Merhaba daha önceki konularımda da yer vermiştim. Bir tane oğlum var şu anda 7.5 yaşında. Oğlumdan sonra 4 kere düşük yaptım her düşükten sonra da kürtaj oldum maalesef

yasım ilerlediği için artık
tüp bebek tedavisine başladık ngs ye embriyo gönderdik. Duruma göre sağlıklı gelenlerden transfer yapılacak embriyolarım donduruldu yani şu anda. Yalnız kafama şu takıldı bu tüp bebek tedavisine başlamadan önce bir 3 ay kadar korunmadan denedik hamilelik olmadı. Normalde ben denediğimde hep ilk ya da ikinci ay hamile kalmıştım tutunmuştu ama sağlıksız olmuştu. Acaba geçirdiğim kürtajlardan ötürü bir sıkıntı mı oldu diye düşünmeye başladım geçen yıl Haziran’da yapılan kürtajımdan sonra çok agrım olmuştu çünkü. Tüp bebek doktorumla konuştum hsg ve histereskopi yaptırsam mı diye transferden önce. Senin rahminde yapışıklık yok dedi. Birsey yaptırman gerekse ben sana söylerdim histereskopilerin çoğu gereksiz yere yapılıyor bazen zararı da olabiliyor dedi yapışma riski gibi. Eğer rahmin yeterince kalınlaşmazsa histereskopi yaparız dedi transferi erteleyip yani. Artık kimseye güvenim kalmadı öyle sıkıntılı zamanlarım oldu ki. Sizce ne yapmalıyım doktoruma güveneyim mi yoksa en azından gidip kendim hsg çektirsem mi? Teşekkür ederim