- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi mertugce35
-
- #3.901
BEnim kontrol 22 si ins hersey normal cikar da transfer. Sanirim bir hafta sonra olur kontroldan tahminim 29 u fln 2. Tane 5.gun insallah guzel haberler veririz burdnbana da 20 si olabilir dedi transfer hadi birlikte gün sayacagız inşallah
Benim 2 tane 3.gün embriyosu sizin nasıl
İnnnnşşşaaallaahhhBEnim kontrol 22 si ins hersey normal cikar da transfer. Sanirim bir hafta sonra olur kontroldan tahminim 29 u fln 2. Tane 5.gun insallah guzel haberler veririz burdn
İnşallah canım hepimiz çocuklarımızı kucağımıza alalım onlarla ilgili topikler de konuşalım inşallahayy çok heyecanlı gerçekten
İnşallah biz de o aşamaya geliriz
Görüp rahatlıcaksın inşallah canım içini ferah tut
İnşallah rabbim emeğinizin karşılığını versin kolaylaştırsın.BEnim kontrol 22 si ins hersey normal cikar da transfer. Sanirim bir hafta sonra olur kontroldan tahminim 29 u fln 2. Tane 5.gun insallah guzel haberler veririz burdn
Hayırlı olsun canım inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlarr yarin 14.30ta transferim var rabbimin izniyle çokk heyecanlıyimm dualarinizi eksik etmeyiin
Amiin inşallah canimHayırlı olsun canım inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sağlıkla kucağına alırsın inşallah
BENDE DUN KAN TESTI VERDIM CANIM SAT:13 ŞUBATTI ADETİMİ 1 GÜN GEÇTİM DUN AKSAM TEST YAPTIK SILIK CIZGI CIKTI SONRA KAN TESTI VERDIK 181 CIKTI INSALLAH KUCAGIMIZA ALALIM SAĞLIKLI SIHATLI DOKTORUM DA BIR HAFTA SONRA KONTROLE ÇAĞIRDI BAKALIM HAYIRLISI OLSUN INSALLAHKizlar ben bugün kan verdim 8. Gün 181 cikti değerim Cuma tekrar vericem inşallah artarak devam eder. Bir aksilik çikmaz inşallah Dualarinizi bekliyorum
BENDE DUN KAN TESTI VERDIM CANIM SAT:13 ŞUBATTI ADETİMİ 1 GÜN GEÇTİM DUN AKSAM TEST YAPTIK SILIK CIZGI CIKTI SONRA KAN TESTI VERDIK 181 CIKTI INSALLAH KUCAGIMIZA ALALIM SAĞLIKLI SIHATLI DOKTORUM DA BIR HAFTA SONRA KONTROLE ÇAĞIRDI BAKALIM HAYIRLISI OLSUN INSALLAH
Canim benim uzulme bir ay sinra kontrol olup baslarsn insallah her seyin zamani var benim de neolck bilmiyorum kontrolde belli olcak:sArkadaşlar kontrolden geldim çok moralim bozuk
Rahim kalınlıgım 15mm gayet iyi ancak sağ tarafımda bir yumurta gelişmiş ilaca ramen kiste dönücek belkide bilmiyorum buna bağlı olarak progesteron da yüksek çıktı transfer iptal 2ay daha
Bikaç güne transfer olucam diye beklerken resmen yıkıldım ama bunda da vardır bi hayır diyorum ne diyim artık gerçekten şaşırdım ne düşüneceğimi
Böyle bi durum yaşayan oldu mu daha önce?
Benimde tedavim iptal olmuştu rahim inceliğinden bende üzülmüştüm ama vardır bunda da bir hayır dedim. 3 ay bekledim yeni tedavi için. Hakkında hayırlısı buymuş demekki . Daha zamanı gelmemiş. İnşallah sonraki transferinde herşey yolunda gider belki de kendiliğinden hamile kalırsınArkadaşlar kontrolden geldim çok moralim bozuk
Rahim kalınlıgım 15mm gayet iyi ancak sağ tarafımda bir yumurta gelişmiş ilaca ramen kiste dönücek belkide bilmiyorum buna bağlı olarak progesteron da yüksek çıktı transfer iptal 2ay daha
Bikaç güne transfer olucam diye beklerken resmen yıkıldım ama bunda da vardır bi hayır diyorum ne diyim artık gerçekten şaşırdım ne düşüneceğimi
Hayırlısı olsun canım tabi ki doktorlar en iyisini biliyorlar inşallah her şey yolunda gider hamile kalırsınArkadaşlar kontrolden geldim çok moralim bozuk
Benimde tedavim iptal olmuştu rahim inceliğinden bende üzülmüştüm ama vardır bunda da bir hayır dedim. 3 ay bekledim yeni tedavi için. Hakkında hayırlısı buymuş demekki . Daha zamanı gelmemiş. İnşallah sonraki transferinde herşey yolunda gider belki de kendiliğinden hamile kalırsın
İnşallah hiçbir sorun yoktur güzel haberlerini bekliyoruz cnmCanim benim uzulme bir ay sinra kontrol olup baslarsn insallah her seyin zamani var benim de neolck bilmiyorum kontrolde belli olcak:s
Hayırlısı olsun canım tabi ki doktorlar en iyisini biliyorlar inşallah her şey yolunda gider hamile kalırsın
Bende olmamıştı belki yediklerinden olmuş olabilir hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebişinKizlar transfer olali 2saat oldu sayilir çok gaz oldu ben de sizde de olmusmuydu
Hayirli olsun cnm simsiki tutunsun insallahKizlar transfer olali 2saat oldu sayilir çok gaz oldu ben de sizde de olmusmuydu
Ben de olmuştu canım birkaç gün sürmüştüKizlar transfer olali 2saat oldu sayilir çok gaz oldu ben de sizde de olmusmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?