2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Tebrikler maşallah çok güzel artmış Allah kucağına da aşamayı nasip etsin inşallah
Amin canim hepimize inşallah baya tedirgin vermiştim bugün kanı malum biliyorsun baya yordum kendimi son günlerde ama şükür minik savaşçım ya da savaşçılarım benimle hala inşallah haftaya keseyi de görürüz hayırlısıyla.. sen yarın vericem dimi 2.testi hadi bakalım sıra sende kuzum

Aynen ben de buraya okudukça diyorum herkes de lekelenme olmuş ben de yok ben de 15’inde transfer oldum göğüslerin de hiçbir belirti yok sadece biraz bel ağrım var o kadar biraz motivasyonum düştü
Olunca niye oldu, olmayınca niye olmadı diyoruz artık ☺️ Bugün 6. Günüm ara ara hafif sızlama var karnımda, göğüslerim sürecin en başından beri sızlıyor, yüzüstü yatınca rahatsız oluyorum, ilaçlardan o muhtemelen. Test günümde 28i, bekliyoruz bakalım ☺️

blki de canım sonuxta tup bebek normal gebelikten biraz daha fazla stresli dusuk vs riski var. daha cok dikkat etmemiz gerkeiyor bence.
Evet canim kayınvalidem beni çağır diyor ama insan herşeye de çağırmak istemiyor bir de dikkat ettikçe var ya daha çok sakar oldum sürekli birşeyler düşürüyorum yere ya da döküyorum ve eğil kalk yapmak zorunda kalıyorum.. Allahım korusun onları ne diyeyim sevincimiz yarıda kalmasın...

Evet canim kayınvalidem beni çağır diyor ama insan herşeye de çağırmak istemiyor bir de dikkat ettikçe var ya daha çok sakar oldum sürekli birşeyler düşürüyorum yere ya da döküyorum ve eğil kalk yapmak zorunda kalıyorum.. Allahım korusun onları ne diyeyim sevincimiz yarıda kalmasın...
evet canım benim de annem gel bizde dur diyor ama evde daha rahat ediyorum.

Ne güzel haber bu böyle Allah sağlıklı bir bebek versin inşallah😍Bugün benim de 7. Günüm ve erken gebelik testi aldım ama korkudan yapamıyorum☹️
Şimdi okudum 7 gün pozitif görünce heyecandan tüp bebek mi aşılama mı olduğunu farketmemişim benim ki aşılama seninki tüp bebek galiba inşallah hayırlısıyla gelir bebeşin 🤭😍

Amin canim hepimize inşallah baya tedirgin vermiştim bugün kanı malum biliyorsun baya yordum kendimi son günlerde ama şükür minik savaşçım ya da savaşçılarım benimle hala inşallah haftaya keseyi de görürüz hayırlısıyla.. sen yarın vericem dimi 2.testi hadi bakalım sıra sende kuzum
Çok şükür ki iyi çıktı sonucun haftaya keseye çağırdı mı doktorun? Evet benim de yarın test günüm inşallah benimki de katlanmıstır

aminnn inşallahhh teşekkr ederim. ayıptır sorması ama lekelenme renginiz neydi? gun boyunca da surekli devam ediyor muydu?
Sütlü kahve, kahve , çok az pembe . Sürekli devam etmiyordu sabah oluyor ve kesiliyordu ama ben Progestan 50 lik iğne vuruldum progesteron 25 lik göbekten iğnenin yanında. Ondan da sürekli akmamış olabilir bilemedim

Sütlü kahve, kahve , çok az pembe . Sürekli devam etmiyordu sabah oluyor ve kesiliyordu ama ben Progestan 50 lik iğne vuruldum progesteron 25 lik göbekten iğnenin yanında. Ondan da sürekli akmamış olabilir bilemedim
belki de benim de şimdi kesildi gibi ama bakalım. dn geceden beri kasık agrım da cok.

Canim ben 4 asilama 2 tup bebek tedavisi gordum. Insallah tez zamanda seni yormadan gelir bebisin 🙏
Canim bende 2 kez asilama oldum daha olmaz diye biraktimm asilamayi maalesef tutmadi zaten tup bebege gecmek istiyorum yasimda 27 daha fazla yasim gecmeden insallahh😐😐 Inanirmisinizz bende yumurtlama donemim mi bilmiyorum amaa adetten 4 5 gun once bu tür agrilari yasamaya basladim gecen aydan beri ve 3 gun suruyo bugun asiri derece sag kasigim agriyo cok halsizim uykusuz gibi hissediyorumm bu normalmi yani simdi aslinda neden normal kii hamilelik icinmii hissetmeside cokkotu bise ya batma oluyo afedersin dunde iliskiye girdik bikac gundur hafif agrim vardi ama bugun sag kasigim inanilmaz derece yumurtlamammi oluyo cozemedim🤦‍♀️🤦‍♀️

Back
X