- 20 Eylül 2018
- 455
- 534
- 103
- Konu Sahibi mertugce35
- #1.781
Aranızda ananas yiyen varmı bebegin tutunması için?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende o değerleri gördüğüm için inan sevinemiyorum beni en iyi sen anlarsınGayet güzel artmış ama ben de kalp atışı duymadan sevinmeme sanırım çünkü dış gebelikte 1200 kere kadar çıkmıştı benim değerim de doktor tebrik etmişti ama ...
Canım ben aldım ama yemedim dahaAranızda ananas yiyen varmı bebegin tutunması için?
Doktorum önerdi deneyen varmi diye merak ettim 2 günde bir mi yenilmesi gerekiyor ?Canım ben aldım ama yemedim dahaAma yicem 2 günde bir dilim
![]()
Amin canım çok sağol,inşallahHayırlısı olsun canim güzel haberlerle ınşallah
Ben de aldım canım başlıcam yarından yemeğe.Aranızda ananas yiyen varmı bebegin tutunması için?
Doktorum önerdi deneyen varmi diye merak ettim 2 günde bir mi yenilmesi gerekiyor ?
Anlıyorum ama herşey olacağına varıyor zeynep sıkma kendini en azından sıkmamaya çalış İnan seni çok iyi anlıyorum ama güzel düşünmeye çalış olumlu düşünmeye çalış yine de . Bu defa başka olur inşallah bebişlerimiz doğru yerde büyüyordurAynen bende o değerleri gördüğüm için inan sevinemiyorum beni en iyi sen anlarsın
Aynen canım bana ananas ve avakado ye dedi ben öncesinden bakmıştım nete uzak durun diyordu kimi site faydalı diyor kimiside kaçının diyor bugün başladım yemeye icimdede bi şüpe varCanım benim tedavi gördüğüm doktorda tedavi gören bir abla sosyal medyada bir site açmış o güzel bilgiler vermişti. Oradan okudum onunda pozitif çok şükür. 2 günde bir 2 dilim yedim yazmış ama düşük riski yapıyor demiş. Bende bir dilim yicem. Ne kadar değişik hem faydalı hem zararlıYoksa doktorlar madde madde şu meyveyi ye şu kadar ye demedi
Ben dün Avakoda yedim de bugün ananasa başlamadım üst üste olmasın diyeAynen canım bana ananas ve avakado ye dedi ben öncesinden bakmıştım nete uzak durun diyordu kimi site faydalı diyor kimiside kaçının diyor bugün başladım yemeye icimdede bi şüpe var
Ortasını yemeyin diyor yabancı bir sitede ıyi değilmişAynen canım bana ananas ve avakado ye dedi ben öncesinden bakmıştım nete uzak durun diyordu kimi site faydalı diyor kimiside kaçının diyor bugün başladım yemeye icimdede bi şüpe var
Hayırlı olsun canim güzel artmış peki tekrar kan verecek misin ne zaman çağırdı bir dahakine .. ınşallah görücez canim o keseleri o kalp atışlarını duyucaz regaib istemek demekmiş iste isteyebildiğin kadar bu gece.. bugün çok eğil kalk yaptım bende baya ağrım oldu sonrasında dikkat etmeye çalışiyorum ama ne bileyim yaa çok zorlu bir Rabbim gönlümüze ferahlık versinCanım 244 olmuş değerim ama tek taraflı ağrı devam kese görmeden sevinemicem sanırım
Ben transferin üçüncü ve dördüncü günü yedim Sadece o kadarAranızda ananas yiyen varmı bebegin tutunması için?
Inanirmisin dediğinin aynisi bende esime dedim benim annem hamilelikte bile sigarayı bırakmadı masallah sagliklida doğduk modern hayata ayak uyduruyoruz bizdeBen dün Avakoda yedim de bugün ananasa başlamadım üst üste olmasın diyeBilmiyorum artık sanki annelerimiz ananas avakoda yedi ama işte bizim devir
![]()
En iyisi hic yememek bugun başladım yanlismi yapiyorum diyede düşünmedim degil yaniOrtasını yemeyin diyor yabancı bir sitede ıyi değilmiş
Bende yedim aklımda kalmış ıyi diye dün markette görünce aldım yedim dün bugün şimdi siz deyince araştırdımEn iyisi hic yememek bugun başladım yanlismi yapiyorum diyede düşünmedim degil yani![]()
Amin cümlemizin inşallahHayırlı olsun canim güzel artmış peki tekrar kan verecek misin ne zaman çağırdı bir dahakine .. ınşallah görücez canim o keseleri o kalp atışlarını duyucaz regaib istemek demekmiş iste isteyebildiğin kadar bu gece.. bugün çok eğil kalk yaptım bende baya ağrım oldu sonrasında dikkat etmeye çalışiyorum ama ne bileyim yaa çok zorlu bir Rabbim gönlümüze ferahlık versin