- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
- Konu Sahibi mertugce35
- #2.941
Kizlarrr sonucum cikti 125 hamileyimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarrr sonucum cikti 125 hamileyimmm
İnşallahÇok teşekkür ederim sağolun inşallah güzel haberler paylaşmak bana da nasip olur![]()
Insalah canim cuma günü tekrar yapicam testi insalh her ay guzel gider darısı sizlereGözün aydın canım çok sevindim
ileriki günlerde katlanarak devam eder inşallah
darısı bizim başımıza
![]()
Gozunuz aydin cok şükürTeşekkür ederim rabbim anne olmak isteyen herekese yaşatsın bu mutluluğutransferi saymasam 8nci günüm
İlk kan testine göre değerin güzel katlanarak devam edecektir pozitif düşünmeye devam ediyoruzInsalah canim cuma günü tekrar yapicam testi insalh her ay guzel gider darısı sizlere![]()
Pozitifler artiyorduuuu maşallah maşallah.. rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlarrr sonucum cikti 125 hamileyimmm
Gözünüz aydın sağlıcakla gelsin inşallahKizlarrr sonucum cikti 125 hamileyimmm
Aynen çok şükür elim ayağım titriyor mutluluktanGozunuz aydin cok şükür![]()
Insalah sagolun arkadaşlar çevremden kimseye söyleyemiyorum iyiki siz varsınızGözünüz aydın sağlıcakla gelsin inşallah![]()
Bnde ailem hariç söylemiyorum szlerde iyiki varsınız insallh bizimde sevinçten elimiz ayağımız titresinInsalah sagolun arkadaşlar çevremden kimseye söyleyemiyorum iyiki siz varsınız![]()
Bu transferim başta yumurta 17 mm e ulaşana kadar sadece folik asit aldım. Yumurta 17.5 mm olunca 36 saat sonra ovitralle çatlatma iğnesi vuruldum ve tam 1 gün sonra günde 3 defa pogestan kullanmaya başladım. Transferden sonrada progestan kapsülün yanına, prolutex ve oksapar enjeksiyon eklendiBenim çift embriyo transfer edildi biri 5ba biri 4bb pek kaliteli değil sanırım ama bilmiyorumsenin transferden önce sende ilaç iğne başladımı?
Harika bir duyguAynen çok şükür elim ayağım titriyor mutluluktan
Ya benim anlamadığım bana da üç gün arayla yaptırıyorlar ama herkes iki gün arayla yapıyor. Sanırım iki gün arayla yapılınca yüzde altmıs artmıs mı ona bakıyorlar üçüncü günde de iki kat artışa bakıyorlar değil mi? Yoksa niye üçüncü gün çağırsınlarInsalah sagolun arkadaşlar çevremden kimseye söyleyemiyorum iyiki siz varsınız![]()
Tebrik ederim, 8.güne çok güzel bi değer gelmiş. Hayırlı olsunTeşekkür ederim rabbim anne olmak isteyen herekese yaşatsın bu mutluluğutransferi saymasam 8nci günüm
2 ila 3 günde ikiye katlaması gerekiyormuşdiye okudum.Ya benim anlamadığım bana da üç gün arayla yaptırıyorlar ama herkes iki gün arayla yapıyor. Sanırım iki gün arayla yapılınca yüzde altmıs artmıs mı ona bakıyorlar üçüncü günde de iki kat artışa bakıyorlar değil mi? Yoksa niye üçüncü gün çağırsınlar
Yani üçüncü günde gitsek ikiye katlanıyorsa yeterli mi?2 ila 3 günde ikiye katlaması gerekiyormuşdiye okudum.
Anladığım kadarıyla evet merkez sonucu söylediğinde nasıl değerim ıyi mi sizce diye de sorun içiniz rahat eder.Yani üçüncü günde gitsek ikiye katlanıyorsa yeterli mi?
Merkez iyi dedi de benim içim rahat değilAnladığım kadarıyla evet merkez sonucu söylediğinde nasıl değerim ıyi mi sizce diye de sorun içiniz rahat eder.
Inşallah olumlu olurMerkez iyi dedi de benim içim rahat değilsu üçüncü kanı versem de kurtulsam olumlu olumsuz