- Konu Sahibi mertugce35
- #1.701
Yaaa çok sevindim inşallah kat ve kat artarCanimmmmm çok şükür pozitif... Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok sevindim inşallah kat ve kat artarCanimmmmm çok şükür pozitif... Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin ..
Nasıl yani hergün iğne vurmuyor musunuz ben üç tane iğne vuruyorum ikisi göbekten biri kalçadan ve her gün ona rağmen lekelenme oldu çok bozuldu moralim benim de 8. GünümBugün 9.gün bugün iğne günüm akşam progestan vurulacağım onu vurulayım bakalım ne olacak
Inşallah canimamin insAllah. sende saglikli sekilde kucagina alirsin insAllah.
Yok üç günde bir iki ampül progestan her gün 3 kere 2 adet fitilNasıl yani hergün iğne vurmuyor musunuz ben üç tane iğne vuruyorum ikisi göbekten biri kalçadan ve her gün ona rağmen lekelenme oldu çok bozuldu moralim benim de 8. Günüm
Evet canimKızlar peçeteye silince hafif kahverengiye çalan ince bir akıntı var bende .Sizin lekeleme böyle birşey mi?
Ya ne güzel ben fitilleri de kullanıyorum 2 tane estrofem 6 tane kullanıyorum coraspirin üç tane iğne muştivitamin kullanıyorumYok üç günde bir iki ampül progestan her gün 3 defa fitil 2ser tane
Insallah canim inşallah ilk baktığında senin değerin kaçtı canim .. senin de son saatler güzel haberlerini bekliyoruzYaaa çok sevindim inşallah kat ve kat artar![]()
Benim 8. Gün 79 canım .. inşallah bakalım ağrılar devammmm ediyorInsallah canim inşallah ilk baktığında senin değerin kaçtı canim .. senin de son saatler güzel haberlerini bekliyoruz
Bi kağıt vermişlerdi onu okudum şimdi ilerleyen günlerde vaginal fitil nedeniyle kahverengi akıntılar olabilir endişelenmeyin yazıyor kırmızı olursa merkezi arayın demişlerNasıl yani hergün iğne vurmuyor musunuz ben üç tane iğne vuruyorum ikisi göbekten biri kalçadan ve her gün ona rağmen lekelenme oldu çok bozuldu moralim benim de 8. Günüm
Estrofem 3 tane benim sabah sonra coraspin folaktive de var devit akşam da oksapar iğne hergünYa ne güzel ben fitilleri de kullanıyorum 2 tane estrofem 6 tane kullanıyorum coraspirin üç tane iğne muştivitamin kullanıyorum
Evet doktorumla görüştüm o da aktif kanamam yoksa korkmamam gerektiğini söyled ama elde değilBi kağıt vermişlerdi onu okudum şimdi ilerleyen günlerde vaginal fitil nedeniyle kahverengi akıntılar olabilir endişelenmeyin yazıyor kırmızı olursa merkezi arayın demişler
kacinci gun embiroyosu . benim de teste daha 3 var ve yapsam mi diye dusunuyorumBenim 8. Gün 79 canım .. inşallah bakalım ağrılar devammmm ediyor
Hayırlısı olsun pozitifinizEvet canim
5. Gün embriyosuydu canım 6 günde idrarda görmüştümkacinci gun embiroyosu . benim de teste daha 3 var ve yapsam mi diye dusunuyorum
adet sancisi gibi oldunuz mu hic . belirtiler merak ediyorumda benimki 3. gun embiriyosuda5. Gün embriyosuydu canım 6 günde idrarda görmüştüm
Canım benim çok belirtim olmadı çok hafif sancı olmuştu ama her belirti herkeste farklıadet sancisi gibi oldunuz mu hic . belirtiler merak ediyorumda benimki 3. gun embiriyosuda
Çok kolay canım zaten uyutularak yapılıyor hiç stres yapma ne ağrı ne sızı oluyorKızlar yumurta toplama işlemi zormu oluyor nasıl oluyor
Sagol canım bakalım inşallah hepimiz mutlu haberi alırız Rabbim bu güzel günde hepimizin yüzünü güldürsünÇok kolay canım zaten uyutularak yapılıyor hiç stres yapma ne ağrı ne sızı oluyor