Hayırlı uğurlu olsun canım Antakya’ya 15-20 dk sanırım ovakent. Serinyolda oturup gidip gelmek daha mantıklı Eşim de bana 5 yıl sonra Antakya’ya gideceğiz diyip duruyor ama benim puan birazcık düşük, belki 3.bebeyi yapıp büyüttükten sonra gideriz Bal0ncuk
koş kız 2.yi doğurmadan 3.ye niyetlendik biz
Hayırlı uğurlu olsun canım Antakya’ya 15-20 dk sanırım ovakent. Serinyolda oturup gidip gelmek daha mantıklı Eşim de bana 5 yıl sonra Antakya’ya gideceğiz diyip duruyor ama benim puan birazcık düşük, belki 3.bebeyi yapıp büyüttükten sonra gideriz Bal0ncuk
koş kız 2.yi doğurmadan 3.ye niyetlendik biz
28 e göre olacak canım muhtemelen 38 de alır az kaldı ve ben hala hiçbir şey hazırlamadım KPSS çalışıyorum sınav bitsin ev temizletilecek bebek çantası hazırlanacak dolaba bi şeyler yapılacak Sen nasılsın okullar açılacak annen bakacak demi bebişe
28 e göre olacak canım muhtemelen 38 de alır az kaldı ve ben hala hiçbir şey hazırlamadım KPSS çalışıyorum sınav bitsin ev temizletilecek bebek çantası hazırlanacak dolaba bi şeyler yapılacak Sen nasılsın okullar açılacak annen bakacak demi bebişe
cinsiyet farklı olunca herşey başa sarıyor demi
bende kızımın eşyalarını bir güzel yıkıyıp hurclara kaldırıyorum kız olursa hazırda dursun die
bide herşey ateş pahası olmuş.. en basit örneği depend geçen şokta gözüme ilişti 89 tl yazıodu inanamadım yani
evet bugün son 1 hafta yıllık izne cıkıyorum hem vakit geçirmek hemde hazırlık yapmak için eşim gidiyor..
ben zaten full çalışıyorum tatil yok :)
annem bakacak bebişe
bende 2. bebeyi bi istiyorum bi istemiyorum
ama istiyorsan bile kızın 2 yaşına girsin sonra düşün dedi annem.. bekliyorum seneye temmuzu