Bana da aksine kan sulandırıcı doğuma kadar bile kullanabilirsin dedi doktorum ikiz diye heraldeHayırlı olsun kan sulandırıcıları bıraktık kalanlaara devam
Hayırlısı olsun canım kalp atışı duyunca insan bi değişik oluyorBiz aynen ilaçlara devam ediyoruz cnm. Kalp atışını daha duyamadık ama gördük cok şükür. 6+1 iz bugun
Olabilir peki iğne mü hap mı kullanıyorsun kan sulandırıcı için?Bana da aksine kan sulandırıcı doğuma kadar bile kullanabilirsin dedi doktorum ikiz diye heralde
Hayırlısı olsun canım kalp atışı duyunca insan bi değişik oluyor ❤❤
17 temmuzda tekrar çağırdı muhtemelen duyariz inşallah canimBana da aksine kan sulandırıcı doğuma kadar bile kullanabilirsin dedi doktorum ikiz diye heralde
Hayırlısı olsun canım kalp atışı duyunca insan bi değişik oluyor
Bana da doğuma kadar kullanacağız dedi canımBana da aksine kan sulandırıcı doğuma kadar bile kullanabilirsin dedi doktorum ikiz diye heralde
Hayırlısı olsun canım kalp atışı duyunca insan bi değişik oluyor ❤❤
İğne kullanıyorumOlabilir peki iğne mü hap mı kullanıyorsun kan sulandırıcı için?
İkizlerde öyle heralde canım ben de ne güzel 12 haftada bırakacağız diye seviniyordumBana da doğuma kadar kullanacağız dedi canım
Hayırlı olsun çok güzel artmış cnm değerinKizlar cok sukur ikinci kan testim cikti, 9.gun 199 du, 11. gun 532 olmusicim icimi yiyordu, cok sukur rahatladim
Hayırlı olsun çok güzel artmış cnm değerin
Maşallah cnm çok güzel artmış. Bbm 6000 lere geldiğinde değer karından kese görünmüştü. 5+0 idiKizlar cok sukur ikinci kan testim cikti, 9.gun 199 du, 11. gun 532 olmusicim icimi yiyordu, cok sukur rahatladim
Maşallah cnm çok güzel artmış. Bbm 6000 lere geldiğinde değer karından kese görünmüştü. 5+0 idi
Topiğin hayırlı olsunnMerhaba kizlar, cok sukur tup bebegin en kalp agritan kismini gectik. Bu noktaya gelene kadar herkesten cok sey ogrendim, ama simdi hic bilmedigim bi alana geldik . Insallah bundan sonra saglicakla bebeklere kavusmak icin gun saymakla gecicek.
Topiğin hayırlı olsunnbirbirimizden ayrılmayalım haydi 2021 mart anneleri paylaşım alanına gidelim diyecektim kii bu topiği gördüm oraya da dahil oldum ama burada birbirimizi daha iyi anlarız diye düşünüyorum tüp bebek anneleri olarak yine liste falan yapacak mısın
Haklısın kuzum akar gider tabii zaten herkesin bi ayrı hali halsizliği oluyor ara ara kendimizi dinlenmeye çekebilirizay yok canim hic liste icin halim yok, takibi zor oluyor sonra..burda konular kendine gore akar zaten...
Maşallah, ultrasonda iki tane mi göreceksin keseyi acabaKizlar cok sukur ikinci kan testim cikti, 9.gun 199 du, 11. gun 532 olmusicim icimi yiyordu, cok sukur rahatladim
Maşallah, ultrasonda iki tane mi göreceksin keseyi acaba11 mart bebelerinde en erken sen gireceksin ultrasona gorunurse bize de söyle olur mu
Biz de söyledikcanim insallah hayirlisi bakalim , sukur guzel artti ama boyle artisi olup tek olan da gordum..biz dayanamadik ailelere soyledik,herkes ikiz diyo ama nasip ben tek de olsa cift de olsa raziyim. Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin herkese
Haklısın kuzum akar gider tabii zaten herkesin bi ayrı hali halsizliği oluyor ara ara kendimizi dinlenmeye çekebiliriz
Kızlar benim tek belirtim göğüs sızısı. Sabah biraz midem bulandı çok değil. Aşırı yorgunluk uyku da henüz olmuyor. Ama göğüsler ne zaman alışıyor bu duruma fikriniz var mı? Hamileliğim sağlıklı ilerlesin çekerim acısını da meraktan soruyorum :)
Aynen öyle bende bakıp bakıp umut dolu oluyordum ve gercekren haziran listesinin maşallahı varaynen canim...
listeler benim en cok baktigim seydi tup bebek surecinde, sayfalarca seyi okumaktansa, az cok durumu benim gibi olanlarin hamileligini gorup, kendimce hamilelik oranlarina bakiyordum. O yuzden Haziran listesini yapmak istedim, insallah diger arkadaslara da fikir ve umut verir. Hamilelik listeden ziyade dierinin tecrubesini ogrenmek benim icin daha onemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?