2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Merhaba canım bende Şubat transferi bekleyen anne adıyıyım 2 Şubat kontrlm var 8 şubatta transfer dedi ama 2 sinde tam belli olur umarım bi sıkıntı çıkmaz heyecanlıyım çok
Canım transfer işlemi kaçgun sürüyor 18 gün diye biliyorum yanlis mi biliyorum yoksa

kaç kere yapmak gerekir peki.1 kere yapmak etkili oluyor mu yadaa adetten sonra 1 hafta tekrarlasak çok mu fazla olur:))

Bende Şubat ayında transfer olacağım adet olmayı bekliyorum şuan adet sonrası transfer yapılacak kaç yumurtanız toplandı sizin acaba

Bende Şubat ayında transfer olacağım adet olmayı bekliyorum şuan adet sonrası transfer yapılacak kaç yumurtanız toplandı sizin acaba
Hayırlı olsun canım benim 1 adet dondurulmuşum kaldı canım onu kullanıcam. Ben de adeti bekliyorum gelir
Gelmez arıycam.. sizin kaç tane transfer olucak?

Iyi geceler hanımlar bende mart ayında 6.tedaviye başlamayı düşünüyorum 1 haftaya kadar adet olcam adet bitiminde rahim filmi çekilecem sonra ki adetle tedaviye başlayacaz şimdi bekleki gelsin zaman yaklaştıkça uzuyor sanki bide beklenen adetler beklenince uzarrabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah hanımlar

Hepimizin insalh ben de tedaviye başlayınca stresten mi heycandanmi artik nedense gecikmeli geldi şimdi heycanla ikinci adetimi bekliyorum zaman geçmek bilmiyor

aranızda hiç 3 + 2 emriyo dondurtan oldu mu? yeniden transfer olacağım ama bu 3 bana hiç mantıklı gelmedi

Hepimizin insalh ben de tedaviye başlayınca stresten mi heycandanmi artik nedense gecikmeli geldi şimdi heycanla ikinci adetimi bekliyorum zaman geçmek bilmiyor
Normal zamanda istemeyince gelir beklenince gelmezhadi bakalım hayırlısı inşallah canım rabbim emeklerimizi boş bırakmasın inşallah

İnsa
Merhaba sevgili anne adaylarım benimde transferim Allah izin verirse Şubat 20-25 gibi yapılıcak.ilk denemem bu süreci beraber geçirelim güzel sonuçlar alırız inşallah
Hayırlı olsun canım benim 1 adet dondurulmuşum kaldı canım onu kullanıcam. Ben de adeti bekliyorum gelir
Gelmez arıycam.. sizin kaç tane transfer olu

Gelmez arıycam.. sizin kaç tane transfer olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…