2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Bugün yumurtalarım toplandı. her seyim normal olmasına ragmen 5 tane toplanmış moralim cok bozuldu. Doktor ben de 10-11 bekliyordum ama önemli olan kalite stres yapma falan dedi. İnsan ister istemez stres yapıyor

Acaba test mi yapsan canım
Dün gece oldum canim bugün hastaneye gittim kan aldılar tahlil felan yapıldı 4 kutu ilac verildi gunde 7 tane ilaç icicem hic sevmedigim şey bu arada yumurta kalitesini de sordum 4 aa kalitesindeymis cok iyi kalitede dedi sizcede öylemi tekmi ciftmi istersin dedi tek dedim çift riskli olur diye cesaret edemiyorum yanlismi yapiyorum acaba kafamda dolu sorular

Dondurulmuş tedavimi sizin de bende Bi kaç güne adet olunca başlıycam 1 tane embriyomuz var onu kullanacaz. Hangi ilaçları başladınız adetin ilk günü mü gittiniz ilk kontrol e. Embriyo kaliteli ise tek olması daha iyi bence ikiz gebelik ler iki kat riskli oluyor

Evet donduruldu adetin 2 gunu gittim bugün aldim ilaçları coraspirin rulid 300 mg 7 tablet estrofem 2 mg gunde 3 sefer folbiol tablet bu ilaclari yazdi doktorum 8 gun sonra tekrar kontrole gidecegim

Aynen canim o riski goze almak istemiyorum birtane olsun benimle olsun

Evet donduruldu adetin 2 gunu gittim bugün aldim ilaçları coraspirin rulid 300 mg 7 tablet estrofem 2 mg gunde 3 sefer folbiol tablet bu ilaclari yazdi doktorum 8 gun sonra tekrar kontrole gidecegim
Ben bugün adet oldum hafta sonu sokağa çıkma yasağı varya onu nasıl yapıyorsunuz hiç denk geldiniz mi doktor Bi kağıt mı veriyor biz kendimiz mi izin alıyoruz bu durum nasıl söylenir bide yaa yarın 2.günüm olacak

Hiç denk gelmedim canim haftaya tekrar muaneye gidecektim hafta sonuna denk geldiği icin pzrtsine ayarladık adetin 3 günüde muaneye gidebilirsin

Hiç denk gelmedim canim haftaya tekrar muaneye gidecektim hafta sonuna denk geldiği icin pzrtsine ayarladık adetin 3 günüde muaneye gidebilirsin
Görüştüm zeki beyle bu ay adetin 13 günü muayeneye çağırdı önce sulu ultrason la muayne edip sonraki adet te transfer yapacağım dedi 11 şubat a randevu aldım transferim mart a kaldı

Merhaba dondurulmuş embriyo transferinde Dr adetin 2.gunu ilaç başlıyor estrofem coraspirin ve folbiol vitamin.muayene günü için sizi cagiracaklar o güne kadar Dr gitmek gerekmiyor.hazir embriyo transferinde adetliyken muayene gerekmiyormuş .

Görüştüm zeki beyle bu ay adetin 13 günü muayeneye çağırdı önce sulu ultrason la muayne edip sonraki adet te transfer yapacağım dedi 11 şubat a randevu aldım transferim mart a kaldı
Hayırlısı olsun Mart ayı uğurlu ayiındır belki

Hayırlısı olsun canım gec olsun güç olmasin zaman cabuk geçiyor ama bekleyince geçmiyor tabi baska şeylere odaklanirsan su gibi akıp gider

Merhaba arkadaşlar
Hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah
Bende geçen hafta opu oldum rahim dinlendirme olacak mart ayında kısmetse transfer..
2 tane 3.gün embriyom donduruldu. Zaman geçmek bilmiyor sanki çok sabırsızım..
Burada iyi haberler alıp herşeyin güzel olacağına inanmak istiyorum
Hepimize bol şans

Amin canım öncelikle bizim gibi kadınlar Sabri öğreniyoruz tüp bebek yolculuğu çok yorucu ama sonuca ulaştığında dört dörtlük anne oluyorsun.mart ayında sen sağlıklı bir rahime ulaşınca yumosun hemencecik tutunacak sana içini ferah tut geç olsun güç olmasın

Bence iyi kalitesi canım, niye korkuyorsun bence korkma allahtan hayırlısını dile hep. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım ama korkma, bu arada ben de oldum dün adet Pazartesi gitçem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…