2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
benim merkezim ananas ve kabak çekirdeği yemeni istemişti bn zaten transferden 5 gün öncesinden yemeye başlamıştım
Banada avakado ve ananas yememi istedi miktarını söylemedi nettende araştırdım bazı doktorlar tavsiye etmiyor o yüzden yemek'ten vazgectim kuru dut havuç muz tüketmeyi tercih ediyorum canım

İki gun bir dilim yencekmis ananas ck yenirse düşük yapiomus bayanlar araştırın isterseniz bu bn cesaret edemedim o yuzden
bir gün bir dilim ananas,bir gün yarım avokadoyu gün aşırı yemek iyiymiş diye okudum.ben birde nar ve nar suyu rahim kalınlığı için çok tüketiliyormuş.kabak çekirdeği embriyo tutunması için...

Bugun 7 gunum gogus agrim siskinligi falan hoc yok. Sag kasigimda asiri agrim var. Göğüslerin oppudan itibaren sismeye baslamisti transferden sonra da cok agiriyordu. Suan ise cok normal. Insallah tutmustur. Lekelenmem falan da olmadi. 2 5 gun embriyosu transfer etmistim ikisi de 1 kalite
Benim de hep sağ kasık ağrıdıcanim şükür pozitifi gördüm Rabbim tamamına erdirir inşallah.. senin de güzel haberlerini alırız inşaallah

Merhabalar aranızda yeniyim 15 şubatta 5.gün embriyo çift konuldu 5. Günü test yapsam sizce çıkar mı çok merak ediyorum fikri olan yada tecrübesi olanlar yazabilirim acaba
Merhaba bende 10 şubatta 5. Gün embriyosu naturel transfer oldum 5 ve 6. Gün adet sancılarım başladı üzüldüm adet olacağım diye 6. Gün akşam ağrılarım kesildi 7. Gün erken gebelik testi yaptm ve pozitifi gördüm 8. Günde kan berdim 173 çıktı şükür 🙏🙏🙏 bence biraz daha bekleyin

Merhabalar aranızda yeniyim 15 şubatta 5.gün embriyosu çift konuldu 5. Günü test yapsam sizce çıkar mı çok merak ediyorum fikri olan yada tecrübesi olanlar yazabilirim acaba
Ben denedim çıkmadı. Moralin bozulmasin. Kimisininki de pozitif çıkabiliyor. Kimisininde catlatma ignesinin etkisinden dolayi pozitif cikiyor. Kimyasal yani

Back
X