- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
- 83
Benimki 7 çocuk doğurdum diye kendini haklı görüyor hep şuan uyku yapabilecek herşeyi denerim yeter ki uyusun kv ben gidince nasıl hakkından geleceksin diyip duruyor kalmaya çalışıyor o yüzden bebeğimin uyuması lazım ki hakkından tek başıma gelebileyim çünkü oğlum gerçekten çok hareketli ve agresif üstesinden gelmek çok zor ama kv ile de olmuyor bunalıma girdimOff kolik cok zor
Allah yardımcın olsun cnm
Biz malum emme sorunu ve gaz sancıları
Hergn sabaha karşı öğlene kdar resmen kıvranıo
Aynen bende hediye gelenleri bıraktm altnları.. Para bırakanda oldu aslında şuan döviz yüksek görünsede dediğin gibi aslnda düşük cnkü döviz böyle kalmaz uçar..
Ama ondan sonrasıda yüksek meblağlar ayıramam ama en azndan ayda 400 felan ayırsam onları ne yapabilirim die düiünüorm
Vadeli hesaptada toplu olunca iyi oluor.. Böyle yeni başlayanlar için iyi olurmu bilemedm
Oyyy cok şükür annelerimiz var..
Ben annemle aynı apt. Olmama rağmen annemde kalıorm
Seni cok iyi anlıorm cnkü bende aynı şeyleri yaşıorm.. Görmezden geldikçe kendilerini haklı görüp devam ediolar
Cnm sendemi devlet?
Cocuk polinikliğimi
Yoksa yetişkinlern gittiği normal göz doktprumu?
Yıkılmaaaaa
Valla şu damlaların hepsi aynı ve hepsi boş bencegeçici süre rahatlatıp tekrar başlıo
Bitkisel olarak rezene diolar... Ben şahsen denedim bi yararını görmedm
Bir bebek ne kdar agresif ve hareketli olursa olsun, onu anlayacak tek kişi annesidir..Benimki 7 çocuk doğurdum diye kendini haklı görüyor hep şuan uyku yapabilecek herşeyi denerim yeter ki uyusun kv ben gidince nasıl hakkından geleceksin diyip duruyor kalmaya çalışıyor o yüzden bebeğimin uyuması lazım ki hakkından tek başıma gelebileyim çünkü oğlum gerçekten çok hareketli ve agresif üstesinden gelmek çok zor ama kv ile de olmuyor bunalıma girdim
Aynı durumdayız canım önceleri uyandırmak için uğraşıyorduk sarılığı artmasın diye şimdi de uyutmak için uğraşıyoruz uyuyur 5-10 dk sonra geri uyanıyor artık doktordan uykusu için birşeyler istemeyi düşünüyorumKızlar sizin bebeklerde uyuyup 10 dk sonra uyanıyor mu gündüz böyle olmaya başladı derin dalamıyor. Uyanınca bi süre sonra ağlıyor uykusunu alamadığı için. Önceden uzun uyurdu gündüzleri. Gecw 1 e kadar böyleydi kollarm koptu kucakta taşımaktan. 1 de derin uykuya daldı şükür. Gece uuzn uyudu ama böyle olursa hep çok yorucu stresten oturup ağlıyorm bende. 7sene sonra bu çok zor geldi bana. Diğer çocuğumlada ilgilenemiyorum kızıyorum stresliyim çünkü hep. Tecrübeli olmak işe yaramıyor sanırım
Öyle tabi ki ama kv anlamıyor bunu inşallah üstesinden gelirim çünkü kv baş edemezsen kışın gelip 2-3 ay gelir yardım ederiz diyo gelirim değil geliriz diyor yani cümbür cemaat geliriz demeye çalışıyorBir bebek ne kdar agresif ve hareketli olursa olsun, onu anlayacak tek kişi annesidir..
Onunda huzur bulacağı yer annesidir...
Hepsinin üstesinden gelirsin cnm
Baş edersn kuzumÖyle tabi ki ama kv anlamıyor bunu inşallah üstesinden gelirim çünkü kv baş edemezsen kışın gelip 2-3 ay gelir yardım ederiz diyo gelirim değil geliriz diyor yani cümbür cemaat geliriz demeye çalışıyor
Tam içimden geçenleri yazmışsın canım. Bu ara uyutmak dert oldu Allah yardımcımız olsunAynı durumdayız canım önceleri uyandırmak için uğraşıyorduk sarılığı artmasın diye şimdi de uyutmak için uğraşıyoruz uyuyur 5-10 dk sonra geri uyanıyor artık doktordan uykusu için birşeyler istemeyi düşünüyorum
Ayni durumdayim canim sabah 8den beri ayaktayiz dalip tekrar gozunu aciyor surekli bittim tukendim
Zaten kolik bebek aksamlarimiz cok kotu geciyor gunduz de boyle olunca hal kalmadi bende
Evet canim benim kiz kolik. Doktor tanısı ileKızlar sizin bebekler de mi kolikLilaGuller Cemren0604
Ben de kolik sanırım diyordum ama artık emin oldum yani. Bugün özellikle bittik yani bakın saat nerdeyse 10 oldu saat 2den beri kıvranıyor oğlum çatladı resmen ağlamaktan gözünde yaş kalmadı içim gidiyo o hallerineÇözüm bulabilen var mı?
Pazartesi doktora götüreceğim durumu anlatacağım ama bugün o kadra kötü oldu ki eczaneden biogaia aldırdım herkes çok övüyor onu kullanan var mı? Ama hemen etki etmiyormus tabi.
Canım biz daha başlamadık ama düşünüyoruz eşim araştırmış. Bireysel emeklilik hesabı açtırıp aylık belli bir miktar para kestiricem hesabimdan dedi eşim. Yatirdigin paranın yüzde 5i kadar sanırım devlet de üstüne ekliyormus. Orada biriksin para diye düşündük.Kızlar minnoşuna yatırım yapan varmı...
Her ay düzenli olark...
Ben düşünüorm ama hangisine yönelecem kararsızım
Canım doktora götürdün mü kolik için bir şey verdi mi acaba ben de çok çaresiz durumdayım şu anBalımm iyi sayılır bugün yageçtiğimiz 3 gün boyunca çıldırttı kolikten Siz nasılsınız ?
Ben de araştırdığım kadarıyla eminim kolik olduğuna ama pazartesi doktora götürüp ona da gösterip onaylatacagim tabi. Bizim de öğleden sonra 3-4 gibi başlayıp akşam 9-10 a kadar devam ediyor. Ayaklarını karnına çeke çeke kızararak ağlıyor asla sakinlesmiyor falan. Arabayla gezmek kısa süreli ise yarıyor ama denedik. Yani yüzde 99 kolik benim oğlum daEvet canim benim kiz kolik. Doktor tanısı ileher gün akşam 6 gibi başliyor 10-11 e kadar çıldırmış gibi bağırarak ağlıyor. Neler denemedik ki, bazen kesin çözüm denilen dışarıda otomobil ile gezdirmek bile çare etmedi. İki haftadır BioGaia ve Sab Simplex birlikte kullanıyoruz. Kullanmadan önce sürekli ıkınma halindeydi gündüzleri. Gaz çıkarma konusunda rahatladığını görüyorum. Ama kolik konusunda hiçbir faydası yok bu damlaların. Zaten ben koliğin gaz ile alakasız olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü çocuğun gazı olduğundaki hareketleri çok farklı, kolik saatleri çok farklı. İnşallah bir an evvel rahatlar yavrularımız bu kolik illetinden kurtuluruz
işte gaz çikarmasını kolaylaştırdı damlalar ama kolik aynen devamBen de araştırdığım kadarıyla eminim kolik olduğuna ama pazartesi doktora götürüp ona da gösterip onaylatacagim tabi. Bizim de öğleden sonra 3-4 gibi başlayıp akşam 9-10 a kadar devam ediyor. Ayaklarını karnına çeke çeke kızararak ağlıyor asla sakinlesmiyor falan. Arabayla gezmek kısa süreli ise yarıyor ama denedik. Yani yüzde 99 kolik benim oğlum daBugün ben kendim eczaneden biogaia aldırdım yanına ek doktor ne verir bilemiyorum araştırdım baya bazıları sab simplex bazıları nurse harveys diye bir damladan bahsetmiş biogaia ile beraber kullanılan.
Videoya bakayım hemen canım benimki de sadece memede sakinlesiyo kısa süreli de olsaişte gaz çikarmasını kolaylaştırdı damlalar ama kolik aynen devamşu videoda doktorun 17.dakikada bahsettiği zor sallamalar ile sakinleşti mesela bu akşam. Baya kas gücü gerekiyo ben yapamıyorum babasına yaptırıyorum. banyo kundak kucakta gezdirme falan hicbiri fayda etmiyor aglamasini şiddetlendiriyor
Allah razı olsun canımBasiniz sagolsun cok üzücü gerçekten
Aynısını benm bebiş de yapıyor. Emzirip yatiriyorum iki üç dk sonra bas bas bağırıyor. Sonra tekrar emziriyorum, biraz emip uyuyakaliyor. Yatiriyorum gene ağlıyor. Tabi ağlayınca omzuma alıp önce gazını cikartiyorum o da rahatsiz edebilir diye..Kızlar sizin bebeklerde uyuyup 10 dk sonra uyanıyor mu gündüz böyle olmaya başladı derin dalamıyor. Uyanınca bi süre sonra ağlıyor uykusunu alamadığı için. Önceden uzun uyurdu gündüzleri. Gecw 1 e kadar böyleydi kollarm koptu kucakta taşımaktan. 1 de derin uykuya daldı şükür. Gece uuzn uyudu ama böyle olursa hep çok yorucu stresten oturup ağlıyorm bende. 7sene sonra bu çok zor geldi bana. Diğer çocuğumlada ilgilenemiyorum kızıyorum stresliyim çünkü hep. Tecrübeli olmak işe yaramıyor sanırım
Canım biz daha başlamadık ama düşünüyoruz eşim araştırmış. Bireysel emeklilik hesabı açtırıp aylık belli bir miktar para kestiricem hesabimdan dedi eşim. Yatirdigin paranın yüzde 5i kadar sanırım devlet de üstüne ekliyormus. Orada biriksin para diye düşündük.
Canım doktora götürdün mü kolik için bir şey verdi mi acaba ben de çok çaresiz durumdayım şu an
Bunu hiç denemedim canım ama denemeye değer yatık pozisyon çok işime yaradı ama gerçekten emzirme şekli çok önemli en azından yavruma faydam dokunur Teşekkür ederim canımWomenClub cnm belki işine yarar?
Bireysel emekliliği önce bende düşündümde sonra daha aktif bişey olsun dedik hani yatırımı daha iyi olan bişey..Canım biz daha başlamadık ama düşünüyoruz eşim araştırmış. Bireysel emeklilik hesabı açtırıp aylık belli bir miktar para kestiricem hesabimdan dedi eşim. Yatirdigin paranın yüzde 5i kadar sanırım devlet de üstüne ekliyormus. Orada biriksin para diye düşündük.
Canım doktora götürdün mü kolik için bir şey verdi mi acaba ben de çok çaresiz durumdayım şu an
Saol cnm.. Gaz sancıları olMsa dhaa iyi olcaIyi geceler kizlar iyisinizdir ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?