2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Merhaba bende 10 şubatta 5. Gün embriyosu naturel transfer oldum 5 ve 6. Gün adet sancılarım başladı üzüldüm adet olacağım diye 6. Gün akşam ağrılarım kesildi 7. Gün erken gebelik testi yaptm ve pozitifi gördüm 8. Günde kan berdim 173 çıktı şükür 🙏🙏🙏 bence biraz daha bekleyin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza da alın inşallah 🌸 test değeriniz baya iyi çift embriyo mu

Maalesef devlette yaptırdım ilk transferi doktor bulamadı kanalı sözde çok sıkışıkmışım fln sonra kanamam oldu umursayan yok o yüzden korkularım var açıkça 🙈🙈
Ben de 2.transferimde benzer bir durum yaşadım. Doktor Rahim girişini bulamadı güya. Buluna kadar canımı yaktı bir de üstüne zaman geçtikçe daha da idrarim sıkıştırdı beni çok zor durumda kaldım 🤦‍♀️

Merhaba bende 10 şubatta 5. Gün embriyosu naturel transfer oldum 5 ve 6. Gün adet sancılarım başladı üzüldüm adet olacağım diye 6. Gün akşam ağrılarım kesildi 7. Gün erken gebelik testi yaptm ve pozitifi gördüm 8. Günde kan berdim 173 çıktı şükür 🙏🙏🙏 bence biraz daha bekleyin
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin gebeliginizi.. pozitifler artıyor inşallah daha da artar sayımız

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza da alın inşallah 🌸 test değeriniz baya iyi çift embriyo mu
Teşekkür ederim hayır tek embriyo idi yarında 10. Günüm doktor ilk değerimin çok iyi oldupunu ama artışı görmek içşn 10. Gün yine yaptrmamaı söyledi bide bunayda korunmadık bilmiyorum kendimizde o günü değerlendirdik hani bu ay 2 side olurmu bilemem çok şaşırırırım 🙈🙈

Teşekkür ederim hayır tek embriyo idi yarında 10. Günüm doktor ilk değerimin çok iyi oldupunu ama artışı görmek içşn 10. Gün yine yaptrmamaı söyledi bide bunayda korunmadık bilmiyorum kendimizde o günü değerlendirdik hani bu ay 2 side olurmu bilemem çok şaşırırırım 🙈🙈
Valla Allah çok büyük neler duyuyoruz neler okuyoruz olur mu olur 😁 rabbim sağlık versin de 🤲😁

Aynen buna benzer şeyler okudum 😂🙈 Rabbim en hayırlısını verein inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Sizinde pozitif galiba değil mi tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Valla ben artık hiç bir şeye şaşırmaz oldum 😂 evet canım pozitif ama kese kalp atışı görmeden sevinemicem galiba hep bir şüphe içimde 😔

Ben de 2.transferimde benzer bir durum yaşadım. Doktor Rahim girişini bulamadı güya. Buluna kadar canımı yaktı bir de üstüne zaman geçtikçe daha da idrarim sıkıştırdı beni çok zor durumda kaldım 🤦‍♀️
Herşey güya işte kendilerine göre. İdrara sıkışık ol denir sonra bekletilir niye çok sıkışıksın denir sonda takılır laf ederler fln rabbim bir daha düşürmesin diyorum 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Back
X