- Konu Sahibi mertugce35
- #2.081
Bende hafif kasık ağrısı ve aşırı uyku hali var belirti sayılır mı hiç bir fikrim yokPazarrtesi transfer olan arkadaşlar nerelerdesiniz nasıl geçiyor var mi hareket belirti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hafif kasık ağrısı ve aşırı uyku hali var belirti sayılır mı hiç bir fikrim yokPazarrtesi transfer olan arkadaşlar nerelerdesiniz nasıl geçiyor var mi hareket belirti![]()
Yaa özge çok sevindimmmmmmKan testim çıktı 161 ama salı günü tekrar kan vereceğim kızlar bana dua edin inşallah katlanır![]()
Çizgiyi ben de gördüm..tebrikler sağlıkla büyüsün devam etsin inşallahBen test yaptım dayanamayıp sanırım çok silik bi çizgi var yada ben öyle olsun istiyorumbi bakın kızlar sizce de varmı silik çizgi
TebriklerKan testim çıktı 161 ama salı günü tekrar kan vereceğim kızlar bana dua edin inşallah katlanır![]()
Var evet hayırlı olsunBen test yaptım dayanamayıp sanırım çok silik bi çizgi var yada ben öyle olsun istiyorumbi bakın kızlar sizce de varmı silik çizgi
Tşk ederimVar evet hayırlı olsun
çok teşekkür ederim canım rabbim hepimizi pozitif sonuçlandırsın inşallahÇizgiyi ben de gördüm..tebrikler sağlıkla büyüsün devam etsin inşallah![]()
Hayırlı uğurlu olsunçok teşekkür ederim canım rabbim hepimizi pozitif sonuçlandırsın inşallah![]()
Ya kesinlikle var masallh sımsıkı tutunsun insallahBen test yaptım dayanamayıp sanırım çok silik bi çizgi var yada ben öyle olsun istiyorumbi bakın kızlar sizce de varmı silik çizgi
Katlanır Allah'ın izniyle sağlıcakla gelsin kuzunuz maşallahKan testim çıktı 161 ama salı günü tekrar kan vereceğim kızlar bana dua edin inşallah katlanır![]()
Amin inşallahKatlanır Allah'ın izniyle sağlıcakla gelsin kuzunuz maşallah![]()
Yaa gerçekten ilaç kullandırmamalarına sevindim benim de tüm değerlerim normal erkek infertilitesi bizim ona rağmen Bi ilaç prosedürü var onu bize dayatıyorlar sanki ilaçlardan bıktım. Sizin transfer öncesi progesteron kaç çıktı hatırlıyor musunuz.
Tam transfer günü 11 küsür idi doktora lutinus kullanacak mıyım diye sordum hayır 9 üstü gerek yok dedi ve vermedi. Aynen ilaçsız gerçekten rahatmışYaa gerçekten ilaç kullandırmamalarına sevindim benim de tüm değerlerim normal erkek infertilitesi bizim ona rağmen Bi ilaç prosedürü var onu bize dayatıyorlar sanki ilaçlardan bıktım. Sizin transfer öncesi progesteron kaç çıktı hatırlıyor musunuz.
Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKan testim çıktı 161 ama salı günü tekrar kan vereceğim kızlar bana dua edin inşallah katlanır![]()
Erken teşhisle tüp alınmaz geç kalınmış sizin demekki ck üzüldüm rabbim bir daha yasatmasn sizde kmseyedeEvet canım daynılmıcak bir ağrıydı iç kanama ağrısı çok farklı oluyor benim acı eşim yüksek ben bile anormal deyip dpktora gitmiştim allah yaşatmasın bir daha
Evet canım baya geç kalındı amin kimse yaşamasınErken teşhisle tüp alınmaz geç kalınmış sizin demekki ck üzüldüm rabbim bir daha yasatmasn sizde kmseyede
İnsanın arkadasida kalmio muhabbet etcek bişey kalmio cnku onlr bebeklerinde bahsedio ii olan kırmamak içinde konuşmuyor hatta büyüye cocuklr bana demişti senin bebeğin neden yok die öyle zor kiKız benim bütün arkadaşlarım eşimin bütün arkadaşları doğurdu şimdi hepsi ikinciye döndüler çok zor Allah yardımcımız olsun
Maşallah, kat kat artsınKan testim çıktı 161 ama salı günü tekrar kan vereceğim kızlar bana dua edin inşallah katlanır![]()