2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benimki 7 çocuk doğurdum diye kendini haklı görüyor hep şuan uyku yapabilecek herşeyi denerim yeter ki uyusun kv ben gidince nasıl hakkından geleceksin diyip duruyor kalmaya çalışıyor o yüzden bebeğimin uyuması lazım ki hakkından tek başıma gelebileyim çünkü oğlum gerçekten çok hareketli ve agresif üstesinden gelmek çok zor ama kv ile de olmuyor bunalıma girdim

Bir bebek ne kdar agresif ve hareketli olursa olsun, onu anlayacak tek kişi annesidir..
Onunda huzur bulacağı yer annesidir...
Hepsinin üstesinden gelirsin cnm

Aynı durumdayız canım önceleri uyandırmak için uğraşıyorduk sarılığı artmasın diye şimdi de uyutmak için uğraşıyoruz uyuyur 5-10 dk sonra geri uyanıyor artık doktordan uykusu için birşeyler istemeyi düşünüyorum

Bir bebek ne kdar agresif ve hareketli olursa olsun, onu anlayacak tek kişi annesidir..
Onunda huzur bulacağı yer annesidir...
Hepsinin üstesinden gelirsin cnm
Öyle tabi ki ama kv anlamıyor bunu inşallah üstesinden gelirim çünkü kv baş edemezsen kışın gelip 2-3 ay gelir yardım ederiz diyo gelirim değil geliriz diyor yani cümbür cemaat geliriz demeye çalışıyor

Tam içimden geçenleri yazmışsın canım. Bu ara uyutmak dert oldu Allah yardımcımız olsun

Ayni durumdayim canim sabah 8den beri ayaktayiz dalip tekrar gozunu aciyor surekli bittim tukendim
Zaten kolik bebek aksamlarimiz cok kotu geciyor gunduz de boyle olunca hal kalmadi bende

Kızlar sizin bebekler de mi kolik LilaGuller Cemren0604
Ben de kolik sanırım diyordum ama artık emin oldum yani. Bugün özellikle bittik yani bakın saat nerdeyse 10 oldu saat 2den beri kıvranıyor oğlum çatladı resmen ağlamaktan gözünde yaş kalmadı içim gidiyo o hallerine Çözüm bulabilen var mı?
Pazartesi doktora götüreceğim durumu anlatacağım ama bugün o kadra kötü oldu ki eczaneden biogaia aldırdım herkes çok övüyor onu kullanan var mı? Ama hemen etki etmiyormus tabi.

Son düzenleme:
Evet canim benim kiz kolik. Doktor tanısı ile her gün akşam 6 gibi başliyor 10-11 e kadar çıldırmış gibi bağırarak ağlıyor. Neler denemedik ki, bazen kesin çözüm denilen dışarıda otomobil ile gezdirmek bile çare etmedi. Şansa bazen uyuyakalıyor da öyle atlatıyoruz. İki haftadır BioGaia ve Sab Simplex birlikte kullanıyoruz. Kullanmadan önce sürekli ıkınma halindeydi gündüzleri. Gaz çıkarma konusunda rahatladığını görüyorum. Ama kolik konusunda hiçbir faydası yok bu damlaların. Zaten ben koliğin gaz ile alakasız olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü çocuğun gazı olduğundaki hareketleri çok farklı, kolik saatleri çok farklı. İnşallah bir an evvel rahatlar yavrularımız bu kolik illetinden kurtuluruz

Kızlar minnoşuna yatırım yapan varmı...
Her ay düzenli olark...
Ben düşünüorm ama hangisine yönelecem kararsızım
Canım biz daha başlamadık ama düşünüyoruz eşim araştırmış. Bireysel emeklilik hesabı açtırıp aylık belli bir miktar para kestiricem hesabimdan dedi eşim. Yatirdigin paranın yüzde 5i kadar sanırım devlet de üstüne ekliyormus. Orada biriksin para diye düşündük.
Balımm iyi sayılır bugün ya geçtiğimiz 3 gün boyunca çıldırttı kolikten Siz nasılsınız ?
Canım doktora götürdün mü kolik için bir şey verdi mi acaba ben de çok çaresiz durumdayım şu an

Ben de araştırdığım kadarıyla eminim kolik olduğuna ama pazartesi doktora götürüp ona da gösterip onaylatacagim tabi. Bizim de öğleden sonra 3-4 gibi başlayıp akşam 9-10 a kadar devam ediyor. Ayaklarını karnına çeke çeke kızararak ağlıyor asla sakinlesmiyor falan. Arabayla gezmek kısa süreli ise yarıyor ama denedik. Yani yüzde 99 kolik benim oğlum da Bugün ben kendim eczaneden biogaia aldırdım yanına ek doktor ne verir bilemiyorum araştırdım baya bazıları sab simplex bazıları nurse harveys diye bir damladan bahsetmiş biogaia ile beraber kullanılan.

işte gaz çikarmasını kolaylaştırdı damlalar ama kolik aynen devam şu videoda doktorun 17.dakikada bahsettiği zor sallamalar ile sakinleşti mesela bu akşam. Baya kas gücü gerekiyo ben yapamıyorum babasına yaptırıyorum. banyo kundak kucakta gezdirme falan hicbiri fayda etmiyor aglamasini şiddetlendiriyor

Videoya bakayım hemen canım benimki de sadece memede sakinlesiyo kısa süreli de olsa

Aynısını benm bebiş de yapıyor. Emzirip yatiriyorum iki üç dk sonra bas bas bağırıyor. Sonra tekrar emziriyorum, biraz emip uyuyakaliyor. Yatiriyorum gene ağlıyor. Tabi ağlayınca omzuma alıp önce gazını cikartiyorum o da rahatsiz edebilir diye..
Bu konuda şimdilik çözümü yüzüstü yatirmakta ve gözünü kapatmakta buldum. Bi de bazen kolik sesleri açıyorum bu pozisyonda yatarken. Tabi daha yüzüstü yatmak tehlikeli olduğu için başında bekliyorum.
Bide banyodan sonra çok rahat uyuyor. Sling almayi düşünebilirsin ayrıca. Emzirip uyuyakalinca, derin uykuya geçene kadar göğsünde kalmış olur. Sonra yatirirsin

Kolik bebislerin anneleri bizim doktorumuz neoclc diye bir şurup verdi tamamen bitkisel bir ürün bir iki haftadır baya rahat ettik benimkide kolik en azından gece uykuları normalde döndü

Bireysel emekliliği önce bende düşündümde sonra daha aktif bişey olsun dedik hani yatırımı daha iyi olan bişey..

Iyi geceler kizlar iyisinizdir ınsallah
Saol cnm.. Gaz sancıları olMsa dhaa iyi olca

Kızlar birşey soracağım benim bebişim sütü emdikren sonra baygınlık geçiriyor. Gazını çıkartırken falan hep uykuda yarı baygın. Bir on dakika falan pat pat pıt pıt yapıyorum sırtına. Sonra reflü yatağına yatırıyorum. Hala baygın halde. Gözleri bazen açık bazen kapalı hatta bazen açık halde gülüyor(çoğu kez şasi yapıyor gözleri) falan biz ilk zamanlar bilinçli zannediyorduk gözleri açık diye ama sonra baktii ki kustuktan sonra normale dönmüş yüz ifadesi, kendisi.. bu durumu yaşayan ve mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…