- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi mertugce35
- #1.801
Ya bu progestandan yuruyemiorm kalcam çok ağrıyor nie böle bu szdede öylemi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer oldunmu canim ?Ya bu progestandan yuruyemiorm kalcam çok ağrıyor nie böle bu szdede öylemi ya
Transferden once 5 günlük kullandım kalça ağrısından ne uyuyabiliyordum nede yuruyebiliyordum cok kotu bi iğne ya transferden sonra vermedi cok şükür farklı bi iğne verdi ondada progestan içeriyor ama onun kadar agri ve şişkinlik yapmıyorYa bu progestandan yuruyemiorm kalcam çok ağrıyor nie böle bu szdede öylemi ya
Evet ondan snra başladım ya üç tane vuruldum netten araştırdım herkes kötü şeyler yazmış böle olcakmis bazı kişilerde içe kötü oluyrmusniste sansimaTransfer oldunmu canim ?
Ya evet başka varmış bir sürü on gün yaptrcak bide ya napcam sasrdm ofTransferden once 5 günlük kullandım kalça ağrısından ne uyuyabiliyordum nede yuruyebiliyordum cok kotu bi iğne ya transferden sonra vermedi cok şükür farklı bi iğne verdi ondada progestan içeriyor ama onun kadar agri ve şişkinlik yapmıyor
Canım sen kullanmaya devam et doktor neden kötü bir ilaç versin bende kullanıyorum ve niceleri kullanmış ve olumlu olmuş. Nasip yani için rahat olsun kullan iğneleri bende de aynı ağrılar oluyor emin olEvet ondan snra başladım ya üç tane vuruldum netten araştırdım herkes kötü şeyler yazmış böle olcakmis bazı kişilerde içe kötü oluyrmusniste sansima
Mecbur kullanicam ama giyinemiorm soyunamiyorum oturup kalkamıyorum yatakta donemiyorim yatsam kalkamıyorum ve daha üç. Tane oldu hayrlisi valla ya isitn iğneyi elinzde öle yapn diolr bı de öle denicm szde deneyinCanım sen kullanmaya devam et doktor neden kötü bir ilaç versin bende kullanıyorum ve niceleri kullanmış ve olumlu olmuş. Nasip yani için rahat olsun kullan iğneleri bende de aynı ağrılar oluyor emin ol![]()
Banada doktorum 25 inde test için gel dediAyni gun olmuşuz canim benimde 23 neden erken verildiki banaayy benim doktor bi acayip yaaa
Canım 244 olmuş değerim ama tek taraflı ağrı devam kese görmeden sevinemicem sanırım
Acaba çoğul gebelik olabilir mi senin de 2 embriyo dimi .. değerlerimiz arasında baya fark varAynen bende o değerleri gördüğüm için inan sevinemiyorum beni en iyi sen anlarsın
Sali çarşamba keseyi görmek için mi çağıracak acaba.. ben de pazartesi vericem yalnız az önce yine biraz kahverengi lekelenmemoldu yaa fitiller mi yapıyor acabaAmin cümlemizin inşallahbirdaha pazartesi ver dedi ona göre ya salı ya çarşamba çağıracakmış
Yok sanmam kese hemen görülmez bir hafta on gün sonraya randevu verirdi. Benim de sabah gene olmustu lekelenmem sabahları oluyor zatenSali çarşamba keseyi görmek için mi çağıracak acaba.. ben de pazartesi vericem yalnız az önce yine biraz kahverengi lekelenmemoldu yaa fitiller mi yapıyor acaba
Benim 3-4 gün önce çok hafif olmuştu sonrasında yoktu bu akşam yine oldu biraz.. birisine fitil yapabilir demişler verdikleri kâğıtta yazıyormuş kimdi o arkadaş tam olarak ne yazıyordu orada bize yazabilir mi acabaYok sanmam kese hemen görülmez bir hafta on gün sonraya randevu verirdi. Benim de sabah gene olmustu lekelenmem sabahları oluyor zaten
Benim üç gündür sabahları çok az oluyor bu sabah doktorumu gördüm sordum aktif kanamanız yoksa lekelenme sorun değil dediBenim 3-4 gün önce çok hafif olmuştu sonrasında yoktu bu akşam yine oldu biraz.. birisine fitil yapabilir demişler verdikleri kâğıtta yazıyormuş kimdi o arkadaş tam olarak ne yazıyordu orada bize yazabilir mi acaba
Merhaba doktorum bana iğneler dışında sadece folik asit vermişti. Onun dışında kürler, yok incirler soğanlar falan yok tedaviyi olumsuz etkiliyor demişti. Ayrıca karbonhidrat, şeker,tuz ve yağlı besinler, paketli gıdaları yasaklamisti. Benimde yumurtalık rezervim düşük çikolata KİSTİM var. Benden 5 yumurta topladı 2 si çok iyi çıktı ve 4. Gün transfer edildi.Merhaba kizlar ben de 5 gündür ignelere başladım bende fsh yuksek 6 veya 7 yumurta ancak toplanır dedi ve 3. Gun embriyosu düşünüyor doktorum igneler dışında ben hala aslan pençesi ve nar ozu kullanıyorum dhea imprly ve decavit de alıyorum.toplamaya kadar hepsini tuketeceksin dedi doktor.siz neler kullandınız bu süreçte?
bnm benim arkadaşımında tüpleri tıkalıydı hsg çktirdi açıldı.bir kaç ay denedi olmadı.artık tüp bebeğe karar verdi.devletten destek almak için dosyalarını hazırlarken kendiliğinden hamile kaldı.. allah hayırlı zamanda versin diyelim..Benimkini rahim filmi cekerken actı doktor canım. Sizlerinde transferi hayırlı olsun inşallah Allahım hayırlı kapılar acar artık hepimizin yüzünü güldürsün inşallah![]()
adetin 2. yada 3.günü muayane için doktora gidiyorsunuz.duruma göre ya ilaçla yada iğneli tedavi başlıyor.iğne yada ilacı dediği gün kadar kullanıyorsunuz.iki günde bir kontol için çağırıyor verilen ilaçlar yumurtaları büyütüyor mu diye.uygun büyüklüğe gelen yumurtalar oldu mu çatlatma iğnesi veriyor vuruluyorsun. 1.5 gün sonra aşılaman oluyor.eşinde aşılama günün kadar kan tahlili veriyor.kadın doğum bir üroloğa yönlendiriyor zaten...Arkadaşlar merhaba aşılama süreci nasıl oluyor anlatabilecek var mı detaylı bir şekilde
Canım 2018de yaptırdığım da transferin ertesi günü öyle bi kustum ki içim dışima çıktı tamam dedim gitti kalmadı bebe falan üstüne 3.gun grip oldum ateşim çıktı öksürük hapşurik öyle böyle değil eşimde umutsuz umutsutsuz bakıyor bana benim de o kadar rahatsızlıktan sonra pek umudum yoktu ama transferin 7.gunu idrar testinde pozitif gördük yiyecek ekmeği varsa her şekil tutunuyor ve doğuyor benim yavrumun yiyecek ekmeği yoktuKızlar peki bu süreçte fazlasıyla hapşıran oldu mu ben transferden sonraki günler çok hapşırdım ya bir de benim hapşırmaların maşallahı var alt kattaki cikar yani sese dedim gitti bebisler ... bunu bile acaba belirti mi diye aratmıştım birkaç okumuştum hatta olanlar varmış.. size de sormak istedim... bir de yere eğilip kalkarken nasl egilip kalkıyorsunuz ya az önce yoğurt döktüm zor sildim eğil kalk .. gerçi yiyecek ekmekleri varsa Rabbimin izniyle birşey olmaz ama ne bileyim yaa bu kadar zor olunca süreçler insan hep bir tetenek inan bugün öğrenene kadar daha rahat davranıyordum