2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
19 şubat itibariyle benimde transferim gerçekleşicek dondurulmuş 5. gün transferi doğal olarak başladık yumurta erken çatladı 🙈 apar topar ilaçlara bugün başlıyorum umarım hepimiz için güzel şeyler olur🙏
Hayırlı olsun
Evet canım kan testi yaptırdım 9. Günüm 5. Gün dondurulmuş embriyo 58 çıktı sonucum
hayırlı olsun :emir_bebek:

Kızlar bende kasım ayında tedaviye başladım yumurtalar donduruldu. aralıkta histeroskopi oldum 2 ay bekliycez dediler. Ben 3 aydır bekliyorum yani ve yarın inşaallah dondurulmuş embriyo transferi için ilaçlara başlıyoruz. Bende 3 ay nasıl geçecek çok uzak demiştim ama geçiyor. Hemde öyle hızlı geçti ki. Tek yaptığım şey yalnız kalmamaya çalışmak kendimi başka şeylerle meşgul etmek oldu. Gezdim kitap okudum hemen her gün bir bahane bukup dışarı çıktım hiç işim olmasa bile market pazar gezdim. Ve geçti. İnşaallah sonu hayır olur. Geç oldu ya inşaallah güç olmaz.

Hadi hayırlısı canim insalh guzel geçer 🤲ben cok sıkışmıştım valla zor tutuyordum kendimi allah kolaylık versin yerleştirdiği zaman agri olmuyorda sıkışık olunca o kötü oluyor 🤭
Bende ondan korkuyorum yaa🙈 Tutamazsam falan ay rezilik diiz boyu 😀

benim yaş 36🙄 doktorlar bile şaşırdı 1senede nası bu kdr düşer die kemoterapi mi aldın nedir dedi🤐 kronik rahatsızlığm var benim ilaçlarım vs sanırım onlar etkiliyor.. usg görüntüm bu değere göre her zmn daha iyi çıkıyo ammaa velakin sonuçta toplanan 3 yumurta🥴🥴
neyseki 2 tane embriyo elde ettik 3.gün donduruldu🥰
Canım olsun, 2 tane güzel kaliteli embriyo yeter ya. Cok da yok gözüm 😘😊 bugün bende gittim geçen ay 3 idi bu ay yumurta 5 e çıkmış 💃 takviye ise yarıyor sanırım canım

İnan bu hissiyatlari bende yaşadım,halada rahatlamis değilim çünkü ilkinde seninki gibi olumsuz bir gebeliğim oldu,ama bu sefer söz verdim kendime modunu yüksek tutmaya calisicam diye ve olumsuz da olsa pes etmeyeceğim diye ,özellikle vazgecmemezlik motive etti beni ve doktorumda farketti ,oncekinde gergin ve tedirgindin dedi şimdi seni çok iyi görüyorum dedi.
O yüzden tükenmişlik yaşamıyoruz vazgecmiyoruz ve umudumuzu asla yitirmiyoruz 🤗🤗
Maşallah sen toparlamissin canım, umarım toparlanır bende. Ben baya yorgun ve yılgın hissediyorum canım. Hep bi sorun var. Doktorlar seni hatırlamıyor genel bir tedavi yapıyor beni geriyor bu durum

Kızlar size bişey sormak istiyorum. Bugun doktor kontrolüm vardı, yumurtalar eşit değil diye ilaç verdi ve önümüzdeki aya tedaviyi erteledi. Ancak şöyle bir durum var. Eşimin sayısı çok düşük. Varikosel çıktı birde. İlk doktora gidince eşimde urologla görüştü. Tavsiye olarak önce varikosel ameliyatı sonra tup bebek dedi. Ancak ameliyatta spermler sifirlanabilir, sperm dondurup sonra ameliyat olun dedi. Eşime sen takviye kullan sonra sperme bakalım dedi. Takviye kullanıp gittik, benim rahme baktı, eşim için sperm testi yapalım mı dedim, anlamadı önce sonra isterseniz yapın dedi, bizde doktor unuttuysan onei değildir dedik yaptırmadım. Bugun gittiğimizde eşiniz varikosel ameliyatı oldu mu, sperm dondurucakti dondurmamis dedi. Ama bunlar hiç konuşulmadı. Eşim yazın ameliyat olucak. Ameliyat öncesi deneyelim diye konuşmuştuk dedim. Sonra eşime sen sperm dondur, önümüzdeki ay tedaviye başlayalım dedi. Bu nasıl iş ben anlamadım. Doktor bizi mi unutuyor yoksa aslında ameliyat sonrasında mi tedavi olunmalı?

Merhaba arkadaşlar, nasipse 1 haftaya adetim gelince tedaviye başlıyorum ben de.. Rabbim bu yolda mücadele eden herkesin mükafatını versin inşallah..
2.tüp bebek denemem olacak, 3 yıl önce 1 olumsuz tedavim var.. Benim amh 0,95 ve eşimin de değerleri düşük maalesef..
Bursa bahçeçi de tedaviye başlıyoruz.. Bursada başka tedavi olan var mı?
Hosgeldin canim, tedavin hayırlı olsun 😊 doktor eşine takviye dışında bişey önerdi mi 😊
Aleyküm selam. Tedavin hayırlı olsun inşallah kolay geçer bebeğine kavuşursun mart ayı bizlerin mutlu haberlerimiz le dolsun inşallah 🤗

Ay çok sag ol canım 😘 bende aksilik çıktı nisan ayına kaldık bakalım 😊

Back
X