2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Hayırlı olsun kan sulandırıcıları bıraktık kalanlaara devam
Bana da aksine kan sulandırıcı doğuma kadar bile kullanabilirsin dedi doktorum ikiz diye heralde
Biz aynen ilaçlara devam ediyoruz cnm. Kalp atışını daha duyamadık ama gördük cok şükür. 6+1 iz bugun
Hayırlısı olsun canım kalp atışı duyunca insan bi değişik oluyor

Bana da aksine kan sulandırıcı doğuma kadar bile kullanabilirsin dedi doktorum ikiz diye heralde

Hayırlısı olsun canım kalp atışı duyunca insan bi değişik oluyor
17 temmuzda tekrar çağırdı muhtemelen duyariz inşallah canim hepsi ayrı heyecanlı cnm.

Hayırlı olsun çok güzel artmış cnm değerin

tesekkurler canim, hamd olsun..yuregim agzimda bekledim telefonu...bitmeek herhalde bu surecteki kaygilarim.. Pazartesi ultrasouna cagirdilar, 18inde de ikinci ultrasona. pazartesiye gun vermesini beklemiyordum, cok hizli oldu ama cok sevindim yine de insallah o da iyi gecer...kese gorulur mu aceba, erken gibi sanki

Merhaba kizlar, cok sukur tup bebegin en kalp agritan kismini gectik. Bu noktaya gelene kadar herkesten cok sey ogrendim, ama simdi hic bilmedigim bi alana geldik. Insallah bundan sonra saglicakla bebeklere kavusmak icin gun saymakla gecicek.
Topiğin hayırlı olsunn birbirimizden ayrılmayalım haydi 2021 mart anneleri paylaşım alanına gidelim diyecektim kii bu topiği gördüm oraya da dahil oldum ama burada birbirimizi daha iyi anlarız diye düşünüyorum tüp bebek anneleri olarak yine liste falan yapacak mısın

ay yok canim hic liste icin halim yok, takibi zor oluyor sonra..burda konular kendine gore akar zaten...

Kizlar cok sukur ikinci kan testim cikti, 9.gun 199 du, 11. gun 532 olmus icim icimi yiyordu, cok sukur rahatladim
Maşallah, ultrasonda iki tane mi göreceksin keseyi acaba 11 mart bebelerinde en erken sen gireceksin ultrasona gorunurse bize de söyle olur mu

Maşallah, ultrasonda iki tane mi göreceksin keseyi acaba 11 mart bebelerinde en erken sen gireceksin ultrasona gorunurse bize de söyle olur mu

canim insallah hayirlisi bakalim , sukur guzel artti ama boyle artisi olup tek olan da gordum..biz dayanamadik ailelere soyledik,herkes ikiz diyo ama nasip ben tek de olsa cift de olsa raziyim. Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin herkese

canim insallah hayirlisi bakalim , sukur guzel artti ama boyle artisi olup tek olan da gordum..biz dayanamadik ailelere soyledik,herkes ikiz diyo ama nasip ben tek de olsa cift de olsa raziyim. Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin herkese
Biz de söyledik değerlerden dolayı değil de bana da seninki ikizmiş gibi geliyor. Ne olursa olsun sağlıklı olsunlar...

Kızlar benim tek belirtim göğüs sızısı. Sabah biraz midem bulandı çok değil. Aşırı yorgunluk uyku da henüz olmuyor. Ama göğüsler ne zaman alışıyor bu duruma fikriniz var mı? Hamileliğim sağlıklı ilerlesin çekerim acısını da meraktan soruyorum :)

Haklısın kuzum akar gider tabii zaten herkesin bi ayrı hali halsizliği oluyor ara ara kendimizi dinlenmeye çekebiliriz

aynen canim...

listeler benim en cok baktigim seydi tup bebek surecinde, sayfalarca seyi okumaktansa, az cok durumu benim gibi olanlarin hamileligini gorup, kendimce hamilelik oranlarina bakiyordum. O yuzden Haziran listesini yapmak istedim, insallah diger arkadaslara da fikir ve umut verir. Hamilelikte listeden ziyade digerinin tecrubesini ogrenmek benim icin daha onemli..

Son düzenleme:

cok sukur benim gogus sizilarim normallesti, cok az ve ara hissediyorum. Batmayi da yatinca cok net hissediyorum.

benim uyku cok agirlasti, dun sabah 6da uyandim, 7:30da kan verdim eve geldim kahvalti yaptim 9:30da uyudum, sonra 11 gibi uyandim evde islerimi hallettim saat 3 gibi yine uyudum, 4 gibi uyandim. aksam 6 gibi gozlerim hala yaniyordu uykudan, yemek yedim, yurudum, mutfagi topladim artik dayanamadim 9:30 yine uyudum ....ara bas agrisi da var tabi, cok sert degil ama sanki bi basinc var basimda...

Aynen öyle bende bakıp bakıp umut dolu oluyordum ve gercekren haziran listesinin maşallahı var inşallah olumsuz sonuç alanlarda aramıza tez vakitte katılır

O kadar tecrübesizim ki bu konuda. Yani tüp bebek konusunda birçok şey okudum öğrendim, birsürü doktorun paylaştığı makaleleri inceledim tedavi aşamasında birçok bilgiye sahip oldum vs. fakat hamilelik hakkında inanılmaz tecrübesiz ve çaylak hissesiyorum inşallah bu da faydalı bir topik olur bilgileniriz öğreniriz öğrendikçe bizde yeni hamilelere yardım ederiz Bu döngü böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…