2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
kizlar negatif cikti bugun kan verdim 😔
Hiçbir söz hayal kırıklığınızı teselli etmeyecek biliyorum ama vardır bunda da bir hayır demek en doğrusu sanırım... Rabbim sizi daha güzellerine hazirliyordur belki de ... herkesin imtihanı farklı bu da bizim imtihanımız ama Rabbim nasip etmeyeceği şeyin de hayalini kurdurmazmış o yüzden geç olsun güç olmasin .. ve inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi almak nasip olsun..

Cok tesekkur ederim guzel mesajlariniz icin hepinize . Hepinizden Allah razi olsun ve kalbinde ne duasi varsa kabul olsun InsAllah hayirlisiyla🤲 biz esimle elimizden geleni yaptik ve nasip olmadi demekki bu hayirlisiymis deyip birakmak lazim vardir rabbimin bi bildigi . TUum pozitif olan arkadaslar insAllha haýirlisiyla saglikla kucaklarinna alirlar . Hayirli haber bekleuenlerde kisa zamanda o hayirli sve guzel haberleri alirlar insAllah. dualrinzda beni de unutmazsaniz sevinirim 😌

Canim moralini bozmak istemem inşallah vardır ama bence de biraz erken davrandın sanki açıkçası ben dün yazamadım sana ama kesin var diyenler bile olmuştu galiba bence erkenden kaptırma kendini canim tabii ki umutsuzluğa da düşme ama bekle bence test gününü en kesin ve net çözümü o verecektir bu kullandığımız ilaçların bile idrar testlerinde bazen yalancı pozitifler çıkardığını duymuştum o yüzden en iyisi beklemek ve Allah'a tevekkül etmek .. ama çok kalpten dua ediyorum inşallah vardır canim Rabbim nasip etmiştir
Allah razı olsun canım çok saol aynen tevekkül ediyorum rabbim nezmn emretmişse ozmn olacak iste biz insanoğlu çok aceleciyiz hemen olsun istiyoruz rabbim cümlemizin kucağını doldursun inşallah yazdıkların icin çok tşk ederim canım rabbim seninde gönlünden geçeni nasip etsin inşallah

Cok tesekkur ederim guzel mesajlariniz icin hepinize . Hepinizden Allah razi olsun ve kalbinde ne duasi varsa kabul olsun InsAllah hayirlisiyla🤲 biz esimle elimizden geleni yaptik ve nasip olmadi demekki bu hayirlisiymis deyip birakmak lazim vardir rabbimin bi bildigi . TUum pozitif olan arkadaslar insAllha haýirlisiyla saglikla kucaklarinna alirlar . Hayirli haber bekleuenlerde kisa zamanda o hayirli sve guzel haberleri alirlar insAllah. dualrinzda beni de unutmazsaniz sevinirim 😌
Rabbim seninde gönlünden geçeni nasip etsin inşallah canım tevekkül et

Allah razı olsun canım çok saol aynen tevekkül ediyorum rabbim nezmn emretmişse ozmn olacak iste biz insanoğlu çok aceleciyiz hemen olsun istiyoruz rabbim cümlemizin kucağını doldursun inşallah yazdıkların icin çok tşk ederim canım rabbim seninde gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Amin canim hepimizinkini inşallah

Benimde üşütme den sanırım böbreğim ağrıyor🤐 Bebişim yeri karıştırıp oraya mı geçti naptı anlamadım 😔

doktor tavsiyesi olan var mi kizlar ben kayseride yaptirdim ikisinide bu sefer baska doktor da dusunuyorum

merhaba arkadaşlar, ben 5. gun embriyosu 9. gun kan testi yaptirdim 23,50 cikti. doktor dusuk buldu degerimi ve 11. gun yani bugun tekrarladik 43,25 cikti. boyle olup da saglikli gebelik testi elde eden var mi? buarada 9. gun test yapmami doktor istedi.

merhaba arkadaşlar, ben 5. gun embriyosu 9. gun kan testi yaptirdim 23,50 cikti. doktor dusuk buldu degerimi ve 11. gun yani bugun tekrarladik 43,25 cikti. boyle olup da saglikli gebelik testi elde eden var mi? buarada 9. gun test yapmami doktor istedi.
Bnim 13,40,38 çıkmıştı sonra ii ilerledi yüzde yetmiş oraninda ve kalbi atmadı kurtaj oldum ama int. Arastrdgimda ii olnlrda var Allah bilir stres ypmayin insallh ii olur herşey🤲

Back
X