2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Merhaba ben de adet bekleyenlerdenim birlikte bekleyelim sizin gecikme olmazsa ne zamana transfer inşallah 🤗 dediğiniz gibi zaman durdu günler geçmiyor 😅Taze transfer olacak bir de benim, heyecan ve biraz da korku var😞 Yaşıma göre amh düşük çıktı ama ultrason amh ile uyumlu çıkmıyor ultrason daha iyi çıkıyor, hangisi doğru bilmiyorum 😅

takvimde beklenen regl 1 mart görünüyor inşallah gecikme falan olmaz👏 Benim 2 tane dondurulmuş 3.gün embriyosu var sanırım çift transfer edecek hoca.. benmde yaşıma göre amh düşük ama aynı senin gbi usg muayenesinde görüntü iyi diyolar ama yumurta toplamaya gelince yine de fazla çıkmıyor bende anlamadım hangisi doğru şaşırdık artık inşallah son olur şu çektiklerimiz güzel haberler duymaya öyle ihtiyacım var ki🥺

Bende beklemedeyim bu bizim kaderimiz bizi biz anlarız bu ay kontrollerimi oldum dondurulmuş embriyomuz var 1 mart da adet olman gerekiyor inşallah gecikme se sonra direkt ilk günden estrofem e başlıycam 13 ilk kontrolüm e gidecem inşallah hepimiz için her şey yolunda gider burdan birbirimizi takip edelim 🤗

adet tarihimiz aynı gün🥰
Benimde bir kızım var çok şükür.. kardeş için çabalıyoruz rabbim boşa çıkarmasın🙏

takvimde beklenen regl 1 mart görünüyor inşallah gecikme falan olmaz👏 Benim 2 tane dondurulmuş 3.gün embriyosu var sanırım çift transfer edecek hoca.. benmde yaşıma göre amh düşük ama aynı senin gbi usg muayenesinde görüntü iyi diyolar ama yumurta toplamaya gelince yine de fazla çıkmıyor bende anlamadım hangisi doğru şaşırdık artık inşallah son olur şu çektiklerimiz güzel haberler duymaya öyle ihtiyacım var ki🥺
İnşallah ikisi de sımsıkı tutunur yavrularına kavuşursun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Benim ilk olacağı için bir de onun stresi var yumurta az olur mu kaliteleri nasıl olur vs bir sürü tilki kafamda, rahat olmaya çalışıyorum

Bu benim ikinci denemem ilkinde taZe transfer olmuştu şimdi ilk defa dondurulmuş olacak umarım işe yarar bu rahim dinlendirme olayı

İnşallah ikisi de sımsıkı tutunur yavrularına kavuşursun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Benim ilk olacağı için bir de onun stresi var yumurta az olur mu kaliteleri nasıl olur vs bir sürü tilki kafamda, rahat olmaya çalışıyorum

Biri tutunsa yeter yaa ikiz zor olur😂
Haklısın ilk tedavide bende öyleydim ne olacagını bilmediginden daha merakta oluyosun
Ama hiç korkma bu süreç zor olsada biz kadınların altından kalkamayacağı şey yok.. sakin kalmak güzel ve pozitif düşünmek bu işin püf noktası bence🙏

Ahhh tek duam bu🙏
benim kızımın tedaviden haberi yok ama her akşam yatarken duasında bir kardeş🥰
İnşallah gönüllerine göre olur
Kızım 5 yaşında tedaviyi tam detaylı bilmesede hastaneye gidip geldiğimde kardeşin olsun diye diyorum kasımda kürtaj oldum öncesinde kısa da olsa kardeş sevinci yaşadı malesef üzüntüyü de yaşadı kendime çok kızdım onu hayal kırıklığına uğrattığım için şimdi olsada belirli Bi süre geçmeden müjde veremiyeceğim. Bizim de her duasına ekliyor kardeşim olsun diye

Kızım 5 yaşında tedaviyi tam detaylı bilmesede hastaneye gidip geldiğimde kardeşin olsun diye diyorum kasımda kürtaj oldum öncesinde kısa da olsa kardeş sevinci yaşadı malesef üzüntüyü de yaşadı kendime çok kızdım onu hayal kırıklığına uğrattığım için şimdi olsada belirli Bi süre geçmeden müjde veremiyeceğim. Bizim de her duasına ekliyor kardeşim olsun diye

Çok geçmiş olsun😢
evet bende hayal kırıklığı yaşamasından korktuğum için gizliyorum şimdilik inşallah olsun da öyle veririz müjdeleri🥳

Back
X