oy masallah msallahKalp sesini duymak öğle güzel kiyakında bulantılar başlıcak bugünleri iyi değerlendirin
Yeni topik hayırlı olsun cnm.
Bende diyordum böyle bir topik olsa ne güzel olur, birbirimize destek oluruz yine diye.
Süpersin
6. Haftada duyulduoy masallah msallah7. haftada mi duyuluyor?
Canım bizde 5+6 da kalp atışını gördük ama çok küçük dedi duymak için 2 hafta sonraya çağırdı o zaman herhalde duyarız bizde6. Haftada duyuldu
Merhaba arkadaşlar yeni grubumuz hayırlı olsunBende bugün doktora gittim.Kesesimizi ve bebeğimizi gördük.Çok şükür Kalbinin attığınıda doktor gösterdi ama sesi için erken dedi.10 gün sonra tekrar gideceğim .Şuan 5 hafta 5 günlüğünüz
Bizim klinikte testten sonra 10 gün sonra kese için kese görününce 10 gün sonrada kalp için çağırıyorlar cnm.oy masallah canimbi sonraki randevuyu hemen veriyorlar mi?
sarojo sen bize şans getirdin actigin ilk topikle. Burayı da görünce geldim hemen. Değerim tam 2 kat artmış çok şükür. Doktorum 10 gün sonra muayeneye çağırdı. Inşallah ben de sizler gibi kese ve kalp atışlarını duyabilirim
Insallah canim, dualarım seninlecanim benim insallah... siz de bana iyi geldiniz, guzel haberler duymak beni cok multlu ettiinsallah hep boyle devam eder.ben de bugun 2. kez kan vericem insallah bizim degerler de duzenli artmistir
Dualarımız seninle cnmcanim benim insallah... siz de bana iyi geldiniz, guzel haberler duymak beni cok multlu ettiinsallah hep boyle devam eder.ben de bugun 2. kez kan vericem insallah bizim degerler de duzenli artmistir
Hayırlı olsun kan sulandırıcıları bıraktık kalanlaara devamYeni topic hayırlı olsun kızlar❤Biz de 5+0da kese gördük 6+4de kalp atışlarını duyduk ikizlerimizin ❤ İlaçlara devam ediyorsunuz siz de dimi?
Biz aynen ilaçlara devam ediyoruz cnm. Kalp atışını daha duyamadık ama gördük cok şükür. 6+1 iz bugunYeni topic hayırlı olsun kızlar❤Biz de 5+0da kese gördük 6+4de kalp atışlarını duyduk ikizlerimizin İlaçlara devam ediyorsunuz siz de dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?