- 6 Kasım 2020
- 232
- 188
- 33
- Konu Sahibi mertugce35
-
Dün gece oldum canim bugün hastaneye gittim kan aldılar tahlil felan yapıldı 4 kutu ilac verildi gunde 7 tane ilaç icicem hic sevmedigim şeyAcaba test mi yapsan canım
Dondurulmuş tedavimi sizin de bende Bi kaç güne adet olunca başlıycam 1 tane embriyomuz var onu kullanacaz. Hangi ilaçları başladınız adetin ilk günü mü gittiniz ilk kontrol e. Embriyo kaliteli ise tek olması daha iyi bence ikiz gebelik ler iki kat riskli oluyorDün gece oldum canim bugün hastaneye gittim kan aldılar tahlil felan yapıldı 4 kutu ilac verildi gunde 7 tane ilaç icicem hic sevmedigim şeybu arada yumurta kalitesini de sordum 4 aa kalitesindeymis cok iyi kalitede dedi sizcede öylemi tekmi ciftmi istersin dedi tek dedim çift riskli olur diye cesaret edemiyorum yanlismi yapiyorum acaba kafamda dolu sorular
Evet donduruldu adetin 2 gunu gittim bugün aldim ilaçları coraspirin rulid 300 mg 7 tablet estrofem 2 mg gunde 3 sefer folbiol tablet bu ilaclari yazdi doktorum 8 gun sonra tekrar kontrole gidecegimDondurulmuş tedavimi sizin de bende Bi kaç güne adet olunca başlıycam 1 tane embriyomuz var onu kullanacaz. Hangi ilaçları başladınız adetin ilk günü mü gittiniz ilk kontrol e. Embriyo kaliteli ise tek olması daha iyi bence ikiz gebelik ler iki kat riskli oluyor
Aynen canim o riski goze almak istemiyorum birtane olsun benimle olsunDondurulmuş tedavimi sizin de bende Bi kaç güne adet olunca başlıycam 1 tane embriyomuz var onu kullanacaz. Hangi ilaçları başladınız adetin ilk günü mü gittiniz ilk kontrol e. Embriyo kaliteli ise tek olması daha iyi bence ikiz gebelik ler iki kat riskli oluyor
Ben bugün adet oldum hafta sonu sokağa çıkma yasağı varya onu nasıl yapıyorsunuz hiç denk geldiniz mi doktor Bi kağıt mı veriyor biz kendimiz mi izin alıyoruz bu durum nasıl söylenir bide yaa yarın 2.günüm olacakEvet donduruldu adetin 2 gunu gittim bugün aldim ilaçları coraspirin rulid 300 mg 7 tablet estrofem 2 mg gunde 3 sefer folbiol tablet bu ilaclari yazdi doktorum 8 gun sonra tekrar kontrole gidecegim
Merhaba kızlar bende 2 şubat yani bu salı transfer olacağım inşallah herşey buradaki herkes için güzel olur
transferiniz hayırlı olsun inşallah sonu bebek olsun
Hiç denk gelmedim canim haftaya tekrar muaneye gidecektim hafta sonuna denk geldiği icin pzrtsine ayarladık adetin 3 günüde muaneye gidebilirsinBen bugün adet oldum hafta sonu sokağa çıkma yasağı varya onu nasıl yapıyorsunuz hiç denk geldiniz mi doktor Bi kağıt mı veriyor biz kendimiz mi izin alıyoruz bu durum nasıl söylenir bide yaa yarın 2.günüm olacak
Görüştüm zeki beyle bu ay adetin 13 günü muayeneye çağırdı önce sulu ultrason la muayne edip sonraki adet te transfer yapacağım dedi 11 şubat a randevu aldım transferim mart a kaldıHiç denk gelmedim canim haftaya tekrar muaneye gidecektim hafta sonuna denk geldiği icin pzrtsine ayarladık adetin 3 günüde muaneye gidebilirsin
Merhaba dondurulmuş embriyo transferinde Dr adetin 2.gunu ilaç başlıyor estrofem coraspirin ve folbiol vitamin.muayene günü için sizi cagiracaklar o güne kadar Dr gitmek gerekmiyor.hazir embriyo transferinde adetliyken muayene gerekmiyormuş .Ben bugün adet oldum hafta sonu sokağa çıkma yasağı varya onu nasıl yapıyorsunuz hiç denk geldiniz mi doktor Bi kağıt mı veriyor biz kendimiz mi izin alıyoruz bu durum nasıl söylenir bide yaa yarın 2.günüm olacak
Hayırlısı olsunGörüştüm zeki beyle bu ay adetin 13 günü muayeneye çağırdı önce sulu ultrason la muayne edip sonraki adet te transfer yapacağım dedi 11 şubat a randevu aldım transferim mart a kaldı
Hayırlısı olsun canım gec olsun güç olmasin zaman cabuk geçiyor ama bekleyince geçmiyor tabi baska şeylere odaklanirsan su gibi akıp giderGörüştüm zeki beyle bu ay adetin 13 günü muayeneye çağırdı önce sulu ultrason la muayne edip sonraki adet te transfer yapacağım dedi 11 şubat a randevu aldım transferim mart a kaldı
Belki de inşallah ben bu ay diye düşünürken doktorum öyle olması daha iyi dedi herşeyde vardır bi hayır geç olsun güç olmasın rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinHayırlısı olsunMart ayı uğurlu ayiındır belki
Amin canımöncelikle bizim gibi kadınlar Sabri öğreniyoruz tüp bebek yolculuğu çok yorucu ama sonuca ulaştığında dört dörtlük anne oluyorsun.mart ayında sen sağlıklı bir rahime ulaşınca yumosun hemencecik tutunacak sana içini ferah tut geç olsun güç olmasın
Bence iyi kalitesi canım, niye korkuyorsun bence korkma allahtan hayırlısını dile hep. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım ama korkma, bu arada ben de oldum dün adet Pazartesi gitçem doktoraDün gece oldum canim bugün hastaneye gittim kan aldılar tahlil felan yapıldı 4 kutu ilac verildi gunde 7 tane ilaç icicem hic sevmedigim şeybu arada yumurta kalitesini de sordum 4 aa kalitesindeymis cok iyi kalitede dedi sizcede öylemi tekmi ciftmi istersin dedi tek dedim çift riskli olur diye cesaret edemiyorum yanlismi yapiyorum acaba kafamda dolu sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?