2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
5.gun embriyosunda 8.gunde kanda çıkıyor bende 8.gun yaptıracam hemşireyi aradım gelebilirsin dedi ben onların yalancisiyim🤭😁
Forumda erken çıkanlar olmuş. Bence çoğul gebelikte çıkma şansı var. Bugün evde test yaptım çok koyu olmasa da çıktı. Yarın tekrar deneyeceğim. Bu benim 2. Tüp bebek denemem Rabbim yüzümüzü güldürsün.

Ben kendimi tutucam 10.gün test yapıcam gebelik testi yapmıycam hüsrana uğramak istemiyorum yanlış değer verebilir boşuna moralim bozulabilir onuncu günü bekleyeceğim onuncu günü bekleyeceğim kanda gebelik testi vereceğim onuncu günün sabahı istersem evde idrarda gebelik testi yapabilirim sekizinci gün ve dokuzuncu gün yapmayacağım onuncu günü bekleyeceğim kimleerr böyle😂😂
Aha işte ben😅🤣

Forumda erken çıkanlar olmuş. Bence çoğul gebelikte çıkma şansı var. Bugün evde test yaptım çok koyu olmasa da çıktı. Yarın tekrar deneyeceğim. Bu benim 2. Tüp bebek denemem Rabbim yüzümüzü güldürsün.
Gozunuz aydin insallah saglikla gelsin😍

Çift embriyo ve 5.6.gun embriyolarında erken çıkma olasılığı yüksek.Benimde 5.gun 4aa embriyo transfer edildi.Rabbim hepimize güzel haberler vermek nasip etsin inşallah🙏

Merhaba daha önceki konularımda da yer vermiştim. Bir tane oğlum var şu anda 7.5 yaşında. Oğlumdan sonra 4 kere düşük yaptım her düşükten sonra da kürtaj oldum maalesef😞yasım ilerlediği için artık tüp bebek tedavisine başladık ngs ye embriyo gönderdik. Duruma göre sağlıklı gelenlerden transfer yapılacak embriyolarım donduruldu yani şu anda. Yalnız kafama şu takıldı bu tüp bebek tedavisine başlamadan önce bir 3 ay kadar korunmadan denedik hamilelik olmadı. Normalde ben denediğimde hep ilk ya da ikinci ay hamile kalmıştım tutunmuştu ama sağlıksız olmuştu. Acaba geçirdiğim kürtajlardan ötürü bir sıkıntı mı oldu diye düşünmeye başladım geçen yıl Haziran’da yapılan kürtajımdan sonra çok agrım olmuştu çünkü. Tüp bebek doktorumla konuştum hsg ve histereskopi yaptırsam mı diye transferden önce. Senin rahminde yapışıklık yok dedi. Birsey yaptırman gerekse ben sana söylerdim histereskopilerin çoğu gereksiz yere yapılıyor bazen zararı da olabiliyor dedi yapışma riski gibi. Eğer rahmin yeterince kalınlaşmazsa histereskopi yaparız dedi transferi erteleyip yani. Artık kimseye güvenim kalmadı öyle sıkıntılı zamanlarım oldu ki. Sizce ne yapmalıyım doktoruma güveneyim mi yoksa en azından gidip kendim hsg çektirsem mi? Teşekkür ederim

Merhaba daha önceki konularımda da yer vermiştim. Bir tane oğlum var şu anda 7.5 yaşında. Oğlumdan sonra 4 kere düşük yaptım her düşükten sonra da kürtaj oldum maalesef😞yasım ilerlediği için artık tüp bebek tedavisine başladık ngs ye embriyo gönderdik. Duruma göre sağlıklı gelenlerden transfer yapılacak embriyolarım donduruldu yani şu anda. Yalnız kafama şu takıldı bu tüp bebek tedavisine başlamadan önce bir 3 ay kadar korunmadan denedik hamilelik olmadı. Normalde ben denediğimde hep ilk ya da ikinci ay hamile kalmıştım tutunmuştu ama sağlıksız olmuştu. Acaba geçirdiğim kürtajlardan ötürü bir sıkıntı mı oldu diye düşünmeye başladım geçen yıl Haziran’da yapılan kürtajımdan sonra çok agrım olmuştu çünkü. Tüp bebek doktorumla konuştum hsg ve histereskopi yaptırsam mı diye transferden önce. Senin rahminde yapışıklık yok dedi. Birsey yaptırman gerekse ben sana söylerdim histereskopilerin çoğu gereksiz yere yapılıyor bazen zararı da olabiliyor dedi yapışma riski gibi. Eğer rahmin yeterince kalınlaşmazsa histereskopi yaparız dedi transferi erteleyip yani. Artık kimseye güvenim kalmadı öyle sıkıntılı zamanlarım oldu ki. Sizce ne yapmalıyım doktoruma güveneyim mi yoksa en azından gidip kendim hsg çektirsem mi? Teşekkür ederim
Hangi doktora gidiyorsunuz muhtemelen bir sey yoktur insallah hayirli sonuclar alirsiniz bu defa. Eger tuplerde sivi vs olsa bu normal muayenede anlasilir mi tam bilmiyorum hsg de belli oluyor ama:s

Histereskopi rahim cizdirmeyi gerekli gormeyince cogu doktor yapmiyor bazilari istiyor ama rahim cizdirme falan bana da onerildi ama yaptiramayacagim hem maddi olarak ta:s hsg cekildim ama tedavi oncesi

Allah bağışlasın oğlusunuzu🙏çok geçmiş olsun tekrarlayan düşükler insanı çok yoruyor😔 yapışıklık olsa Dr görürdü diye düşünüyorum 🤔 doktoruna guvenmiyorsan hemen değiştir hiç bekleme senin kafanın rahat olması gerek.yas ilerlemisse rahim kalınlığı vs hormon dengelerimiz hamilelik için yeterli olmuyir

Yaa zor bir süreç umarım herşey gönlünce olur 🙏🙏 bende 2 kere kendiliğimden hamile kaldım ama vücudum kimyasala çevirdi erken menopoz dan dolayı vücud reddediyor😔 devlet süreçten çok doktor ilgisi yok transfer de kanalı bulamadı doktor sonrasında kanamam oldu ilgilenmediler ve yatmak yasak direk yürütüyorlar fln 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Yaa gerçekten mi Allah devlet hastanesinde bu süreci götürmek zorunda olanlara sabır versin😟

Back
X