2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Ben 2 gun dinlendim. Ama yataktan da cikmadim degil kendimi yormadim sadece 😊 ben sanirim seni gecen seneden hatirliyorum. Azzenin topiginden 😊 dilerim erken zamanda kucagina alirsin 🙏. Gunler hepimiz icin gecmiyor sanki 🙈
Bende sırtımı dayayıp mı yatsam ayakları uzatıp yoksa direk düzmü yatsam fln ne yapcağımı şaşırdım 🙈🙈 bide uyumuşum cenin şeklinde dedim kendime aferim😂😂

Ben 2 gun dinlendim. Ama yataktan da cikmadim degil kendimi yormadim sadece 😊 ben sanirim seni gecen seneden hatirliyorum. Azzenin topiginden 😊 dilerim erken zamanda kucagina alirsin 🙏. Gunler hepimiz icin gecmiyor sanki 🙈
Aaa evet oradaydım ama bazı kötü tecrübelerim oldu sonrasında tüpe karar verdik ☺️ Ben daha tedaviye başlayamadım bile adeti bekliyorum ama çok az kaldı inşallah Şubat sonu başlıyorum, ilk deneme olacak çok heyecanlıyım 🙏🏻☺️ güzel dileklerin için çok teşekkürler inşallah hepimiz bu tedavilerle bebeklerimize kavuşuruz sağlıkla ❤️
Kizlar benim yarin 5. Gunum doktor e2 ve p4 baktirmami istedi. Acaba beta hcg de bisey cikar mi? . 🤔🙈
5. gün embriyosu ise bir kıpırdanma olabilir beta hcg’de canım 🙈 ama moral bozarım dersen hiç o topa girme bence az daha sabır 🤗. Test yaptırmayı rutin istiyorlar mı transfer sonrası? İlk defa okudum da, daha neler öğreneceğim 🙈

Aaa evet oradaydım ama bazı kötü tecrübelerim oldu sonrasında tüpe karar verdik ☺️ Ben daha tedaviye başlayamadım bile adeti bekliyorum ama çok az kaldı inşallah Şubat sonu başlıyorum, ilk deneme olacak çok heyecanlıyım 🙏🏻☺️ güzel dileklerin için çok teşekkürler inşallah hepimiz bu tedavilerle bebeklerimize kavuşuruz sağlıkla ❤️

5. gün embriyosu ise bir kıpırdanma olabilir beta hcg’de canım 🙈 ama moral bozarım dersen hiç o topa girme bence az daha sabır 🤗. Test yaptırmayı rutin istiyorlar mı transfer sonrası? İlk defa okudum da, daha neler öğreneceğim 🙈
🙈🙈 bu arada benim 4 aşılamam da oldu ardindan tup bebek.. simdide 2. Tup bebek. Ilkinde sanssizdim embriyolar ilk transferde bitti yani 2 kez.de opu oldum.. evet gecen transferde bu transferde e2 ve p4 bakilsin istediler. Insallah herkes ugraslarinin karsiligini tez zamanda alir🙏.

Bende sırtımı dayayıp mı yatsam ayakları uzatıp yoksa direk düzmü yatsam fln ne yapcağımı şaşırdım 🙈🙈 bide uyumuşum cenin şeklinde dedim kendime aferim😂😂
Bu aynı ben, düz uzatsam kasılıyor mudur. Sağda kan dolaşımı daha kötü sola mı dönsem diye diye uykuya dalmışım dün gece 🙈

Bu aynı ben, düz uzatsam kasılıyor mudur. Sağda kan dolaşımı daha kötü sola mı dönsem diye diye uykuya dalmışım dün gece 🙈
Düz uzandım kasıldım gibi oldu ayağıma yastık koyup uzattım biraz daha iyi geldi sonra bakmışım uyumuşum 😂 şuan düz uzattım sırtım dik yapcak bişi yok😍

Benim bugün dünden ve önceki geldiğinden fazla oldu canim bir de üstüne baya yol yürüdüm bugün gelince yattım ama ... Rabbim sevincimiyarıda bırakmasın ınşallah yerleşme kanamasidir
Sizin pozitifti değil mi değeriniz kaçtı? Ya benim doktorum aktif kanama olmadığı müddetçe normal dedi ben rahatladım biraz

Ay bi tuttuğunu görsem bi oh dicem de 😂😂
Emin ol ohh diyemiyor insan bu defa da tutmuş daha fazla dikkat edeyim diyorsun ve her hareketinde acaba zarar görmüş müdür oluyorsun.. ben dün öğrendim pozitifi hastaneden gelince biraz eğil kalk yaptım dün akşamdan beri lekelenmelerim var iyi düşünmeye çalışıyorum tabi ama insan etkileniyor birşey olursa diye bugün de biraz fazla yol yürüdüm.. sonuca kadar Allaha tevekkül etmiştim yine öyle yapıyorum

Back
X