2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Ben 25 ocakta 2 embriyo transferi oldum test günümü bekliyorum

Hanımlar ben Aralık ayında transfer oldum hamd olsun tuttu. Lutinus kullanıyorum ama fazla stoklarımışım elimde fazladan 2 3 kutu var. Bulamayan yada almak isteyen olursa özelden yazabilir. Daha uygun fiyata vereceğim.

Merhabalar, benim de dondurulmuş embriyolarım var ve şubat ayında transferim olacak. Adetimi bekliyoruz. Göğüslerim çok şiş çok yakında olucam gibi görünüyor. Heyecanlıyım.
adet olup rahmine baktıranlar yazabilirlermi o süreç nasıl ilerliyor sizde?

Toplam 5 embriyom var. Hepsi 5 günlük. 3 ve 2 şeklinde dondurmuşlar. Yani 3 çözüldü mü 3ünü birden mi transfer edecekler. Ben de anlamadım valla
yaşın kaç? 3 tane çok değil mi çok ileri yaş olmadığı sürece genelde tek tek en fazla iki transfer yapıyorlar diye biliyorum sana sormadan bu şekilde dondurmaları garip olmuş

Toplam 5 embriyom var. Hepsi 5 günlük. 3 ve 2 şeklinde dondurmuşlar. Yani 3 çözüldü mü 3ünü birden mi transfer edecekler. Ben de anlamadım valla
Bu bendimde merak ettiğimi konu.çok irdeleyen bir insanım aslında.ama tüp bebekte hiç irdelemedim bilipde stres etmemek için.embriyologla görüştüğümde yumurta kalitelini bile sormadım.benim 4 embriyon donduruldu.bu konu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar.dondurulmuş embriyolar çözülünce tekrar dondurulabiliyor mu acaba.belki içinden en iyisin seçip tekrar dondurum işlemi oluyordur..

yaşın kaç? 3 tane çok değil mi çok ileri yaş olmadığı sürece genelde tek tek en fazla iki transfer yapıyorlar diye biliyorum sana sormadan bu şekilde dondurmaları garip olmuş
yaş 38. Biraz geç tabii.
Ama sormadılar hiç dondururken. Bildiğim kadarıyla ikiden fazla transfer etmek de yasal değil.

Benimkiler 5.gün embriyosu. Genetik teste göndermek istedim. Doktorum 5.gün embriyosu olduğu için çözülürse tekrar dondurulamayabilir, embriyoları kaybedebiliriz, tavsiye etmem dedi.

Hayir canim sart degil illa 3ünü de Transfer etmeleri. Sen karar verirsin, belki bi tanesi eritilince kötü cikabilir öyle de oluyor duruma göre karar verirler

Bunu bende cok merak ediyorum benimde 10 donmuş embriyom var transfer olcagi zaman kacini cozucekler hepsini bir mi sonra ikinciye donduruluyomu acaba kafamda deli sorular,

Merhaba kızlar. Benim biri normal biri tüp iki düşüğüm var. Genetik test yaptırdık 4 ve 11 kromozom ları da translokasyon var. İlk tüp bebeğimi bahçeci de oldum genetik sonuçlarımdan sonra dondurulmuş iki embriyoma genetik test yaptılar ve sağlıksız geldi ikisi de. Şimdi yeditepe de başladım 7 embriyom oluştu 3 tanesini gönderdik 1 tane sağlıklı geldi. Miyomum var birkaç tane ameliyat olup iyileştikten sonra transfer olacağım. Size sormak istediğim soru şu dondurulmuş embriyoya genetik test yapmak ne kadar sağlıklı yoksa sırf para için mi yaptılar. Bu konuda bilgisi duyumu olan var mı?

Ben de dondurulmuş embriyolarıma genetik test yaptırmak istedim, doktorum embriyoları kaybetme riski var, tavsiye etmiyorum dedi. Doktorunuzun bunu size söylemiş olması gerekirdi.

Ben de dondurulmuş embriyolarıma genetik test yaptırmak istedim, doktorum embriyoları kaybetme riski var, tavsiye etmiyorum dedi. Doktorunuzun bunu size söylemiş olması gerekirdi.
Ne yazık ki söylemedi ben de araştırma gereği duymadım doktoruma güvendiğim için demek doktorların her söylediğine güvenmemek gerekiyormuş işi ticarete dökmüşler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…