2021 Şubat / Mart ayında transfer olacak güzel anneler😍

Tüp bebek mi? Aşılama mı? Daha iyi sonuç verir?

• Tüp Bebek

OY: 154 98,7%
  • Aşılama

OY: 3 1,9%

• Ankete Katılan
    156
Kaset testlerden yaptim canim bende hic cesaret edemiyordum 5 günü denedim cokk az silikti bugun net belli oldu burdaki arkadaşlar gaza getirdi beni.onlar test yapınca cesaretimi toplayıp yapmaya karar verdim kan nasil vericem diye cok stres yapıyordum kendime ya negatif çıkarsa diye yarin belli olucak allahın izniyle bende cok erken başladı belirti belirtimi degilmi onuda bilmiyorumda adet belirtisi kasikdan bacaklara doğru kramplar bel ağrısı bi kacgundur göğüslerde hassasiyet dokununca sızlıyor dün gece kasık batması yaşadım biraz agrili oldu uzun sürmedi belirtisi desen çok bende hi bide duygusallık var herseye hemen ağlıyorum ilaclardanmi pskolojikmi bilmiyorum 🤣
Aynı belirtiler bende de oldu ve benimde bugün altıncı günüm. Normalde hiç takılmayacağım bir şeye takılıyorum hatta 2-3 defa hıçkırarak ağladığımı biliyorum🙈

Bende 16’sında transfer oldum, henüz bişey yok ama neredeyse herkesin lekelenmesi olmuş. Siz doktorunuza hemşirenize herşeyi bildirin, belki ekstra bi iğne yazarlar. Bana damla bile görsen haber ver demişti hemşirem.
Ben de 16’sında transfer oldum birlikte bekliycez 🙈 İnşallah güzel haberler alırız.. Sen ne zaman test yapacaksın?

Ben de 16’sında transfer oldum birlikte bekliycez 🙈 İnşallah güzel haberler alırız.. Sen ne zaman test yapacaksın?
28 şubat pazar dediler test günüme. Dayanmaya çalışacağım, çünkü şüpheli bir test sonucuyla karşılaşmak istemiyorum. Cumadan önce yapmayacağım kesin kararlıyım ama cuma cumartesi belki de yaparım bilemedim, kafam karışık 😄 sen ne zaman düşünüyorsun ? Benim 3.gün çift embriyo bu arada.

28 şubat pazar dediler test günüme. Dayanmaya çalışacağım, çünkü şüpheli bir test sonucuyla karşılaşmak istemiyorum. Cumadan önce yapmayacağım kesin kararlıyım ama cuma cumartesi belki de yaparım bilemedim, kafam karışık 😄 sen ne zaman düşünüyorsun ? Benim 3.gün çift embriyo bu arada.
Benim de 1 mart test günüm dondurulmuş 5. gün çift embriyo ne zaman kan tahlili yaptırsam da çıkarmı diye düşüyorum 😂😂

Aynı belirtiler bende de oldu ve benimde bugün altıncı günüm. Normalde hiç takılmayacağım bir şeye takılıyorum hatta 2-3 defa hıçkırarak ağladığımı biliyorum🙈
Daha hickirik moduna geçmedim canım eşim istedigimi yapmayınca hemen gözlerim doluyor komik bi durum 🤣 esime karşıda sinirim çok gücüm bi tek ona yettigindenmi bilemedim 🤭

Benim de 1 mart test günüm dondurulmuş 5. gün çift embriyo ne zaman kan tahlili yaptırsam da çıkarmı diye düşüyorum 😂😂
Burdan pozitif alanlardan gördüğüm 5. Gün çift embriyo 8.günde, 3.gün çift embriyo 10.günde kendini göstermiş kanda. Ama olabildiğince tutalım kendimizi 😅

Burdan pozitif alanlardan gördüğüm 5. Gün çift embriyo 8.günde, 3.gün çift embriyo 10.günde kendini göstermiş kanda. Ama olabildiğince tutalım kendimizi 😅
🙈🙈 sağlık ocağı perşembe kan alma günüymüş diyorum ki gidip versem mi 🙈🙈 19 şubatta transfer oldum varsa bişiler çıkar gibi geliyor amaa 🤩🤩

🙈🙈 sağlık ocağı perşembe kan alma günüymüş diyorum ki gidip versem mi 🙈🙈 19 şubatta transfer oldum varsa bişiler çıkar gibi geliyor amaa 🤩🤩
Bu baya erken olur ya bilemedim 🙈 Yani kafama takmam, sıkıntı etmem kendime diyorsan sen bilirsin. Ama erken yapıp keşke yapmasaydım diyen çok. Bence bu haftada bitsin, az daha sabret, yani benim cesaretim yok yarın 7. Günüm olacak. Yine de sen bilirsin ☺️☺️

Bu baya erken olur ya bilemedim 🙈 Yani kafama takmam, sıkıntı etmem kendime diyorsan sen bilirsin. Ama erken yapıp keşke yapmasaydım diyen çok. Bence bu haftada bitsin, az daha sabret, yani benim cesaretim yok yarın 7. Günüm olacak. Yine de sen bilirsin ☺️☺️
Bunalımdan bunalıma girerim 😂😂😂 yok yok yapmiim bekliyim kafamdan çıkariim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🙈

Back
X