2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Canım benim tedavi gördüğüm doktorda tedavi gören bir abla sosyal medyada bir site açmış o güzel bilgiler vermişti. Oradan okudum onunda pozitif çok şükür. 2 günde bir 2 dilim yedim yazmış ama düşük riski yapıyor demiş. Bende bir dilim yicem. Ne kadar değişik hem faydalı hem zararlı 🙈 Yoksa doktorlar madde madde şu meyveyi ye şu kadar ye demedi
Doktorum önerdi deneyen varmi diye merak ettim 2 günde bir mi yenilmesi gerekiyor ?

Merhaba kizlar ben de 5 gündür ignelere başladım bende fsh yuksek 6 veya 7 yumurta ancak toplanır dedi ve 3. Gun embriyosu düşünüyor doktorum igneler dışında ben hala aslan pençesi ve nar ozu kullanıyorum dhea imprly ve decavit de alıyorum.toplamaya kadar hepsini tuketeceksin dedi doktor.siz neler kullandınız bu süreçte?

Aynen bende o değerleri gördüğüm için inan sevinemiyorum beni en iyi sen anlarsın
Anlıyorum ama herşey olacağına varıyor zeynep sıkma kendini en azından sıkmamaya çalış İnan seni çok iyi anlıyorum ama güzel düşünmeye çalış olumlu düşünmeye çalış yine de . Bu defa başka olur inşallah bebişlerimiz doğru yerde büyüyordur

Canım benim tedavi gördüğüm doktorda tedavi gören bir abla sosyal medyada bir site açmış o güzel bilgiler vermişti. Oradan okudum onunda pozitif çok şükür. 2 günde bir 2 dilim yedim yazmış ama düşük riski yapıyor demiş. Bende bir dilim yicem. Ne kadar değişik hem faydalı hem zararlı 🙈 Yoksa doktorlar madde madde şu meyveyi ye şu kadar ye demedi
Aynen canım bana ananas ve avakado ye dedi ben öncesinden bakmıştım nete uzak durun diyordu kimi site faydalı diyor kimiside kaçının diyor bugün başladım yemeye icimdede bi şüpe var

Aynen canım bana ananas ve avakado ye dedi ben öncesinden bakmıştım nete uzak durun diyordu kimi site faydalı diyor kimiside kaçının diyor bugün başladım yemeye icimdede bi şüpe var
Ben dün Avakoda yedim de bugün ananasa başlamadım üst üste olmasın diye 🤐 Bilmiyorum artık sanki annelerimiz ananas avakoda yedi ama işte bizim devir 😔

Canım 244 olmuş değerim ama tek taraflı ağrı devam kese görmeden sevinemicem sanırım
Hayırlı olsun canim güzel artmış peki tekrar kan verecek misin ne zaman çağırdı bir dahakine .. ınşallah görücez canim o keseleri o kalp atışlarını duyucaz regaib istemek demekmiş iste isteyebildiğin kadar bu gece.. bugün çok eğil kalk yaptım bende baya ağrım oldu sonrasında dikkat etmeye çalışiyorum ama ne bileyim yaa çok zorlu bir Rabbim gönlümüze ferahlık versin

Ben dün Avakoda yedim de bugün ananasa başlamadım üst üste olmasın diye 🤐 Bilmiyorum artık sanki annelerimiz ananas avakoda yedi ama işte bizim devir 😔
Inanirmisin dediğinin aynisi bende esime dedim benim annem hamilelikte bile sigarayı bırakmadı masallah sagliklida doğduk modern hayata ayak uyduruyoruz bizde 🤣

Hayırlı olsun canim güzel artmış peki tekrar kan verecek misin ne zaman çağırdı bir dahakine .. ınşallah görücez canim o keseleri o kalp atışlarını duyucaz regaib istemek demekmiş iste isteyebildiğin kadar bu gece.. bugün çok eğil kalk yaptım bende baya ağrım oldu sonrasında dikkat etmeye çalışiyorum ama ne bileyim yaa çok zorlu bir Rabbim gönlümüze ferahlık versin
Amin cümlemizin inşallah 🤲 birdaha pazartesi ver dedi ona göre ya salı ya çarşamba çağıracakmış

Back
X