- Konu Sahibi mertugce35
-
Sonucu paylaşırım sizlerle. Ama beni referans almayın. Sonuçta üçüncü denemem ve biri kürtajla sonuçlandı. Herkesin gönlüne göre olsun kızlarTeşekkür ederimsenin de Yarısı bitmiş az kalmış inşallah sımsıkı tutunmuştur bu sefer.Guzel haberlerini almak da nasip olur inşallah.
Olsun biri öyle oldu diye hepsi olacak diye bir şey yok.Guzel düşünüyoruz sonuçta güzel olacak ins.Sonucu paylaşırım sizlerle. Ama beni referans almayın. Sonuçta üçüncü denemem ve biri kürtajla sonuçlandı. Herkesin gönlüne göre olsun kızlar
Çarşamba test yaptıracağım ben. Çıkar, 5. gün embriyosu olduğu için biliyorsun. Bakacağız. Güzelliklerle gelsin bebişlerimizOlsun biri öyle oldu diye hepsi olacak diye bir şey yok.Guzel düşünüyoruz sonuçta güzel olacak ins.
Amin inşallah.Guzel haberler gel insÇarşamba test yaptıracağım ben. Çıkar, 5. gün embriyosu olduğu için biliyorsun. Bakacağız. Güzelliklerle gelsin bebişlerimiz
Allah'ım rast getirsin inşallah güzel sonuçlar alırsınız.Merhaba kızlar yarın transferim var nasipse. Bana da dua eder misiniz. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşaallah
Amiiinn cümlemizle beraber insaallahhAllah'ım rast getirsin inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Zaten doktorlar hep öyle diyor canım. Riskli de zaten. Ama risk zaten hep var ki yani karnın da 1 bebe de taşısan risktesin 2 bebe de 3 bebe de.. tüp bebek veya normal gebelik fark etmez. Allahtan hayırlısını ve sağlıklısını dilemekten başka yapacak bişeyimiz yokÖylede canim ben doktoruma da sordum riskli olabilir dedi en iyisi biz birtane koyalım işimizi garantiye alalım dedi öyle deyince bende 1 taneye karar verdim
Hayırlısıyla bu defa olur inşallah canımMerhaba benim 3. transferim de iyi kalite bir blastokistle 25 Ocak'ta gerçekleşti. Ama hiç belirtim yok.
İlk denemede iki iyi kalite 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Kasılmalar sancılar vardı, sonuç negatifdi.
İkinci denememde ( 2 adet 5.gün embriyosuyla) kasılmalar, ama içimde pır pır etmeler falan. Evet sonuç pozitifdi. Ama 2 aylık kalbi durdu. Kürtaj oldum.
Şu an belirti olmaması beni rahatsız ediyor. Benim gibi olan var mı? Siz ne düşünüyorsunuz??? Birileri yanıtlasa keşke
Strestendir canım bir de kullandığın ilaçlardan dolayı rahim değişti bazı durumlara hazırlandı bu yüzden gecikmeler yaşanabilirmişBen de opu sonrası 2.adeti bekliyorum transfer hazırlığı için ama maalesef gelen giden yok 6 gün gecikti
Evet öyle ama işte insan heyecanla bekliyor bebeme kavuşayım diyeStrestendir canım bir de kullandığın ilaçlardan dolayı rahim değişti bazı durumlara hazırlandı bu yüzden gecikmeler yaşanabilirmiş
Ben daha opu olmadım inşallah ben de o level a gelir sonra da pozitifi görürümEvet öyle ama işte insan heyecanla bekliyor bebeme kavuşayım diye
İnşallah amin hepimiz görelim kucağımıza alalımBen daha opu olmadım inşallah ben de o level a gelir sonra da pozitifi görürüm
Bekliyorsun ya gelmez canımBen de opu sonrası 2.adeti bekliyorum transfer hazırlığı için ama maalesef gelen giden yok 6 gün gecikti
İmkansızın ötesinde sadece 1 kere adet bitimindeBekliyorsun ya gelmez canımHamile olma ihtimalin?
Anladım canım o zaman kullandığın ilaçlar falan etki etmiştirİmkansızın ötesinde sadece 1 kere adet bitimindebizde hareketlilik 0 ve 4 yıldır hiç korunmadık
İnşallah canım benim teşekkür ederimAnladım canım o zaman kullandığın ilaçlar falan etki etmiştirsen rahat olmaya çalış takma kafana gelir o yoldadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?