- Konu Sahibi mertugce35
- #2.881
Benim pazar 12.gün erken yapmayacağım diyordum ama şimdi cuma- cmt yapma fikri aklıma düştüAynı ağrı. Cuma günü test verebilirsin dedi doktorum çok heyecanlıyımsende cuma vericeksin dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim pazar 12.gün erken yapmayacağım diyordum ama şimdi cuma- cmt yapma fikri aklıma düştüAynı ağrı. Cuma günü test verebilirsin dedi doktorum çok heyecanlıyımsende cuma vericeksin dimi
Benim bugün 5.günüm dünden beri bende de kasık ağrısı var.bir de belim çok ağrıyor ama o yatmaktandır diye dşünüyorum.Gece ve sabah genlde kasgimda ağrı oluyr üçüncü günden beri fitildn snra gündüz çok nadir oluyor bunu yasiyn var mı
kızlar transferimin 4 ğünü benimde baçağımdan kasıklarıma doğr bir ağrı varCanım benim hala devam ediyor o ağrım pozitifi gördüm
Benim adet oncesi her ay belim agrirdi enteresan bı sekilde hiç agrimio anlamadm her zaman olup olmamasina bak bnce beliniBenim bugün 5.günüm dünden beri bende de kasık ağrısı var.bir de belim çok ağrıyor ama o yatmaktandır diye dşünüyorum.
Sol kasıkta çok ince bi sızı bende de var. Uykumu falan engelleyecek şiddette birşey değil ama sağdan farklı olarak solda hissediyorum arada. Bence normal bu tarz şeyler, içini ferah tutEvet ya cuma vericem ama bu gn ağrı devam ediyor kaç gndr ara sıra vardı arttı of ins ii bı sebebi vrdir bde sol kasigmda bsey var bnce varsa orda tutundu ora agrio bu gn
Doktorlar 10.gun dio genelde yap canm bnceBenim pazar 12.gün erken yapmayacağım diyordum ama şimdi cuma- cmt yapma fikri aklıma düştüVarsa 10.günde de çıkar
İşte diğer gebeligimde vardı ama farklı şeylerde vardı bide böle ilaç kullanmıyordm smdi çok ilaç içince ilactn mi gebelikmi insan bilemio heyecan basioSol kasıkta çok ince bi sızı bende de var. Uykumu falan engelleyecek şiddette birşey değil ama sağdan farklı olarak solda hissediyorum arada. Bence normal bu tarz şeyler, içini ferah tut![]()
Merhaba bende naturel transfer oldum. 4 şubatta adetimin ilk günüydü 22 şubatta yani dün transfer oldum2 şubatta adet oldum 19 şubatta transfer yapıldı ama benim ki doğal transferdi ilaçsız başlandı
Transfer günüyle beraber 5. Günde 'Gonapeptyl' bu iğneyi vurulan varmı ? Yada neden vurulur bilen varmı ?
Merhaba, bu başlıktaki sonraki mesajlarınızdan okuduğum kadarı ile pozitif sonuç almışsınız hayırlı olsun Allahım evladınızı kucağınıza almayı nasip etsinDün gece oldum canim bugün hastaneye gittim kan aldılar tahlil felan yapıldı 4 kutu ilac verildi gunde 7 tane ilaç icicem hic sevmedigim şeybu arada yumurta kalitesini de sordum 4 aa kalitesindeymis cok iyi kalitede dedi sizcede öylemi
tekmi ciftmi istersin dedi tek dedim çift riskli olur diye cesaret edemiyorum yanlismi yapiyorum acaba kafamda dolu sorular
![]()
Tabiki sakıncası yokMerhaba bende naturel transfer oldum. 4 şubatta adetimin ilk günüydü 22 şubatta yani dün transfer oldumdaha önce 2 transferim olumsuz sonuçlandı doktorum bir de naturel deneyelim dedi. Sizin naturel deneme sebebiniz nedir acb sakıncası yoksa paylaşırsanız sevinirim
![]()
Anladım çok teşekkür ederim umarım tutunurBazı doktorlar tutunmaya yardımcı olduğunu düşünüyor, o yüzden vuruyorlar.
Merhaba mesajınızı gördüm yazmak istedim bende 4AA naturel transfer oldum çok şükür pozitif olduMerhaba, bu başlıktaki sonraki mesajlarınızdan okuduğum kadarı ile pozitif sonuç almışsınız hayırlı olsun Allahım evladınızı kucağınıza almayı nasip etsinBende 4aa transfer oldum da merak ediyorum sizin transferinizde mi 4aa idi?
Tabiki sakıncası yokhayırlısı olsun umarım umudunuz tutunur
ben ilk devlette yaptım bu ikinci özeldi. 9 yumurtam toplandı ama 5. güne sadece 2 tane donduruldu doktorumda yumurta az olduğundan vücuda öncesinde sentetik veripte yumurta kalitesini bozmayalım dedi o yüzden onun dediği yolda ilerledik
transferden 4 gün önce progesteron fitil ve iğne , estrofem verildi sizdeki sebep neydi?
Aa süperMerhaba mesajınızı gördüm yazmak istedim bende 4AA naturel transfer oldum çok şükür pozitif olduDoktora ve embriyoloğa sorduğumda 4AA için çok iyi ve gebelik şanaı çok yüksek bi embriyo demişti inşallah sizde güzek haberler alırsınz
![]()
Valla canım 5 ve 6 gün adet olacağım sandım adet öncesi belirtileri birebir yaşadım 7. Gün hepsi geçti hiçbişe yoktu erken gebelik testi yaptm çıktı 8. Gün kan verdim kandada gözüktü 10. Günde verdim güzel artmıştı çok şükürAa süperhayırlı olsun inşallah
Peki belirtileriniz nelerdi diye sorsam![]()
![]()
Amin hayrlı olsun bebisinizValla canım 5 ve 6 gün adet olacağım sandım adet öncesi belirtileri birebir yaşadım 7. Gün hepsi geçti hiçbişe yoktu erken gebelik testi yaptm çıktı 8. Gün kan verdim kandada gözüktü 10. Günde verdim güzel artmıştı çok şükürAma 5 ve 6. Gün heralde olmadı dedim kesin adet olcam çünkü her ay adetten önce yaşadığım kasık ağrısını birerbi yaşadm bide ama yinede kişiden kişiye değişir tabi ilaç varsa etkisi ile de değişir ama hiçbir zaman ümidimizi kaybetmemeliyiz inşallah burdaki herkeste dileyen anne olacak vicdana sahip olan tüm anne adayları güzel sonuçlar alır
![]()
Teşekkür ederimm evet aminnn gerçekten vicdan önemli haberlerde bebeğine evladına zulüm edenleri görünce o kadar üzülyorum ki o yüzden Rabbim o vicdana sahip dileyen isteyen her kadına nasip etsin inşallahAmin hayrlı olsun bebisinizçok güzel sylemissiniz o vicdana sahip olan herkese versin insallh