kolik değildi bebeğim ama bazen gaz sancısı vuruyordu kıyamıyordum da 3-4 haftası arasındayken keşfetmiştim bu yöntemi ve başladığımızda gerçekten gaz olayı neredeyse bitti bebekte. Çünkü bazen ne kaka ne çiş yapıyor ama gazlar çıkıyordu
Kizlar size yeni tartışma konusu ben ve aşırı terlemem🤦🤦🤦

Yine lohusaligim ve yine terlemem her gece kalktığımda terleyip bir güzel üşüyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum var mı bir çözümü. Usuttum hatta kendime bakıyorum ilerlemesin diye ama yok yok korkuyorum. Sizler ne yapıyorsunuz? Biz tam 7 haftaligiz😔
Bende de var o terleme 7 hafta olmamıza var birkaç gün bizim de

Canım bence fazla giydiriyorsun..ben hep tek kat giydoriyorum..içine bir sıfır kollu zıbın birde ayakli takım içine de bir çorap.. ev biraz serinse yelek takıyorum olmadı kadife tulum yine içine sadece bir zıbın..

Bence kalın giydiriyorsun. Bizim ev de 24-25 derece içine sıfır kollu çıtçıtlı üstüne tulum veya alt üst takım giydiriyorum. Üstüne penye ince bir yelek. İçine külotlu çorap falan giydirmiyorum. Bi keresinde yün yelek giydirdim isilik oldu. Zaten doktpr da 22-24 derece olsun ev dedi. Kendin ne giyiyorsan bir kat fazla giydir dedi
Kız biz terliyoruz bizimkinin bir kat fazlası az olur ama bende evin sıcaklığını takip ediyorum 23-24 derece
Bir kısa kollu veya kolsuz çıtçıtlı body üzerinede tulum arada ayağına çorap bana kalsa kolsuzla evde dolaşsın hahah

başlarda ben de çok kalın giydirmişim bebeğimi

o hırıltı bizde de var ve arkadaşların dediği gibi giyiniyor. bugün huysuz baya sabahtan beri. Ateşi de 37.1-37.2 civarında tetikteyiz. uyurken sanki balgamı varmış gibi geliyor bize sesi

Kolik değildi bebeğim ama bazen gaz sancısı vuruyordu kıyamıyordum da 3-4 haftası arasındayken keşfetmiştim bu yöntemi ve başladığımızda gerçekten gaz olayı neredeyse bitti bebekte. Çünkü bazen ne kaka ne çiş yapıyor ama gazlar çıkıyordu

Bende de var o terleme 7 hafta olmamıza var birkaç gün bizim de
Ya seninkinde de var mı uyumama🤦 inanın gündüz uyurdu o bile gitti deli çıkacağım bir tane de kızım var o olmasa ama yok yok😔😔😔

Biz daha 2. Ay aşımızı olmadık evde de calpol veya başka bir ateş düşürücü yok. Alsam mı evde dursa? Aşıdan önce içiriyormuş annem zamanında ama 30 sene önce tabi şimdi pek önerilmiyor. Öncesinde içiren var mı? Doktora sordınuz mu?
Merhaba, mor calpol en zararsız olanı 1 günlük bebeğe bile içirilebilirmiş. Ama aşı öncesi önerilmiyor ateş 37 üzeri olunca 1 çay kaşığı verirsiniz sağlıkla büyütün ☺️

Kizlar size yeni tartışma konusu ben ve aşırı terlemem🤦🤦🤦

Yine lohusaligim ve yine terlemem her gece kalktığımda terleyip bir güzel üşüyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum var mı bir çözümü. Usuttum hatta kendime bakıyorum ilerlemesin diye ama yok yok korkuyorum. Sizler ne yapıyorsunuz? Biz tam 7 haftaligiz😔
Hamileyken oluşan ödemi atıyorsunuz maalesef çözümü yok gibi ama hızlıca atmak istiyorsanız bol su 👍

2. Olduğunda sen de kendine inanamayacaksın cnm. Bence hepimiz iyi işler çıkarıyoruz. Allah hepimize güç kuvvet sabır versin inş💕
Benimde 3.😁 Çok şükür eski huysuzlugu kalmadı benim paşanın. 2.5 aylığız.yemegimide yapabiliyorum, ortalığı da toparlıyorum, diğer kuzulara da yetişmeye çalışıyorum çok şükür artık. S Storycan inşallah senin kuzu da biran önce rahatlar da anneside kendine vakit ayırır.

Bende de şeker çıktı canim başta doktor suphelenmisti diyetisyen e gidip diyete başlamıştım ama arada yine şekerli şeyler yiyordum hani içimden diyordum çıkmaz ya sınırda felan çıkar ama sınır üstü çıktı 🙇‍♀️bende de biraz moral bozukluğu oldu ama alışmaya çalışıyorum 1 ayı geçti diyet yapıyorum kilo almadan ilerliyorum bı çay kaşığı bal reçel gibi tatlı yiyeyim hemen 170-180 lara çıkıyor şeker yani baya baya şeker var dikkatli olmam gerekiyor sende dikkatli ol canım evladımizi sağlıklı bir şekilde kucağımiza alalım inşallah 🤲 az kaldı sabredecegiz çok zor ama Rabbim mükâfatını verir inşallah 🤲
Merhaba bugün bendede gebelik şekeri çıktı hemde yüksek şekilde ,süreci nasıl atlattınız ,uyabildiniz mi diyete ,sanırım bebeğinizde kucağınıza almışsınız gözünüzaydın olsun inş. Doğumda şekerinizin olması size bir sıkıntı yarattı mı bunları çok merak ediyorum, şimdiden teşekkür ediyorum

Back
X