2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
hakkımızda hayırlısı diyelim..
buradan yazışmaya devam ederiz hayırlı haber alırız birbirimizden inşallah :)

Canım o istek içine girmiş bi kere, demek ki allah sabrını ve gücünü de verecek. Sen dene bişey kaybetmezsin, en azından aklında kalmaz. Tutarsa da tutmazsa da hayırlısı böyleymiş dersin

Doktorlarımız ayni herhalde benimki de hiçbirşey söylemiyor ben sormayana kadar bilgilendirme yok tahlil felan da yapmadı hic akışına bıraktım persembe günü döngü günüm tahmini şubatın 17 sinde transferim olucak 21 günüm kaldi ve cok heyecanlıyım ınslh bu sevincim hüsrana uğramaz rabbim hepimizin gönlüne göre versin kucaklarimizi bos bırakmasın ınslh

Canım sonc ne acaba

İnşallahh canm cok heyecanliyim vallahi gunler gecmiyor
aynen :)
bende çok irdelemek istemedim açıkcası.kafama takıp stres olmak şstemşyorum .hayırlısı ile olacak

hakkında hayırlsı canım.biz 4 kardeşiz ve annemin evinin neşesi hiç sönmüyor.kalabalık aile çok güzel birşey.ileride birbirlerine destek olacak çocuklarının olduğunu hayal et :)

hakkında hayırlsı canım.biz 4 kardeşiz ve annemin evinin neşesi hiç sönmüyor.kalabalık aile çok güzel birşey.ileride birbirlerine destek olacak çocuklarının olduğunu hayal et :)
İnşallah o kadar heyecanlıyım ki anlatamam bir de zaman geçtikçe insan bebek sevmeyi özlüyor. Allah'ım isteyen bekleyen tüm annelere nasip etsin bu güzel duyguyu

Yok tek dondurulmuş embriyo transferi yapıldı
Merhaba canım bende Şubat transferi bekleyen anne adıyıyım 2 Şubat kontrlm var 8 şubatta transfer dedi ama 2 sinde tam belli olur umarım bi sıkıntı çıkmaz heyecanlıyım çok

Amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…