2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
adetin 2. yada 3.günü muayane için doktora gidiyorsunuz.duruma göre ya ilaçla yada iğneli tedavi başlıyor.iğne yada ilacı dediği gün kadar kullanıyorsunuz.iki günde bir kontol için çağırıyor verilen ilaçlar yumurtaları büyütüyor mu diye.uygun büyüklüğe gelen yumurtalar oldu mu çatlatma iğnesi veriyor vuruluyorsun. 1.5 gün sonra aşılaman oluyor.eşinde aşılama günün kadar kan tahlili veriyor.kadın doğum bir üroloğa yönlendiriyor zaten...
Teşekürler ederim aynı çatlatma iğnesi gibi tek farklı aşılama ile gebelik elde edilmeye çalışıyor 3 kere çatlatma iğnesi kullandım 3unde de sonuç alamadım 2 kere de aşılama deneyecegim

Aynen canım bana ananas ve avakado ye dedi ben öncesinden bakmıştım nete uzak durun diyordu kimi site faydalı diyor kimiside kaçının diyor bugün başladım yemeye icimdede bi şüpe var
Canım ilk tedavide onermislerdi yemiştim ilk 3 tedavi ne dedilerse yedim olmayınca olmuyor bunlarla hiçbir alakası yok 4.tedavide hiçbir şey yemedim sadece kuru incir yedim kabızlık olmasın diye ama yine kurtulamadim kabızlık olmuştu yani bisey yeseen de yemesen de olacağı değiştiremiyo insan😉tereddütte kaldıysan yeme 😍

Tedaviye başlamadan hep buralara bakardım kim ne yazmış ne olmuş diye herkesin farklı bir hikayesi var tabii.. 2015 de 2017 deki yorumlar falan🙈Sonra hiç üşenmeden baktım hep acaba sonrasında olmuş mu ozaman tedavi olanların diye. Bir çoğu bebeğimin dişi çıkıyor, yok ikinci bebek olunca ilki kıskanıyor ne yapayım gibi gibi sorular sormuş..Yani ozaman kurdukları hayalleri gerçek olmuş. Bu gecenin mübarek hürmetine sizlerle de 1 yıl sonra burada bebeklerimizi konuşup sohbet edelim 🤲 Bizlerde araştıranlara umut olalım 🤲🥰
Aminnn inşallah 😍

Merhaba doktorum bana iğneler dışında sadece folik asit vermişti. Onun dışında kürler, yok incirler soğanlar falan yok tedaviyi olumsuz etkiliyor demişti. Ayrıca karbonhidrat, şeker,tuz ve yağlı besinler, paketli gıdaları yasaklamisti. Benimde yumurtalık rezervim düşük çikolata KİSTİM var. Benden 5 yumurta topladı 2 si çok iyi çıktı ve 4. Gün transfer edildi.
Benim de diğer tedavilerimde yoktu hic bu tedavide yeni bir doktorla başladık.Ne dediyse yapıyorum açıkça...

Canım 2018de yaptırdığım da transferin ertesi günü öyle bi kustum ki içim dışima çıktı tamam dedim gitti kalmadı bebe falan üstüne 3.gun grip oldum ateşim çıktı öksürük hapşurik öyle böyle değil eşimde umutsuz umutsutsuz bakıyor bana benim de o kadar rahatsızlıktan sonra pek umudum yoktu ama transferin 7.gunu idrar testinde pozitif gördük yiyecek ekmeği varsa her şekil tutunuyor ve doğuyor benim yavrumun yiyecek ekmeği yoktu😔yattığım yerde kaybettim sakın aksırdim hapsurdum öksürdüm dite umutsuzluğa kapılmasın kimse herşey nasip inşallah rabbim hayırlısıni nasip eder🤗🤗🤗😍
Rabbim sabır versin canim açıkçası ben de bugün güle oynaya sevinemedim bile böylesine zor süreçlerden geçince insan aşırı şekilde sevinmeye bile çekiniyor sevincim yarıda kalırsa diye .. Rabbim sevinclerimizi yarıda bırakmasın ..açıkçası ben de bugün test gününe kadar hoplayıp zıplamasam da çok da kasmadım ev içinde gezdim hep transferin 4. Günü marketleri gezdim falan eve kapatmadım tamamen kendimi ama işte bugün olduğunu öğrenince daha bir tetenek oldum .. aslında tevekkül edip teslim olmuştum Allaha şimdi neden bu kaygı Rabbim herşeyi kararlamıştır oysa ki ..

bnm benim arkadaşımında tüpleri tıkalıydı hsg çktirdi açıldı.bir kaç ay denedi olmadı.artık tüp bebeğe karar verdi.devletten destek almak için dosyalarını hazırlarken kendiliğinden hamile kaldı.. allah hayırlı zamanda versin diyelim..
Evet bende hep bu şeklde duyuyorum bilmiyoruz ya bi umut arar olduk

Benim 3-4 gün önce çok hafif olmuştu sonrasında yoktu bu akşam yine oldu biraz.. birisine fitil yapabilir demişler verdikleri kâğıtta yazıyormuş kimdi o arkadaş tam olarak ne yazıyordu orada bize yazabilir mi acaba
Ilerleyen günlerde vajinal fitiller nedeniyle kahverengi akıntılar olabilir. Sonrasında kalıntılar köyü ve kıvamlı artabilir.Endiselenmeyiniz.Kirmizi aktif bir kanama olursa merkezi arayınız.

Back
X