- 20 Eylül 2018
- 455
- 534
- 103
- Konu Sahibi mertugce35
-
Canım transfer işlemi kaçgun sürüyor 18 gün diye biliyorum yanlis mi biliyorum yoksaMerhaba canım bende Şubat transferi bekleyen anne adıyıyım2 Şubat kontrlm var 8 şubatta transfer dedi ama 2 sinde tam belli olur umarım bi sıkıntı çıkmaz heyecanlıyım çok
Amin inşallahTebrik ederim canım çok sevindim darısı bizleree
Amin inşallah çok sağolİnşallah canım sağlıkla al bebişi gel
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versinCaniim hayirli olsunn saglikli bi gebelik gecirirp sagsalim kucagina alirsin inşallahhdarisi basimiza
Amiin inşallahhAmin inşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin
kaç kere yapmak gerekir peki.1 kere yapmak etkili oluyor mu yadaa adetten sonra 1 hafta tekrarlasak çok mu fazla olur:))Tüpleri açıyor adet sonrası 3 kez denedim faydasını sadece adet ağrılarımda buldum 1 litre süt 1 litre sirke 1 kalıp sabun rendeledim icine sabah ve akşam yaptim ayni sutu aksam icin isitim kaynamış olucak kovanın üstüne buharı gelecek şekilde oturdum etrafımı ortum tabi vücudun yanmasın dikkat et sonra terlemeye başlıyorsun usutmeme dikkat aksam yaptıktan sonra ilişkiye giriyorsun yumurtlama gününe denk getrsen daha iyi olur
Adeten sonra yapıyordum canım fazlası nasil olur bilmemkaç kere yapmak gerekir peki.1 kere yapmak etkili oluyor mu yadaa adetten sonra 1 hafta tekrarlasak çok mu fazla olur:))
Bende Şubat ayında transfer olacağım adet olmayı bekliyorum şuanMerhaba güzel annelerŞubat ayında transfer planlayanlar, tedaviye başlayacak olanlar gelin beraber paylaşalım herşeyi
Ben Şubat ayında kısmetse transfer olacağım ama kesin tarih belli değil, sizlerde durumlar nasıl?
20 sanırım CanmCanım transfer işlemi kaçgun sürüyor 18 gün diye biliyorum yanlis mi biliyorum yoksa
Hayırlı olsun canımBende Şubat ayında transfer olacağım adet olmayı bekliyorum şuanadet sonrası transfer yapılacak kaç yumurtanız toplandı sizin acaba
1 kere yapıyordun di miAdeten sonra yapıyordum canım fazlası nasil olur bilmem
Evet sabah ve akşam1 kere yapıyordun di mi
Hepimizin insalhIyi geceler hanımlar bende mart ayında 6.tedaviye başlamayı düşünüyorum1 haftaya kadar adet olcam adet bitiminde rahim filmi çekilecem sonra ki adetle tedaviye başlayacaz şimdi bekleki gelsin zaman yaklaştıkça uzuyor sanki bide beklenen adetler beklenince uzar rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah hanımlar
Normal zamanda istemeyince gelir beklenince gelmezHepimizin insalhben de tedaviye başlayınca stresten mi heycandanmi artik nedense gecikmeli geldi şimdi heycanla ikinci adetimi bekliyorum zaman geçmek bilmiyor
Merhaba sevgili anne adaylarım benimde transferim Allah izin verirse Şubat 20-25 gibi yapılıcak.ilk denemem bu süreci beraber geçirelim güzel sonuçlar alırız inşallah
Hayırlı olsun canımbenim 1 adet dondurulmuşum kaldı canım onu kullanıcam. Ben de adeti bekliyorum gelir
Gelmez arıycam.. sizin kaç tane transfer olu
Hayırlı olsun canımbenim 1 adet dondurulmuşum kaldı canım onu kullanıcam. Ben de adeti bekliyorum gelir
Gelmez arıycam.. sizin kaç tane transfer olucak?
Benim de 6 donmus var 1 tane transfer olcak bende adeti bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?