- Konu Sahibi mertugce35
- #1.441
Yok canım beta baktır dedi direkDoktor ek bir iğne verdi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım beta baktır dedi direkDoktor ek bir iğne verdi mi
Güzel haberlerle ınşallahKızlar dpktorum istedi yaptırdım sonucu paylaşıcam .. hayalininpesinde canım evet aynı gün olmuşuz transfer
Baktırdın mı peki?Yok canım beta baktır dedi direk
Ben de çok fazla kullanıyorum yaa .. günde 3 defa estrofem 3 defa progestan fitil 1 tane coraspin 1 tane progestan dex iğne 1 tane oksapar kan sulandırıcı iğne .. folik asit zaten rutin.. siz neler kullaniyorsunuzYa hayırlı olsun var demekki moral bozulcak ne var testtede varmışbana bir sürü iğne ilaç yazdilr ya sizlerdemi oyle
Aynen 8tane mi ne saydiklriniz var buna ek prednol bide keşke olsada inşallah bnlar sorun diil yaBen de çok fazla kullanıyorum yaa .. günde 3 defa estrofem 3 defa progestan fitil 1 tane coraspin 1 tane progestan dex iğne 1 tane oksapar kan sulandırıcı iğne .. folik asit zaten rutin.. siz neler kullaniyorsunuz
Ben de bissürü ilaç kullanıyorum. Coraspirin 6 tane esrofem Progestan 25 oksapar 2 tane Progestan fitil d vitamini balık yagı ve multivitamin buna ek Progestan 50 lik yazdı doktor ve artı tiroit hastasıyım onun için ilaç kullanıyorumYa hayırlı olsun var demekki moral bozulcak ne var testtede varmışbana bir sürü iğne ilaç yazdilr ya sizlerdemi oyle
Çok rahattı çok hafif bir agrı hissettim o kadarTransferinz nasıl gcmisti acaba benim hiç ağrım olmadı sonrasında olur mu bilmem
Ya tabi o günleri bir görsek unutulacak bu acılar ama tabi çok fazla ilaç hormon yüklemesi insanın vücudu psikolojisi allak bullak oluyor .. 3-4 gün oksapar iğneyi göbeğimden yaptım sonra karnım şişti gerildi falan koldan yapmaya başladım.. daha önce de opudan sonra ohss olduğumda vermişti ayni iğneyi koldan yapmıştım o zaman hep .. Sizin kaçıncı gün transferde ve kaçıncı gün embriyosu acaba bir de ilk deneme miAynen 8tane mi ne saydiklriniz var buna ek prednol bide keşke olsada inşallah bnlar sorun diil ya![]()
Çıkmadı mı sonucun canım dualarımiz seninle inşallah güzel bir değer göreceksinEvet eşim gitti sonıcı almaya canım yzıcam
Çıktı canım değerim 79 . Doktorum ek olarak iğne verdi 5 tane daha progestan bakalım artık sağlıkla artmasını bekleyeceğizÇıkmadı mı sonucun canım dualarımiz seninle inşallah güzel bir değer göreceksinzaten idrar testlerin bariz koyuydu inşallah güzel deger görürsün sağlıkla artar
![]()
7.günun mu bugün rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımÇıktı canım değerim 79 . Doktorum ek olarak iğne verdi 5 tane daha progestan bakalım artık sağlıkla artmasını bekleyeceğiz![]()
Hayırlı olsun çok sevindim ben de progestana başladım 5 tane var başka yazdı mı sanaÇıktı canım değerim 79 . Doktorum ek olarak iğne verdi 5 tane daha progestan bakalım artık sağlıkla artmasını bekleyeceğiz![]()
Yok canım bugün 8. Günüm değer iyi dedi doktorda şu lekelenme olmasaaaa7.günun mu bugün rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım![]()
Bana da 5 tane verdi canım kullan dedi perşembe test günüm zaten o günde yükselmesine bakıcak 2 katı oldu mu diye ama kimyasalımda ilk 3 testte çok güzel artmıştı o yüzden kalp atışını duyana kadar rahat yokHayırlı olsun çok sevindim ben de progestana başladım 5 tane var başka yazdı mı sana
İnşallah kat be kat artarBana da 5 tane verdi canım kullan dedi perşembe test günüm zaten o günde yükselmesine bakıcak 2 katı oldu mu diye ama kimyasalımda ilk 3 testte çok güzel artmıştı o yüzden kalp atışını duyana kadar rahat yok
İnşallah canımm senin de kat lat artsınİnşallah kat be kat artar![]()