Aynen öyle bende bakıp bakıp umut dolu oluyordum sonra ve gercekren haziran listesinin maşallahı varinşallah olumsuz sonuç alanlarda aramıza tez vakitte katılır
O kadar tecrübesizim ki bu konuda. Yani tüp bebek konusunda birçok şey okudum öğrendim, birsürü doktorun paylaştığı makaleleri inceledim tedavi aşamasında birçok bilgiye sahip oldum vs. fakat hamilelik hakkında inanılmaz tecrübesiz ve çaylak hissesiyoruminşallah bu da faydalı bir topik olur bilgileniriz öğreniriz öğrendikçe bizde yeni hamilelere yardım ederiz Bu döngü böyle devam eder
Çok şükür kuzum, biz covid öncesi tedavinin planına göre dondurmaya karar vermiştik fakat birde araya covid girince ben 2 regl bekleyecekken tam 5 regl bekledim şaka gibicovid19 olunca dondurulmus transfer bekleyen cok oldu, benim gibi, ben ona bagliyorum listedeki hamilelik oranini... gercekten fark ediyor taze transfer ile dondurulmus. benim ilk iki taze transferdi, negatif oldu, cok sukur bu ilk dondurulmus transfer ve guzel haberi aldik
Çalışmıyorsan bol bol uyu canım.. bebişler enerjini çekip kendileri büyüyordur, içimizde inanılmaz şeyler oluyor dinlenmeye ihtiyaç duyarız tabi :)cok sukur benim gogus sizilarim normallesti, cok az ve ara hissediyorum. Batmayi da yatinca cok net hissediyorum.
benim uyku cok agirlasti, dun sabah 6da uyandim, 7:30da kan verdim eve geldim kahvalti yaptim 9:30da uyudum, sonra 11 gibi uyandim evde islerimi hallettim saat 3 gibi yine uyudum, 4 gibi uyandim. aksam 6 gibi gozlerim hala yaniyordu uykudan, yemek yedim, yurudum, mutfagi topladim artik dayanamadim 9:30 yine uyudum....ara bas agrisi da var tabi, cok sert degil ama sanki bi basinc var basimda...
Bende de uyku dışında birşey yok canım mide bulantısı da başlamadı inşallah başlamazMide bulantısı başladımı sizde arkadaşlar bende hala bişey yok benimde uyku düzenim şaştı.Çok uyuyorum.Uyanıyorum.Tekrar uyuyorum.Arada baş ağrısı bende de oluyor.Bide yorgunluk oluyor.Gögüslerim şiş ama ağrısı çok az oluyor .Hep beklediğim mide bulantısı nedense
Kuzum benim de 2 gün arayla 166-425-1400 şeklinde arttı ve ikizler inşallah senin de öyledir öyle gözüküyor artışa görecanim insallah hayirlisi bakalim , sukur guzel artti ama boyle artisi olup tek olan da gordum..biz dayanamadik ailelere soyledik,herkes ikiz diyo ama nasip ben tek de olsa cift de olsa raziyim. Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin herkese
calisiyorum ama simdi yaz tatildeyim, insallah seneye de evden calismaya da devam ederimÇalışmıyorsan bol bol uyu canım.. bebişler enerjini çekip kendileri büyüyordur, içimizde inanılmaz şeyler oluyor dinlenmeye ihtiyaç duyarız tabi :)
Göğüs ağrılarım azalırsa korkmayayım o zaman, yakın zamanda da geçebilir anladığım kadarıyla
Kuzum benim de 2 gün arayla 166-425-1400 şeklinde arttı ve ikizler inşallah senin de öyledir öyle gözüküyor artışa göre
Benim bugün asıl test günümdü işin aslı kan vermeye ve doktoruma teşekkür etmeye gittim
maşallah canım ne güzel artmış. Hadi bakalım ben de 14 temmuzda gideceğim inş görürüz bebişlerimiziBenim bugün asıl test günümdü işin aslı kan vermeye ve doktoruma teşekkür etmeye gittim❤ 5. Gün 22, 7. Gün 70 ve bugün 1014 çıktı çok şükür doktorum 10 gün sonra kese ve kalp için çağırdı @sarojo senin muayene daha heyecanlı geçmiş olsa gerek
Amiiin ya inşallah görürüz çok heyecanlıyım kalbini duyacağım içinmaşallah canım ne güzel artmış. Hadi bakalım ben de 14 temmuzda gideceğim inş görürüz bebişlerimizi
Yaa çok uzun geliyor değil mi ? Ben de hemen gidip görmek iştiyorum sen görseydin farklı bir doktora gidip baktırmayı düşünüyordumcanim ben yanlis anlamisim tairihi 6.da degil 16.daymis ultrasound. 10 gun sonra...beklicem artik...
ben deeeAmiiin ya inşallah görürüz çok heyecanlıyım kalbini duyacağım için
Yaa çok uzun geliyor değil mi ? Ben de hemen gidip görmek iştiyorum sen görseydin farklı bir doktora gidip baktırmayı düşünüyordumSağlıklı olduklarını görelim de 10 gün sonra olsun artık napalım
Cabuk geçse keşke.. Ömrümüz beklemekle geçiyorben deeehep de merak ediyorum bu 10 gün nasıl geçecek bilemiyorum
Bende heveslenmiştim sen göreceksin diye. Neyse sağlıklı olsunlar yeterki beklerizcanim ben yanlis anlamisim tairihi 6.da degil 16.daymis ultrasound. 10 gun sonra...beklicem artik...
Benim ikinci hamileliğim, bi oğlum var şükür. Göğüsten başka bi belirtimde yok. Oda olmasa hiç farkında olmayacağım. Her gün kontrol ediyorum iyi bari her şey yolunda heralde diyorum. Harekatlerini hissedene dek insan bi sonraki doktor muayenesine kadar endişe ediyor haliyle. İlk hamileliğimin orta yerinde bi göğüslerim inmişti, doktora gitmiştim niye böyle oldu ki diye. Bi sorun yokmuş gerçi.Çalışmıyorsan bol bol uyu canım.. bebişler enerjini çekip kendileri büyüyordur, içimizde inanılmaz şeyler oluyor dinlenmeye ihtiyaç duyarız tabi :)
Göğüs ağrılarım azalırsa korkmayayım o zaman, yakın zamanda da geçebilir anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?