2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
5. Gün embriyosu. 6. Gün öğrenen çok olmuş dayanamadım yaptım keşke yapmasaydım inşallah sonradan pozitif görürüm 🤲🏻 😞
Ahh be canim hep yazdik burada yapmayın erken diye gereksiz yere stres oluyor insan sonra ama sen iyi düşün geç tutunmuştur belki.. ben de çok kararsız kaldım ama sabrettim bir de şöyle düşündüm erken test yapsan negatif çıksa ilaçları icmicek misin iciceksin dedim yine de umutla varsa diye neden o zaman yani bekle bekle diye hep teselli ettim kendimi .. ama iyi düşün sen şimdi iyiyi çağır tamam mi

Merhaba arkadaşlar 19 şubat bugün itibariyle 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum umarım pozitifi görürüm hakkımızda hayırlısı 🙏
Hayırlı olsun canım transferin ☺️ Burada çoğu arkadaş aynı zamanlarda oldu transferini inşallah hepimizi sevindirecek güzel haberler duyarız 🥰

Kızlar selam progestan kullanıyorum adet olmak için. Allah nasip ederse tüp bebeğe başlayacağız. Bir türlü adet olamadım geçen ay progestan kullandığımda tam 23. Gün adet olmuştum bugün 23. Günüm ama olmadım bekliyorum umarım olurumda hemen doktora giderim.

Kızlar selam progestan kullanıyorum adet olmak için. Allah nasip ederse tüp bebeğe başlayacağız. Bir türlü adet olamadım geçen ay progestan kullandığımda tam 23. Gün adet olmuştum bugün 23. Günüm ama olmadım bekliyorum umarım olurumda hemen doktora giderim.
Stress yaptığın için gecikiyordur 🤦🏼🙈🙈

Evet canım transfer oldum cok şükür arada bi kramplar yokluyor canim bugün 4 günüm ilk gunu yattım bi kaç saat cok-da yatmak istemedim dolanıp duruyorum evin icinde bugun saglik ocağında gittim ignemi vurdum birazda öyle yürüyüş oldu 23 nde sonucu öğrenicez dua et benim icin canım 🤲
Ahh hadi inşallah canım umarım pozitif olucak sen sıkıntı yapma rahat ol nasipte varsa görüceksin canım Allah’ın izniyle 🤲🏼🤲🏼❤️ İdrar testi yapmayı düşünüyor musun yoksa beklicek misin

Amin canım hepimiz o güzel mutluluğu tadarız 🙏 özel birşeyler yapıyormusunuz yeme içme konusunda?
Canım özel bir şey yemedim açıkçası. Buradaki arkadaşlar ananas avakado falan denemişler ama ben onları yiyemedim kabak çekirdeğini bile unutmuş eşim almayı öyle kaldı 🙈😂 kuruyemiş yiyorum ama muhakkak badem ceviz kaju fındık falan. Yemek konusunda da hamur işi yemiyorum Paket gıda yemiyorum şerbetli tatlı yemiyorum başka her şeyi yiyorum genelde

Ahh hadi inşallah canım umarım pozitif olucak sen sıkıntı yapma rahat ol nasipte varsa görüceksin canım Allah’ın izniyle 🤲🏼🤲🏼❤️ İdrar testi yapmayı düşünüyor musun yoksa beklicek misin
Bugün 5nci günüm aklımdan gecmiyorda degil ama erken yapsam demi yapıpta negatifi görürsem cok üzülürüm zaten salı günü test günüm pekte birsey kalmadi dua et canim ya insalh pozitf görürüm bekleyen herkez görür insalh 🤲

Buralardayim canim adet kramplari devam bugünde bi göğüs agrisi var başkada bi belirtim yok sende durumlar ne 🤭
Ya benim adet krampı gibi değil ama evet bir ağrı var tanımlayamadığım benim belimde dünden beri adet olacakmışım gibi ağrıyor yemek yaparken biraz fazla ayakta kalmıştım ondan dedim herhalde ama geçmedi🤷🏻‍♀️ Göğüslerde hiç bir şey hissetmiyorum şimdilik

Back
X