2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Tebrik ederim canım ☺️ Sağlık ocakları sabahtan sadece kan verme işlemi yapıyor. Hastaneye gidebilirsin ya da yarın sabahtan yaptırabilirsin
Teşekkür ederim canım benim çok korkuyordum negatif çıkacak diye kan vermekten bile çekiniyordum bugün daha bi koyu görünce icim bi rahatladı anlatamam cok şükür rabbim bugünleri gösterdi bana darısı stedeki tum arkadaslara olsun 🤲

Deli_cimcime Deli_cimcime canım ne yaptın kan verdin mi bugün ya da idrar testini tekrarladın mı?
M Mavi2605 canın senin de lekelenmen olmuştu sanırım devam ediyor mu ya da başka bir belirtin var mi?
Çok az az devam ediyor. Kasik ağrısı var goguslerde hassasiyet var. Uyku hali çok oluyor. İnşallah pozitifimdir 🤲☺️ günümü doldurmaya çalışıyorum 😊

Cuma dediler 😁 kendimde hemsireyim erken sevinip erken üzülmek yerine günümü bekliyim dedim ya 😁 inşallah benimde pozitiftir 🤲😊
Anladım canım o zaman beklemeye devam ☺️ Bende Çarşamba günü verebilirim. Aslında cumartesi tahlil günüm. Kan sulandırıcı bitiyor çarşamba günü eğer olumluysa iğneye devam etmek istiyorum o yüzden yapabilirim

Anladım canım o zaman beklemeye devam ☺️ Bende Çarşamba günü verebilirim. Aslında cumartesi tahlil günüm. Kan sulandırıcı bitiyor çarşamba günü eğer olumluysa iğneye devam etmek istiyorum o yüzden yapabilirim
Çarşamba kaçıncı günün oluyor ki. Bence test gününe kadar devam et ya doktorlar öyle söylüyor yinede sen bilirsin tabi

Back
X