2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Teşekkür ederim 😊 senin de Yarısı bitmiş az kalmış inşallah sımsıkı tutunmuştur bu sefer.Guzel haberlerini almak da nasip olur inşallah.
Sonucu paylaşırım sizlerle. Ama beni referans almayın. Sonuçta üçüncü denemem ve biri kürtajla sonuçlandı. Herkesin gönlüne göre olsun kızlar :anneadayı:

Öylede canim ben doktoruma da sordum riskli olabilir dedi en iyisi biz birtane koyalım işimizi garantiye alalım dedi öyle deyince bende 1 taneye karar verdim
Zaten doktorlar hep öyle diyor canım. Riskli de zaten. Ama risk zaten hep var ki yani karnın da 1 bebe de taşısan risktesin 2 bebe de 3 bebe de.. tüp bebek veya normal gebelik fark etmez. Allahtan hayırlısını ve sağlıklısını dilemekten başka yapacak bişeyimiz yok

Merhaba benim 3. transferim de iyi kalite bir blastokistle 25 Ocak'ta gerçekleşti. Ama hiç belirtim yok.
İlk denemede iki iyi kalite 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Kasılmalar sancılar vardı, sonuç negatifdi.
İkinci denememde ( 2 adet 5.gün embriyosuyla) kasılmalar, ama içimde pır pır etmeler falan. Evet sonuç pozitifdi. Ama 2 aylık kalbi durdu. Kürtaj oldum.
Şu an belirti olmaması beni rahatsız ediyor. Benim gibi olan var mı? Siz ne düşünüyorsunuz??? Birileri yanıtlasa keşke :KK43:
Hayırlısıyla bu defa olur inşallah canım😌 bi belirti arama belirtisiz de hamile kalan çok oldu ya da belirti gibi görünüp de olmayan😔

Ben de opu sonrası 2.adeti bekliyorum transfer hazırlığı için ama maalesef gelen giden yok 6 gün gecikti 🤷
Strestendir canım bir de kullandığın ilaçlardan dolayı rahim değişti bazı durumlara hazırlandı bu yüzden gecikmeler yaşanabilirmiş

Ben de bugün gittim doktora bir sonraki adeti bekleyelim dedi. Bugün adetimin 4. Günüydü. Mart ortasına doğru olcak yani transfer.. olsun hayırlısı nasılsa öyle olur umarım hepimiz için. Benim kalan son embriyom 4. Gün embriyosu. Daha önce 4. Gün embriyosu transfer olan bilgisi olan var mı acaba başarı şansı nedir? Benim daha öncekiler hep 5. Gün embriyosuydu..çok yüksek ihtimal yok tutmasına dedi doktorum ama ben yine de denemek istiyorum şansımı☹️

Back
X