- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi mertugce35
- #3.881
Ne demek canim guzelce kalinlaşir inşallahhTesekkur ederim canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek canim guzelce kalinlaşir inşallahhTesekkur ederim canim![]()
Insallah hayirli haberinizi aliriz dr nuz ne dedi test gununuzde yapin bence 10. 12. Gun olablr ins sizinledirMerhaba kızlar benimde transferimin 7.günü ilk deneyimim aranızda 2.gün embriyosu transfer edilen varmı ? Yumurtalarım çok az ve 2 embriyom oluştu 2.günde biri donduruldu biri transfer edildi test günüm 20 mart.idrar testi yapmak istiyorum ama 2.gün embriyosu olduğu için hangi gün yapıcağıma karar veremiyorum.herkese bol şans![]()
Diger degerlerini de yazarmisin cnmmKizlar bugun transferimin 12. Günü kan degerim 998 cikti sizce ikiz olabilir mi
8.gün 181 10.gün 418 12. Gün 998Diger degerlerini de yazarmisin cnmm
IKi embryomuydu cnm ben sole biliyorum katlanma sayisi iki kattan cok fazlaysa ikiz olablr hic belli olmaz yani kese ne zaman randevunuz8.gün 181 10.gün 418 12. Gün 998
Test gününe kadar bekle derim.kanda daha erken çıkıyor.idrarda geç çıkıyor..Merhaba kızlar benimde transferimin 7.günü ilk deneyimim aranızda 2.gün embriyosu transfer edilen varmı ? Yumurtalarım çok az ve 2 embriyom oluştu 2.günde biri donduruldu biri transfer edildi test günüm 20 mart.idrar testi yapmak istiyorum ama 2.gün embriyosu olduğu için hangi gün yapıcağıma karar veremiyorum.herkese bol şans![]()
O tarihler arasi transferi olacaklar mi?kızlar merabalar yeni bir topik açtım
gerçi bu gruptaki hemen hemen herkes transfer oldu ama
22 mart-31 mart tarihleri arasında transfer tedavisine başlayacaklar için beklerimm..
20 kişilik tablo yaptım topik başına oradan takip edeceğiz birbirimizi..
yok tarsfer tedavisine başlayacaklar yani adet tRİHİNİN İLK GÜNLERİO tarihler arasi transferi olacaklar mi?
2 hafta sonra dedilerIKi embryomuydu cnm ben sole biliyorum katlanma sayisi iki kattan cok fazlaysa ikiz olablr hic belli olmaz yani kese ne zaman randevunuz![]()
Insallah hayirli haberler ikiz olursa bi de cok guzel surpriz olur2 hafta sonra dediler
Evet büyük sürpriz olucakInsallah hayirli haberler ikiz olursa bi de cok guzel surpriz olur![]()
![]()
BEnim de 22si gun. Sayiorm:)))Mutlu haftalar dilerim herkeseee
Yokmu sonuç alan güzel haberler alalım inşallah
17sinde rahim kontrolüm var transfer günü belirlenecek heyecanlıyımm bende zaman geçmiyorrr
Bende gün sayıyorum ultrason muaynesi için kese görmeye gideceğiz inşallah görürüz çok heycanlıyım. Günler geçmek bilmiyor 2 hafta nasıl geçecek acaba
BEnim de 22si gun. Sayiorm:)))