- Konu Sahibi mertugce35
- #1.381
Sağol canımHayırlı olsun
hayırlı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımHayırlı olsun
hayırlı olsun![]()
ya benm hala lekelnmem var yumurta toplantı3.gün normal mi
Kızlar size bişey sormak istiyorum. Bugun doktor kontrolüm vardı, yumurtalar eşit değil diye ilaç verdi ve önümüzdeki aya tedaviyi erteledi. Ancak şöyle bir durum var. Eşimin sayısı çok düşük. Varikosel çıktı birde. İlk doktora gidince eşimde urologla görüştü. Tavsiye olarak önce varikosel ameliyatı sonra tup bebek dedi. Ancak ameliyatta spermler sifirlanabilir, sperm dondurup sonra ameliyat olun dedi. Eşime sen takviye kullan sonra sperme bakalım dedi. Takviye kullanıp gittik, benim rahme baktı, eşim için sperm testi yapalım mı dedim, anlamadı önce sonra isterseniz yapın dedi, bizde doktor unuttuysan onei değildir dedik yaptırmadım. Bugun gittiğimizde eşiniz varikosel ameliyatı oldu mu, sperm dondurucakti dondurmamis dedi. Ama bunlar hiç konuşulmadı. Eşim yazın ameliyat olucak. Ameliyat öncesi deneyelim diye konuşmuştuk dedim. Sonra eşime sen sperm dondur, önümüzdeki ay tedaviye başlayalım dedi. Bu nasıl iş ben anlamadım. Doktor bizi mi unutuyor yoksa aslında ameliyat sonrasında mi tedavi olunmalı?
Cok iyi bir profesör bulup git benceCanım ilk iki denemeyi devlette yaptım, inanirmisin o kadar güzeldi ki. Önce dosyana bakıyor, muayene ediyor. Sonra kurala sokup tedavini yapıyordu canım. Özeller devletten bin kat beter, sadece amaçları para olmuş belli. Artık zaten son kez deneyip birakicam ne gücüm ne manevi olarak kaldiricak durumum yok. Ama içimden de aslında ameliyat şart mı diyorum
Esilcim 2 günde bir en az %60 artması gerekiyor ve transferin ertesi günün 1. GününKızlar kan değeri 2 günde bir 2 katımı oluyordu 6 şubatta transfer oldum 9. Günüm oluyor dimi
Evet canım hatta ben lutinus kullanıyorum ve bir aparatı var onun içine tableti koyup geçirebildiğim kadar içeri iterek bırakıyorumKızlar merhaba, transfer sonrasında kullanılan fitili ileri çok itiyor musunuz? Transfer olunca itince bişey olur mu falan diye düşünüyorum da![]()
Hayırlı olsun burcik19 şubat itibariyle benimde transferim gerçekleşicek dondurulmuş 5. gün transferi doğal olarak başladık yumurta erken çatladıapar topar ilaçlara bugün başlıyorum umarım hepimiz için güzel şeyler olur
![]()
Gözün aydın canım darısı 5. Güne gelip transfer olmanaÇok teşekkür ederim canım Şükür güzel geçti transfer evimdeyim artık bol dua ve tefekkür![]()
Canım bana yasak değildi hatta özellikle sordum, rahat ol dedi. Ben de abartmadan içtim :)Kızlar transfer öncesi çay kahve içmeyin diyorlar o zaman ne içeceğiz? Siz ne içtiniz?
Esilcim 2 günde bir en az %60 artması gerekiyor ve transferin ertesi günün 1. Günün
Evet canım hatta ben lutinus kullanıyorum ve bir aparatı var onun içine tableti koyup geçirebildiğim kadar içeri iterek bırakıyorum
Hayırlı olsun burcikyumişleri güzelce 5. Güne varıp sana gelsinler inşallah hadi güzel haberlerle
Gözün aydın canım darısı 5. Güne gelip transfer olmana
Canım bana yasak değildi hatta özellikle sordum, rahat ol dedi. Ben de abartmadan içtim :)
Korkma gulrubacım ona zarar verecek kadar uzun değil parmağınAnladım ben progestan kullanıyorum aparatı da olmayıncaTransfer öncesinde rahattım da bundan sonrası için acaba itersem bşy olur mu falan diye düşündüm
![]()
Ay çok teşekkür ederimKorkma gulrubacım ona zarar verecek kadar uzun değil parmağınayrıca zararın değil faydan dokunmuş olur emin ol
Evet ne yazık ki doktorlar habire unutuyor, o kadar para verip hizmet alamamak çok saçma bir durumUnutmuş sizi cidden. Ben de tup bebege baslarken yumurtalar esit buyumeyince doktor durdurdu ve asilama yaptirdi bize aama olmadi
Canım sperm olsun yeterki burda çok azosperm problemi olup da hamile kalanları gördük umut her zaman var inşallah kolay Bi tedavi ile bebeğinize kavuşursunuzCanım maşallah Allah kızına sağlık versin inşallah bebeğine de kavuşursunbizimde durum çok kötü. 3 yol önce 1 milyona yakındı sayı, ameliyat olduk hiç düzelmedi, devlette tup bebek yaptık ve ilk transfer pozitif ama kalp atışı yok diye kürtaj oldum. Sımdı gene varikosel tekrarlamis ama sayı 200 bin, morfoloji bakilamiyor. Hız falan hep kötü canım. Bende aslında beklemeyip yapalım ne düzelecek mantigindayim. Tüp bebegi etkilenmesin yeter
Hayırlı olsun çok güzel bir haberCanım hayırlı olsun Benim de 9.gün değerim 286 çıktısenin tek embriyo muydu
İnşallah sizinde tedaviniz hayırlı olsun beklemek zor ama sonunda bebeğinize kavuşursunuz inşallahBana da 13 şubatta 5. Gün embriyosu taze tranfer yapıldı. Hayırlısı artık hepimizin pozitif olur inşallah![]()
İnşallah çok teşekkür ederim :) Sizin yapıldı mı trasfer?İnşallah sizinde tedaviniz hayırlı olsun beklemek zor ama sonunda bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Ne yaptin canım nasil geçti transfer oldunmu?Anladım ben progestan kullanıyorum aparatı da olmayıncaTransfer öncesinde rahattım da bundan sonrası için acaba itersem bşy olur mu falan diye düşündüm
![]()
Yok canım 2 de gidicem dua etNe yaptin canım nasil geçti transfer oldunmu?
Dualarım seninle canim benim rabbim evlatlarımız bize bağışlasın stres yapma 2 dk lik iş rahat ollYok canım 2 de gidicem dua et![]()
Ben mart ayında dondurulmuş transfer olacağım inşallah beklemedeyim şu anİnşallah çok teşekkür ederim :) Sizin yapıldı mı trasfer?
Transferden once telefondan birsuru dua okudum zikir çektim sende öyle yap hem seni rahatlatırYok canım 2 de gidicem dua et![]()
Çok çok saol canım yaparım tabiTransferden once telefondan birsuru dua okudum zikir çektim sende öyle yap hem seni rahatlatır