2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Ya benim adet krampı gibi değil ama evet bir ağrı var tanımlayamadığım benim belimde dünden beri adet olacakmışım gibi ağrıyor yemek yaparken biraz fazla ayakta kalmıştım ondan dedim herhalde ama geçmedi🤷🏻‍♀️ Göğüslerde hiç bir şey hissetmiyorum şimdilik
Belimde agri oldu ama geçti benim adet belirtilerim bacağıma doğru inen kramplar olurdu şimdiki durumumda öyle bacağıma doğru hafif kramplar oluşuyor sürekli değil arada bi yokluyor işte... ay çok takılıyoruz bu belirtilere ya insalh hüsrana uğramayız

Canım özel bir şey yemedim açıkçası. Buradaki arkadaşlar ananas avakado falan denemişler ama ben onları yiyemedim kabak çekirdeğini bile unutmuş eşim almayı öyle kaldı 🙈😂 kuruyemiş yiyorum ama muhakkak badem ceviz kaju fındık falan. Yemek konusunda da hamur işi yemiyorum Paket gıda yemiyorum şerbetli tatlı yemiyorum başka her şeyi yiyorum genelde
Ben transferden önce ananasa başladım kabak çekirdeği ceviz fln. Doktor şekerli şerbetli için bişey demedi özellikle balkabağı iyiyymiş tatlısını yiyim mi dedim yiyebilirsin dedi nettede şeker zararlı diyor 🙈🙈 resmen beynim yandı valla 😂

Herşeye gecikiyor ya. Umarım gelirde başlarım tedavime. Geçen aylarda hasta olmayayım hamile kalayım diyordum. Şimdide tam tersi. Ah biz bu kadınların derdi tasası bitmez.
Ay eskiden bende öyleydim dua ederdim kendiliğimden hamile kalıyım diye ama olmayınca şimdide tüp bebek tutsun diye dua ediyorum 🙈🙈

Pazarrtesi transfer olan arkadaşlar nerelerdesiniz nasıl geçiyor var mi hareket belirti 🙈
Ay benim göğüslerim çok hassaslasti koltuk altimdan başlıyor sizisi çok sistiler, birde kasıklarımda hep sizi var hiç geçmiyor. Bende şöyle düşünüyorum bir hareketlilik bir büyüme varki böyle sızılar oluyor:) pozitif düşünüyorum. Sonuçta olmazsa o gün uzulucem elbette ama şuan yarı hamile sayılırız ve bunun tadını çıkarıyorum:)

Ay benim göğüslerim çok hassaslasti koltuk altimdan başlıyor sizisi çok sistiler, birde kasıklarımda hep sizi var hiç geçmiyor. Bende şöyle düşünüyorum bir hareketlilik bir büyüme varki böyle sızılar oluyor:) pozitif düşünüyorum. Sonuçta olmazsa o gün uzulucem elbette ama şuan yarı hamile sayılırız ve bunun tadını çıkarıyorum:)
Demi hamileymisiz gibi düşünelim 🤭

Demi hamileymisiz gibi düşünelim 🤭
Ya şuan öyle sayılırız bence:) transferin ilk gününden beri hamileymisim davranıyorum önceden kendimi niye uzeyim dedim:) en azından 10 günlük mini bir hamilelik :) olumlu enerjiler göndermek lazım bence minislere:) gerisi Allah'a kalmış nasip:)

Göğüs ağrınız trnsferdn verimi var snradan olduysa kacnci günde acaba

Ya şuan öyle sayılırız bence:) transferin ilk gününden beri hamileymisim davranıyorum önceden kendimi niye uzeyim dedim:) en azından 10 günlük mini bir hamilelik :) olumlu enerjiler göndermek lazım bence minislere:) gerisi Allah'a kalmış nasip:)
Bendede aynı durum dua ederken gobusumu okşuyorum tutunsun diye onunla konuşuyorum cok farklı duygular içerisindeyim yaaa :KK48:

Benim bugun 5 günüm bugün başladı öncesinden dokununca agiriyordu simdi kendiliğinden bi sızlama var
Anladım bnde üçüncü gundeyim kaşık ağrısı arada gelip gdio göğüs ucum ck az szliyip gecio öle ck belrgn bsey yok diğer gebeligimde göğüs ucum çok sizliodu baklim nolcak Allah gönlümüze göre versin 😍

Merhaba arkadaşlar 19 şubat bugün itibariyle 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum umarım pozitifi görürüm hakkımızda hayırlısı 🙏
Benimde dün transferim oldu, 2 tane dondurulmuş 5.gün mintriği🤗Heyecanla bekliyoruz, hepimiz çok sevinelim inşallah sonuçlarımıza🤲

Transfer sonrası ilk 2 gün yatmak mı gerekiyor kızlar? Sizler nasıl yaptınız, ne yapmak lazım
Ben 2 gun dinlendim. Ama yataktan da cikmadim degil kendimi yormadim sadece 😊 ben sanirim seni gecen seneden hatirliyorum. Azzenin topiginden 😊 dilerim erken zamanda kucagina alirsin 🙏. Gunler hepimiz icin gecmiyor sanki 🙈

Back
X