2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

sarojo

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.189
1.302
333
Merhaba kizlar, cok sukur tup bebegin en kalp agritan kismini gectik. Bu noktaya gelene kadar herkesten cok sey ogrendim, ama simdi hic bilmedigim bi alana geldik. Insallah bundan sonra saglicakla bebeklere kavusmak icin gun saymakla gecicek.

Yeni topik hayırlı olsun cnm.
Bende diyordum böyle bir topik olsa ne güzel olur, birbirimize destek oluruz yine diye.
Süpersin

merakla bekliyorum...sizde de oldu mu bilmiyorum dun ve bugun hizli kalktim galiba, basim dondu, dengemi kaybedecek gibi oldu. sukur ikisinde hemen tutuncak bi yer buldum ama biraz korktum. gun icinde bazen unutuyorum, belirtiler de ilk gunler gibi degil, sadece aniden yatakta donunce bi batma hissi geliyor...

oy masallah canim bi sonraki randevuyu hemen veriyorlar mi?

canim benim insallah... siz de bana iyi geldiniz, guzel haberler duymak beni cok multlu etti insallah hep boyle devam eder.ben de bugun 2. kez kan vericem insallah bizim degerler de duzenli artmistir

Yeni topic hayırlı olsun kızlar❤ Biz de 5+0da kese gördük 6+4de kalp atışlarını duyduk ikizlerimizin İlaçlara devam ediyorsunuz siz de dimi?
Biz aynen ilaçlara devam ediyoruz cnm. Kalp atışını daha duyamadık ama gördük cok şükür. 6+1 iz bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…