2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hehehe seni alistiriyorum şimdiden. Yalan söylemicem

Sen nasılsın. Herseyi bir iş diye yapmada, keyfini çıkart. Bebisin de anlicaktir bunu...

Hehehe seni alistiriyorum şimdiden. Yalan söylemicem

Sen nasılsın. Herseyi bir iş diye yapmada, keyfini çıkart. Bebisin de anlicaktir bunu...
Ben gezmeyi tozmayı bakımlı ve kilosu olmayan bir kadın olmayı cok seven biri olarak.
Şuan pandemiden dolayı ve en önemlisi bebe emmediğinden dolayı gezemeyen, süt makinasıyla aşk yaşayan... Üstten topuz yapan, gözleri pörtlemiş ve şişko olarak kısır döngüdeki hayatıma alışmaya çalışıorm

Kızlar selamm. Oğlum 2 3 gündür hep 37 ve 37.5 arasında değişiyor ateşi. Keyfi kaçık değil uykusu hali tavrı herşeyi normal her zamanki gibi ama bilemedim neden yükseldiğini. Biliyorum çok yüksek değil 38 olunca ateş sayılıyor diye biliyorum ama yine de içim rahat değil

Kulaktan mu ölcüyosun

Anne olmak zor cnm ya. Eski hayatından eser kalmıyor. Ama bir o kadarda güzel.

Şişko olmak çok kötü. Ben emzirirken kilo alanlardan.

Canım beni de say +1 . Hatta ilk ay lohusa depresyonunun kıyısından döndüm. Bizim ki plansız bir gebelikti. Ilk kızım büyümüştü ben de tam her şeyi düzene koymuştum. Artık yeterince uyuyordum . Kızımı babaannesine bırakıp eşimle basbasa vakit gecirebiliyorduk. Sürpriz yumurtam çıkageldi Büyüğü anne diye tutturuyor her şeye annem yapsın annemle yapacağım. Küçüğü zaten ilgi istiyor. Gazlar kakalar aglamalar uykusuzluklar. Nereye düştüm ben dedim . AMA HEPSI GECIYOR Eski haline döneceksin. Uyuyacaksın, kilo vereceksin eskisi gibi gezip tozacaksin . Sadece gittiğin yerlerde park arayacaksın ☺ Herkes seninle aynı durumda şu anda . Bebek büyütmek cok cok zor bir iş bir yandan da cok güzel.

He bide lohusalık vardı demi, Benim yerime lohusa depresyonunu kocam yaşamıştı bide ona moral veriodm

Yaaaa demekki bebek büyütüp birine bırakınca hoppp süpriz yumurta,
Aşkla yapılmış bir bebek
Benmki planlıydı tüp bebek zaten benm minnoş ama bazen diorm tüpte bunun gazını cok kaçırmışlar geri verecem doktoruna
Yaa evet herkes öyle dior.. Geçior dior..
Ama sanki geçmiecek gibi
Aynaya bakınca korkuorm kendimden
En cokta kilolarımdan
Herşet geçerde bu kilolar geçmiecek gibi

Amin inşallah canım.herkes ilk dozda kol ağrısı yaşamış ama 2.dozda mide bulantısı ateş halsizlik yaşayanda olmuş umarım biz yaşamayız.çünkü bebeklerimiz var.onlarla bizden başka kimse ilgilenemez
Insallah canim sağolasın bende öksürük var baya . bebeğim iyi çok sukur asiyi olmakla çok iyi yapmışsın canım önemli bence ben tek doz oldum eşim iki doz bana göre o daha hafif geçiriyor
Bebeğinin iyi olmasına sevindim canım.hadi bizler bi şekilde yolunu bulup iyileşmeye çalışıyoruz ama onlar hasta olunca ne yapacağımızı şaşıyoruz.umarım tez zamanda sizde iyileşirsiniz

Gezme tozma dışında bakım ve kilo sorunu yaşayan biriyim ben de . Dün bir arkadaşımız geldi eve. Göbeğin hala duruyor, gitmesi lazımdı şimdiye kadar dedi eşim de ben karımı her haliyle seviyorum dedi. Eşimin samimiyetine inanıyorum da kendim rahat edemiyorum. Dünya kadar kıyafetim gelmiyor artık. Birkaç parça bol kıyafetim var onları giyiyorum. Haftaya Leslie 2 mile’e başlayım diyorum. Biraz da tatlıyı kısarsam ayda 3-5 kilo gider. 2-3 ayda eski halime dönerim inşallah

Günaydın kızlar benim bebiş anne sütü alerjisi çok yüksek ihtimal dün kakasında kan gördüm. Sürekli taşan gürültülü kakalar, kusmalar, gaz sancıları, uykudan sıçrayıp ağlayarak uyanmalar, günde beş altı kez mukuslu kakalar bir sürü daha aklıma gelmeyen belirti hepsi anne sütü alerjisine çıkıyor doktorumuz böyle bir şey demedi ben sonradan okudum netten araştırdım ama hepsi birebir uyuyor, tekrar kakada kan görürsen gelin dedi. Minik kuzum üç aydır neler çekmiş küçücük bedeninde kimbilir paketli gıda peynir altı suyu olan herşey süt süt ürünleri yumurta dana eti vs bunlari yemeyecegim benim gibi olan var mı nasıl bir diyet uyguluyorsunuz çok mutsuzum yavruma çok üzülüyorum kiloda kaybettiği için gecen ay kontrolünde 6 kg geliyordu 22 gün geçti bugün evde tarttik 6200 çıktı bugün yüzü kaşık kadar kaldı kahroluyorum

Denek ki tek değilmişim
Benm gebeliğim problemliydi
10 kilo fazlam var
Ayda 3 kilo verebiliorsan cok şanslısın
Ben kiloyu zor verenlerdenim
Spora başlamam lazm oda kasımda ancak
Cnkü sezeryan die şuan yasak

Geçmiş olsn cnm

Benim de sezaryen. 3. ayı bitirince başlayacağım. Leslie de yürüyüş yapıyorsun ağır bir spor değil. Pandemi başında millet kilolarına kilo katarken, ben 1buçuk ayda 6 kilo vermiştim

Benim de sezaryen. 3. ayı bitirince başlayacağım. Leslie de yürüyüş yapıyorsun ağır bir spor değil. Pandemi başında millet kilolarına kilo katarken, ben 1buçuk ayda 6 kilo vermiştim
Maşallahhhh
Keşke bende verebilsem
Nasıl verion kız

Cok gecmis olsun canim. Arada haziran annelerine bakiyorum orada var biri sıkı diyet yapiyormus bu yüzden. Oraya bir sor istersen.

Malesef benim bebegimde de var canım ben farketmiştim drlar cok önemsememişti diyet uyguluyodum sonra bi ara peynir yedim cocuk mahvoldu dr değiştik son drmuz kesin olarak onayladı var oldugunu

Anladım canım ben kulaktan ölçüyorum ve copunlukla 37 üstü dr 37.4 ün altı normal diyor
Canım çok sağol bilgi için bugün kontrolümüz vardı genel muayenesi yapıldı sağlığı yerinde şükür. Grip başlangıçlarında olabiliyor önceden hafif ateş sen yine ara ara ölç dedi. 37.5 normal bir ateş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…