- Konu Sahibi mertugce35
- #2.661
Kizlar.bugun 7. Gun dayanamadom.test yaptimmmmmm POZITIFFFFF

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test günüm yarin zaten en iyisi yarını beklemekTebrik ederim canımSağlık ocakları sabahtan sadece kan verme işlemi yapıyor. Hastaneye gidebilirsin ya da yarın sabahtan yaptırabilirsin
Tebrik ederim gözün aydinKizlar.bugun 7. Gun dayanamadom.test yaptimmmmmm POZITIFFFFF![]()
Tebrik ederim canım gözümüz aydınKizlar.bugun 7. Gun dayanamadom.test yaptimmmmmm POZITIFFFFF![]()
Teşekkür ederim canım benim çok korkuyordum negatif çıkacak diye kan vermekten bile çekiniyordum bugün daha bi koyu görünce icim bi rahatladı anlatamam cok şükür rabbim bugünleri gösterdi bana darısı stedeki tum arkadaslara olsunTebrik ederim canımSağlık ocakları sabahtan sadece kan verme işlemi yapıyor. Hastaneye gidebilirsin ya da yarın sabahtan yaptırabilirsin
Çok az az devam ediyor. Kasik ağrısı var goguslerde hassasiyet var. Uyku hali çok oluyor. İnşallah pozitifimdirDeli_cimcime canım ne yaptın kan verdin mi bugün ya da idrar testini tekrarladın mı?
M Mavi2605 canın senin de lekelenmen olmuştu sanırım devam ediyor mu ya da başka bir belirtin var mi?
Canımmm hayırlı olsun çok sevindim katlanarak arttığını da gör sonuna kadar inşallahKizlar.bugun 7. Gun dayanamadom.test yaptimmmmmm POZITIFFFFF![]()
Aciller her saat alıyor bir saatte de sonuç çıkıyor canım tebrik ederim inşallah bizde pozitfler görürüzKızlar tekrar test yaptim bu sefer daha bi belirgin öğleden sonra saglik ocagi kana bakiyormu bu konuda bilginiz varmi ?
Ay valla herkes 7. Günde gördü pozitfleri darısı benim başıma inşallahKizlar.bugun 7. Gun dayanamadom.test yaptimmmmmm POZITIFFFFF![]()
Tebrik ederim canımKizlar.bugun 7. Gun dayanamadom.test yaptimmmmmm POZITIFFFFF![]()
Insalah canim dualarım siznle ❣Aciller her saat alıyor bir saatte de sonuç çıkıyor canım tebrik ederim inşallah bizde pozitfler görürüz![]()
Ay bu kadar belirti bende olsa yapmıştım şimdiye testiÇok az az devam ediyor. Kasik ağrısı var goguslerde hassasiyet var. Uyku hali çok oluyor. İnşallah pozitifimdirgünümü doldurmaya çalışıyorum
![]()
Cuma dedilerAy bu kadar belirti bende olsa yapmıştım şimdiye testisana hangi gün test dediler canım
Anladım canım o zaman beklemeye devamCuma dedilerkendimde hemsireyim erken sevinip erken üzülmek yerine günümü bekliyim dedim ya
inşallah benimde pozitiftir
![]()
Çarşamba kaçıncı günün oluyor ki. Bence test gününe kadar devam et ya doktorlar öyle söylüyor yinede sen bilirsin tabiAnladım canım o zaman beklemeye devamBende Çarşamba günü verebilirim. Aslında cumartesi tahlil günüm. Kan sulandırıcı bitiyor çarşamba günü eğer olumluysa iğneye devam etmek istiyorum o yüzden yapabilirim
Canim her ikiside pozitif ilk idrar demin kan.Ay valla herkes 7. Günde gördü pozitfleri darısı benim başıma inşallahsen idrarda mı gördün kanda mi canım
hayırlı olsun katlanarak artsın inşallah
![]()
Tebrikler gözün aydınKizlar.bugun 7. Gun dayanamadom.test yaptimmmmmm POZITIFFFFF![]()
Çok güzel tebrikler katlanarak devam eder inşallahBelirti olarak sadece bel agrisi ve batma hissi yumurtaliklarim cok agriyordu. Başkada hic belirtim olmadi kizlar. 140 geldi beta hcg. Test gunum cumartesiydi 2. Kani cumartesi vericem![]()