2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Benim çift embriyo transfer edildi biri 5ba biri 4bb pek kaliteli değil sanırım ama bilmiyorum 🙈 senin transferden önce sende ilaç iğne başladımı?
Bu transferim başta yumurta 17 mm e ulaşana kadar sadece folik asit aldım. Yumurta 17.5 mm olunca 36 saat sonra ovitralle çatlatma iğnesi vuruldum ve tam 1 gün sonra günde 3 defa pogestan kullanmaya başladım. Transferden sonrada progestan kapsülün yanına, prolutex ve oksapar enjeksiyon eklendi😊

Insalah sagolun arkadaşlar çevremden kimseye söyleyemiyorum iyiki siz varsınız 🥰
Ya benim anlamadığım bana da üç gün arayla yaptırıyorlar ama herkes iki gün arayla yapıyor. Sanırım iki gün arayla yapılınca yüzde altmıs artmıs mı ona bakıyorlar üçüncü günde de iki kat artışa bakıyorlar değil mi? Yoksa niye üçüncü gün çağırsınlar

Ya benim anlamadığım bana da üç gün arayla yaptırıyorlar ama herkes iki gün arayla yapıyor. Sanırım iki gün arayla yapılınca yüzde altmıs artmıs mı ona bakıyorlar üçüncü günde de iki kat artışa bakıyorlar değil mi? Yoksa niye üçüncü gün çağırsınlar
2 ila 3 günde ikiye katlaması gerekiyormuşdiye okudum.

herkese merhaba arkadaşlar bu topik bol pozitifli maşallah allahım nazarlardan saklasın pozitif olan arkadaşlar devamıda geir inşallah bende şubat taransfer olup martta sonuç almayı bekliyorum burayı okuyunca şu halimle bile test yapasım geliyor :halay:inşallah sizin gibi güzel haberler alırım hamişler dualarınızda beni de unutmayın lütfen

Back
X